Înapoi la listarea arhivei

29 Martie 2011 - Principele Radu a amendat incompetenta din institutii

Alteta Sa Regala Principele Radu de Romania si-a lansat luni, in cadrul unei librarii din Pitesti, cartea Provizoratul istoric.

29 Martie 2011 - Iulian Selea s-a retras de la Romanii au talent

Singurul pitestean care a participat la showul de televiziune Romanii au talent a primit doar cuvinte de lauda de la juriu si organizatori. Este vorba despre pitesteanul Iulian Selea, 11 ani, elev in

29 Martie 2011 - Chivulete - orbete!

Atletic Bradu a pierdut in week-end cu 2-1 meciul din etapa a 19-a a Ligii a III-a, pe teren propriu, cu Filipestii de Padure, echipa aflata pe locul trei in clasament.

29 Martie 2011 - "Egalul este echitabil!"

Antrenorul pitestenilor, Iordan Eftimie, s-a declarat multumit de punctul obtinut de FC Arges in deplasarea de la Muresul Deva.

29 Martie 2011 - Albota ia bataie dupa ce Stan e eliminat gratis

Girom Albota a pierdut din nou in deplasare, la limita, 1-0, in aceasta etapa, in meciul de la Conpet Ploiesti.

29 Martie 2011 - Au pierdut in ultimul minut!

Baschetbalistii de la BC Arges trebuie sa astepte ultimele jocuri din sezonul regulat pentru a fi siguri de prezenta in play-off.

29 Martie 2011 - 15 medalii pentru inotatorii argeseni

Duminica seara, la Bazinul Olimpic din Pitesti s-a incheiat Campionatul National de Poliatlon pentru Copii, la care au participat sportivi din toata tara, cu virste cuprinse intre 11 si 13 ani. CSM

29 Martie 2011 - Mii de pensionari au poprire pe banii de pensie

Povara traiului de zi cu zi atirna tot mai greu pe umerii pensionarilor.

29 Martie 2011 - "Bugetul ne obliga sa selectam pacientii!"

Deocamdata, medicii de familie nu vor lua masuri radicale si nu-si vor inchide cabinetele, fiindca in urma negocierilor avute cu reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate au ajuns la un

29 Martie 2011 - Vreti sa fiti auditori energetici?

Camera de Comert si Industrie Arges organizeaza, in cea de-a doua perioada a lunii mai, o noua serie de cursuri pentru cei care vor sa intre in posesia diplomei de auditori energetici.

29 Martie 2011 - Om muscat de om!

Acum citeva zile, la Urgenta Judeteanului s-a inregistrat un caz cu totul si cu totul iesit din comun. Un barbat a ajuns la spital, muscat de ureche de un cunoscut de-al sau.

29 Martie 2011 - Politistul agresiv se intoarce la munca!

Ajutorul sefului de Post de la Politia din Baiculesti, tinarul de 24 de ani care, duminica dimineata, a batut mai multi clienti ai Restaurantului Sirbesc din Curtea de Arges, se poate intoarce la

29 Martie 2011 - Nicolescu nu abandoneaza lupta politica

Seful CJ a fost prezent luni seara la sedinta de plen, dar a anuntat ca isi va relua activitatea dupa ce se insanatoseste.

29 Martie 2011 - Simona Bucura Oprescu, aleasa vicepresedinte CJ

Cu 24 de voturi "pentru" si opt "impotriva", Simona Bucura Oprescu a fost aleasa vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges.

29 Martie 2011 - Inchiderea Arpechim, in atentia guvernului

Emil Boc a declarat sambata, la Pitesti, intrebat despre inchiderea rafinariei Arpechim, ca "raul primordial" se afla in contractul de vanzare-cumparare al Petrom de catre Guvernul Adrian Nastase,

29 Martie 2011 - "Marii clasici ai literaturii romane sub zodia celebritatii"

Recent, elevii de la Grupul Scolar "Constantin Dobrescu-Arges" au desfasurat o activitate intitulata "Marii clasici ai literaturii romane sub zodia celebritatii".