Înapoi la listarea arhivei

03 Mai 2012 - Constantin Nicolescu, de trei ori candidat la CJ Arges

In Arges, la presedintia Consiliului Judetean candideaza trei persoane cu numele de Constantin Nicolescu. Nu este vorba despre vreo operatiune reusita de clonare, ci de o coincidenta de nume.

03 Mai 2012 - Arca lui Iona, pusa in scena la Davila

Ziua de 1 Mai a fost una in care nu s-a simtit atmosfera de sarbatoare, dat fiind faptul ca nu au fost organizate spectacole in aer liber ca in anii trecuti.

03 Mai 2012 - Iulian Selea, la duel in M-a facut mama artist

Pe Iulian Selea il veti putea vedea in aceasta seara, de la ora 20.30, la duel, in cadrul showului de televiziune difuzat de PrimaTv M-a facut mama artist.

03 Mai 2012 - Presedintele si loctiitorul Biroului Electoral Judetean - reclamati la BEC

Mare taraboi saptamana trecuta la Biroul Circumscriptiei electorale judetene.

03 Mai 2012 - Joaca doar pentru barem!

CS Mioveni va intilni in etapa a 29-a a Ligii I, astazi, pe Concordia Chiajna, una dintre echipele-surpriza ale returului de campionat.

03 Mai 2012 - Lansare cu staif a candidatilor USL

Lansarea candidatilor USL Arges a avut loc, miercuri, la Muzeul Golesti, in prezenta a numeroase personalitati, invitate de altfel la sarbatorirea a 20 de ani de administratie publica.

03 Mai 2012 - Hidroconstructia, vinovata pentru moartea familiei Balan

Duminica, 26 octombrie 2008. O noapte de cosmar pe DN 73, la iesirea din Dragoslavele! Adrian Balan, 29 de ani, din Cimpulung, mergea cu masina personala, o Dacia 1310, spre Rucar, la socri.

03 Mai 2012 - A inceput lupta cu tintarii

Locatarii blocurilor din Pitesti sint desteptati in diminetile de la fiecare inceput de luna de zgomotul unor aparate ciudate, asemanatoare cu niste uscatoare de par. Cu ele se executa dezinsectia

03 Mai 2012 - Ultima etapa de inscriere la scoala

A patra si ultima etapa de inscriere in clasa pregatitoare si in clasa I, pentru anul scolar 2012 - 2013, a inceput de ieri, iar pina in 18 mai vor trebui sa fie inmatriculati toti copiii. La nivelul

03 Mai 2012 - Nou-nascut, transportat cu elicopterul SMURD

Vineri, in jurul orei 12.00, pe terenul de sport din vecinatatea Stadionului Municipal a aterizat un elicopter SMURD.

03 Mai 2012 - Focul a mistuit o capita cu fan

Ziua de 1 mai nu a fost una linistita pentru angajatii de la Detasamentul de Pompieri din Curtea de Arges, care au avut parte de cateva evenimente nedorite.

03 Mai 2012 - La Bursa locurilor de munca - Niciun post pentru studii superioare!

Bursa Generala a locurilor de munca desfasurata vineri la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca din Curtea de Arges a dat posibilitatea angajatorilor de a-si selecta personal

03 Mai 2012 - La Curtea de Arges - Mestesugul olaritului este ridicat la rang de "Arta a focului"

Maine, de la ora 10.00, la Centrul de Cultura si Arte "George Topirceanu" va avea loc sesiunea de informare a proiectului finantat de AFCN, intitulat "Arta focului".

03 Mai 2012 - Fotbal mic - AS Ciofrangeni, din nou pe podiumul Ligii a V-a!

La sfarsitul saptamanii trecute s-au jucat meciurile din Liga a IV-a, etapa a 26-a, juniori si seniori si Liga a V-a, Seria Centru1, etapa a 24-a.

03 Mai 2012 - Alocatii si indemnizatii - luna aprilie

Potrivit datelor furnizate de Serviciul Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Municipale, in cursul lunii aprilie au fost depuse 10 noi dosare de alocatii de stat pentru copii, 9 pentru

03 Mai 2012 - S-au afisat listele!

Ieri, la Biroul Electoral de Circumscriptie Curtea de Arges s-au afisat listele cu candidati la postul de primar si consilieri. Au fost validate candidaturile la functia de primar a urmatorilor: