VIDEO Preotii au plans la capataiul mamei si copiilor ucisi miseleste la Brasov: "Nicio biserica nu confera dreptul de a ucide sufletele dragi"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Martie 2018, ora 17:23
150 citiri
Victimele criminalului Florin Buliga au fost inmormantate vineri, 30 martie, intr-un sat din judetul Neamt. Mama si copiii au fost condusi pe ultimul drum de o multime impresionanta. Monica Buliga si cei doi copii, Ioana Florina si Stefan-Matei, ucisi in locuinta lor din Brasov de capul familiei, Florin Mircea Buliga, au fost condusi pe ultimul drum vineri, 30 martie. Slujba religioasa a avut loc in satul Totoiesti, comuna Tupilati, din judetul Neamt, acolo unde locuiesc parintii Monicai, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.