Înapoi la listarea arhivei

14 Ianuarie 2011 - Omagiu lui Eminescu

Vineri, de la orele 13.30, in Sala Mare a Primariei Curtea de Arges se lanseaza proiectul national intitulat "Romanii - intre traditie si modernitate".

14 Ianuarie 2011 - Argesenii depasesc planul la amenzi!

Analizand datele comparative pentru ultimii trei ani, se desprinde concluzia potrivit careia concitadinii au probleme mari cu respectarea legilor si, in consecinta, sunt sanctionati.

14 Ianuarie 2011 - Dosar penal pentru consumul de alcool

Conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului reprezinta adevarate pericole in trafic, deoarece incalca frecvent normele de circulatie, conduc cu viteza excesiva, se angajeaza in depasiri

14 Ianuarie 2011 - Miere falsificata, in supermarketuri

Apicultorii sint scandalizati dupa ce s-a descoperit, zilele trecute, ca, in timp ce produsele lor nu au acces pe rafturile marilor magazine, lanturile de supermarketuri vind, sub denumirea de "miere

14 Ianuarie 2011 - Sanitas da in judecata Ministerul Sanatatii si DSP

Sindicalistii Sanitas din judetul nostru, condusi de lidera Doina Fanica, vor actiona in instanta Ministerul Sanatatii si Directia de Sanatate Publica Arges.

14 Ianuarie 2011 - 9,5 kilometri de drum* au costat 12 milioane de lei

La Dimbovicioara a avut loc in aceasta miercuri receptia tehnica a drumului judetean DJ 730: Podul Dimbovitei (DN 73) - Dimbovicioara - Ciocanu - limita judetului Brasov.

14 Ianuarie 2011 - Fostul sediu al PDL Cimpulung, atacat cu pietre

Fostul sediu al organizatiei PDL din Cimpulung, situat pe strada Republicii, in apropierea Pietei Centrale, a fost, miercuri, tinta unui nou atac miselesc, dupa ce, la sfirsitul anului trecut,

14 Ianuarie 2011 - Dotari de 10 milioane de euro la Lunca Argesului

Un nou parc a fost gindit pentru Pitesti.

14 Ianuarie 2011 - Popa: "M-as alia chiar si cu URSS!"

Formarea Aliantei de Centru-Dreapta PNL-PC este doar unul din pasii care vor fi facuti pentru inlaturarea actualului "regim" politic.

14 Ianuarie 2011 - Campioana, invinsa la Pitesti!

Baschetbalistii de la BC Arges au facut o buna repetitie inainte de startul returului. Jucatorii lui Tudor Costescu au disputat miercuri, la Sala Sporturilor din Pitesti, un joc amical cu campioana

14 Ianuarie 2011 - Serban a venit la FC Arges

Fotbalistii de la FC Arges isi continua in aceste zile pregatirea la stadionul Nicolae Dobrin, urmind ca la sfirsitul saptaminii sa plece in cantonament la munte, pentru zece zile.

14 Ianuarie 2011 - Ioana Doaga va concura la Budapesta si la Viena

Cea mai valoroasa atleta de la CSM Pitesti va intra in febra concursurilor la jumatatea lunii februarie.

14 Ianuarie 2011 - TIR in flacari pe dealul Godeni

Un sofer de 23 de ani, din comuna Rucar, a trait ieri dimineata clipe de groaza, dupa ce cabina autotrenului la volanul caruia se afla a fost cuprinsa de flacari.

14 Ianuarie 2011 - Doar un permis a fost anulat!

Scandalul Mafia Permiselor din Arges a fost o adevarata lovitura de imagine data Politiei Romane, zeci de politisti fiind anchetati si parte din ei bagati chiar in puscarie pentru arest preventiv,

14 Ianuarie 2011 - Acelasi politist, alte acuzatii!

Dupa ce in numarul de ieri al ziarului nostru va prezentam atitudinea sefului de post de la Politia Mirosi, agentul-sef principal Dragos Paun, care s-a baricadat in sediu, la vederea jurnalistilor,

14 Ianuarie 2011 - Nici un rezultat in cazul spargerii CEC Bank Mirosi

Cazul spargerii CEC Bank - sucursala Mirosi este in continuare unul destul de complicat pentru anchetatori, iar faptasii par a fi fost foarte bine pregatiti sa dea aceasta lovitura.

14 Ianuarie 2011 - Initiere in GO la CIC

Miercuri dupa-amiaza, de la orele 16.00, la Centrul de Cultura si Arte "George Topirceanu" a avut loc prima intalnire a Clubului Iubitorilor de Cultura din acest an.

14 Ianuarie 2011 - Termoizolarea blocurilor - smecherie electorala

In campania electorala pentru alegerile locale, asigurarea izolarii termice a blocurilor a fost argument de convingere pentru atragerea voturilor de catre candidati.

14 Ianuarie 2011 - Identic, pasiune pentru dans

Identic este singura trupa din Curtea de Arges care abordeaza dansuri precum break-dance, street-dance si pantomima.