Parca e un facut! Dupa teparii italieni de la Dondi Costruzioni, si firma austriaca Alpine Bau a lasat balta un contract cu SC Apa-Canal

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 00:59
973 citiri
Ion Decher, directorul de dezvoltare al SC Apa Canal spune ca se va face o noua licitatie pentru gasirea altui executant.

SC Apa-Canal 2000 a semnat saptamana trecuta un nou contract de lucrari in cadrul proiectului de 100 de milioane de euro din fonduri de coeziune, destinat reabilitarii si extinderii infrastructurii de apa si apa uzata din Pitesti.

Licitatia a fost castigata de TMUCB Bucuresti care va avea de executat, in asociere cu AEG Tehnology SRL si Romproied S.A, lucrari de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.