Antrenorul Constantin Stefan, dupa infrangerea in fata Dunarii Braila: "Cand nu dai gol din situatii clare, jocul se intoarce impotriva ta"

Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 18:21
75 citiri
Intre cele doua partide din turul al doilea preliminar al Cupei EHF, echipa de handbal feminin CSM Roman a evoluat, joi, 19 octombrie, pe teren propriu, intr-o partida contand pentru etapa a cincea a Ligii Nationale, disputata de la ora 16.45, intalnind Dunarea Braila.

Ambele echipe disputasera in weekend meciuri in Cupa EHF: CSM Roman a pierdut sambata in Ungaria, la DKKA Dunaujvaros, cu 24-31, in timp ce Dunarea a fost surclasata duminica, in Norvegia, de Byasen Handball Elite, cu 18-28. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.