Fotbal - FC Ceahlaul / Ze Maria, primul antrenor brazilian din Liga 1: "O provocare interesanta si o posibila evolutie in plan profesional"

Duminica, 18 Ianuarie 2015, ora 14:17
101 citiri
Ze Maria (42 de ani) a fost prezentat ieri, oficial, ca noul antrenor al echipei pietrene de fotbal Ceahlaul. Brazilianul il inlocuieste astfel pe Florin Marin. Ultimul tehnician a strans cu lotul sau in prima parte de campionat un numar de puncte (14) insuficient pentru a tine echipa deasupra locurilor retrogradabile din clasament.

"Sunt bucuros ca ma aflu aici si multumesc pentru oportunitatea care mi s-a oferit", au fost primele cuvinte ale tehnicianului brazilian. Pentru Ze Maria, postura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Realitatea Media