Înapoi la listarea arhivei

11 Aprilie 2011 - Politisti brasoveni, raniti in accident, la Pitesti

Mihai Florin, 26 ani, din Suseni, conducea un microbuz pe Calea Craiovei, din directia Str. Pescarilor spre str. Exercitiu. Nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea virajului la stanga catre

11 Aprilie 2011 - Luceafarul varianta suedeza, premiera mondiala la Pitesti

Iubitorii muzicii clasice si cei ai poeziilor lui Mihai Eminescu vor avea parte, in toamna acestui an, de o mare surpriza, pusa la cale de directorul Filarmonicii Pitesti, Jean Dumitrascu.

11 Aprilie 2011 - Argesenii, dibaci in cultura traditionala

A treia editiei a Tirgului de Primavara al Mesterilor Populari a adunat la Jupiter City o multime de mesteri autentici.

11 Aprilie 2011 - Filarmonica si trupa Phoenix, la Simfonia Lalelelor

Filarmonica Pitesti deschide seria spectacolelor editiei a XXXIV-a a Simfoniei Lalelelor printr-un concert simfonic sustinut de orchestra Filarmonicii Paul Constantinescu Ploiesti.

11 Aprilie 2011 - Guvernul vrea repornirea rafinariei Arpechim

Guvernul discuta cu OMV Petrom pentru a determina compania austrica sa redeschida rafinaria Arpechim Pitesti.

11 Aprilie 2011 - Fara prea multe lucrari la CEZ!

Angajatii de la CEZ Distributie executa aproape in fiecare saptamana lucrari programate la retelele electrice pentru cresterea gradului de siguranta si continuitate in alimentarea cu energie

11 Aprilie 2011 - S-a stins din viata prof. univ. dr. Florian Cochinescu

Doliu in familia Cochinescu. Dupa o lunga si grea suferinta, fostul profesor universitar doctor Lucian Florian Cochinescu, sotul cunoscutei notarite Georgiana Cochinescu, a trecut in lumea celor

11 Aprilie 2011 - Neatentia era s-o ucida

Neatentia la volan a fost principalul factor ce a stat la baza producerii unui grav accident de circulatie, simbata dupa-amiaza.

11 Aprilie 2011 - Ei sint cei care fac judetul de ris!

Fotbalistii de la FC Arges se indreapta incet, dar sigur, spre retrogradare.

11 Aprilie 2011 - Fotbal de maidan, circ ieftin si majorete!

Rezultatele catastrofale inregistrate de FC Arges in acest tur de campionat nu sint intimplatoare si reprezinta efectele politicii falimentare duse de Cornel Penescu si de Catalin Barbu.

11 Aprilie 2011 - "Am jucat foarte slab"

Antrenorul lui FC Arges, Iordan Eftimie, a recunoscut la finele intilnirii ca victoria oltenilor este pe deplin meritata.

11 Aprilie 2011 - Bradu, doar egal acasa!

Atletic Bradu a mai coborit un loc in clasament, ajungind acum pe 8, cu 28 de puncte, dupa ce vineri a remizat pe propriul teren, 0-0, in etapa 21 a Ligii a III-a, cu FCM Alexandria.

11 Aprilie 2011 - Pendiuc, avocatul Politiei Locale in fata ministrului Igas

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, se va intilni luni dimineata cu ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, pe agenda discutiilor aflindu-se doua teme de interes national si local:

11 Aprilie 2011 - Oile au distrus culturile in Albota

Cu doua saptamini inaintea Pastelui, ciobanii si-au scos oile din staul si au pornit cu ele la colindat prin comunele argesene, pentru a le paste, dar si a le vinde mieii mai repede localnicilor.

11 Aprilie 2011 - Bataie pe tirgul saptaminal

Tirgul saptaminal, a carui situatie este una aparte - terenul, care apartine Pitestiului, este o insula in teritoriul comunei Bradu - face obiectul unui razboi in instanta intre cele doua localitati.

11 Aprilie 2011 - Bolnavii de cancer - condamnati la moarte!

De la 1 aprilie, bolnavii de cancer nu-si mai pot lua retete gratuite pentru citostatice injectabile din farmaciile cu circuit deschis.

11 Aprilie 2011 - Cursuri pentru someri

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges le intinde mana somerilor pentru a-si gasi un loc de munca bun organizand cursuri de calificare in mai multe domenii.

11 Aprilie 2011 - Ziua Pamantului va fi serbata in gradinite

Ca in fiecare an in luna aprilie, si in 2011, la gradinitele din municipiul nostru vor fi organizate diferite actiuni.

11 Aprilie 2011 - Nu se mai primesc cereri pentru ajutoarele de incalzire!

Odata cu incheierea sezonului rece, conform legii, de la 1 aprilie, nu se mai primesc cereri pentru acordarea ajutorului de incalzire.

11 Aprilie 2011 - Consiliul Judetean vrea spitale, nu azile!

Probleme spitalelor transformate in mod abuziv in azile de batrani continua sa creeze nemultumiri atat in randul cetatenilor, cat si in randul celor de la administratia judeteana.

11 Aprilie 2011 - Actiune doar pe hartie: rablele - tot pe domeniul public!

O problema cu care se confrunta municipalitatea este cea a masinilor abandonate.

11 Aprilie 2011 - Consilierul Sorescu, calcat de hoti

Vineri, consilierul local PNL Sorin Sorescu, administratorul strandului din Curtea de Arges a anuntat la Politie faptul ca persoane necunoscute i-au furat din incinta locatiei aproximativ o tona de

11 Aprilie 2011 - Tanar salvat de catre SMURD

De cativa ani, paramedicii SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri din Curtea de Arges ajung primii acolo unde cineva sufera si are nevoie de ajutor.