Înapoi la listarea arhivei

25 Aprilie 2012 - Un pitestean s-a spanzurat de teava de gaze. Cea care l-a gasit a fost fiica lui

Un barbat de 58 de ani din cartierul pitestean Banat s-a spanzurat de teava de gaze a apartamentului. Cea care i-a descoperit cadavrul si a alertat autoritatile a fost chiar fiica sa, cu care locuia.

25 Aprilie 2012 - Florin Piersic si Medeea Marinescu, Straini in noapte

Piesa Straini in noapte se va juca pe scena Teatrului Al. Davila, in 22 mai, de la ora 19. Florin Piersic si Medeea Marinescu vor interpreta doua partituri pline de haz, intr-o comedie romantica

25 Aprilie 2012 - In mai, expozitie-concurs de icoane la CCA

Consiliul Judetean Arges, prin Centrul Judetean pentru Conservare si Promovarea Culturii Traditionale Arges, Muzeul Judetean si Arhiepiscopia Argesului si Muscelului organizeaza in perioada 6 aprilie

25 Aprilie 2012 - Intalnire de grad zero la Cercul Militar

Miercuri, de la ora 10.00, in Sala de Festivitati a Cercului Militar din Curtea de Arges se va desfasura Adunarea Generala a Filialei "Posada" a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere. "Pe

25 Aprilie 2012 - Dubla lansare de carte

Miercuri , de la orele 15.00, la Sectia pentru Copii a Bibliotecii Municipale Curtea de Arges, iubitorii de cultura se vor putea bucura de o dubla lansare de carte.

25 Aprilie 2012 - Milioane de euro pentru apa pitestenilor

Conducerea SC Apa-Canal 2000 SA Pitesti a prezentat, ieri, cele mai importante investitii finalizate cu fonduri europene, dar si proiectele viitoare.

25 Aprilie 2012 - Elevii de la Zinca au mii de absente

Sute de mii de absente au inregistrat elevii argeseni, doar in luna martie.

25 Aprilie 2012 - Bataie pe titularizarea locala

Profesorii au scapat in acest an de examenul national de titularizare. Vor sustine in schimb examenul pentru o anumita unitate de invatamint la centrul de care apartin.

25 Aprilie 2012 - 1.000 de elevi si profesori pregatesc Parada Florilor

De anul acesta, o implicare deosebita o vor avea si studenti din cadrul universitatilor din Pitesti, care vor participa sub imnul "Gaudeamus Igitur"

25 Aprilie 2012 - Si-au luat mortii acasa

Marti dimineata, rudele celor doi veri care si-au pierdut viata in tragicul accident de la Draganu au venit sa le ridice trupurile neinsufletite.

25 Aprilie 2012 - Medic batut de asistent

Gheorghe Mihai, un argesean al carui frate, medic psihiatru pensionat la virsta de 60 de ani din cauza unor afectiuni psihice, face acuzatii grave.

25 Aprilie 2012 - 3 puncte pentru podium

Fotbalistii de la FC Arges vor incerca miercuri sa ramina in lupta pentru locul trei, care la sfirsitul sezonului poate duce in Liga I, in eventualitatea in care primele doua clasate nu vor obtine

25 Aprilie 2012 - "O sa facem o echipa buna, care sa promoveze!"

Antrenorul Mioveniului, Marian Pana, a fost dezamagit, la finele jocului cu Rapid, de rezultatul inregistrat de galben-verzi, insa a fost multumit de jocul facut de echipa lui.

25 Aprilie 2012 - "N-am fost motivati de nimeni! Baietii au jucat pe cite 2.000 lei!"

Oficialii lui CS Mioveni au declarat ca jucatorii argesenii nu au fost stimulati de nici o echipa la ultimele doua meciuri si ca singura lor motivatie a fost ultimul loc ocupat in clasament in acest

25 Aprilie 2012 - La revedere Dacia Logan, masina de la Pitesti care a revolutionat industria auto.

La revedere Dacia Logan, masina de la Pitesti care a revolutionat industria auto. Logan 2 intra pe ultima suta de metri

25 Aprilie 2012 - Flautul de Aur, la Pitesti

Filarmonica Pitesti organizeaza joi, 26 aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, un recital cameral sustinut de flautistul Ion Bogdan Stefanescu si pianistul Horia Mihail.