Zimbru impuscat in Germania, la granita cu Polonia. "In Romania, se pedepseste o astfel de fapta cu 7 ani de inchisoare"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Septembrie 2017, ora 13:42
173 citiri
Incidentul raportat pe 14 septembrie in Germania, unde un zimbru a fost impuscat de un vanator la ordinul autoritatilor locale, a starnit indignare din partea specialistilor si organizatiilor de protectie a animalelor. Un episod petrecut zilele trecute in Germania a starnit un val de indignare, dupa ce un zimbru a fost ucis din ordinul unui oficial local la cativa metri de granita cu Polonia. Opinia publica a devenit revoltata dupa ce s-a aflat ca a fost primul zimbru observat in libertate in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.