Pavel Birla confirma inceperea lucrarilor de infrastructura turistica pe Valea Argesului: 73.434.350 lei pentru Statiunea Turistica Vidraru!

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 00:14
640 citiri
Prezent la emisiunea "Linia directa", transmisa luni seara de postul nostru de televiziune, presedintele ADI Molivisu, viceprimarul arefean Pavel Birla, ne-a confirmat faptul ca vinerea trecuta a semnat la Calarasi cu presedintele ADR Sud Muntenia, Liviu Musat, contractul de finantare pentru statiunea turistica proiectata sa fie realizata pe cursul superior al Vaii Argesului. Ideea este mai veche, dar invitatul emisiunii lucreaza la materializarea ei din 2004, cand a ajuns viceprimar in comuna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres