Înapoi la listarea arhivei

09 Mai 2013 - Adolescenta de 15 ani, obligata de mama sa intretina relatii sexuale cu 80 de barbati

Potrivit unui comunicat al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, "un grup infractional organizat specializat in trafic de persoane a fost destructurat miercuri de politistii

09 Mai 2013 - 10 oferte pentru Oltchim

In ciuda situatiei foarte dificile in care se afla, combinatul Oltchim Ramnicu Valcea, care detine si Divizia Petrochimica Bradu, este in continuare atractiv. Astfel, autoritatile centrale au primit

09 Mai 2013 - Turcii si chinezii, interesati de autostrada Pitesti-Craiova

Turcii si chinezii sunt interesati de proiectul autostrazii Pitesti-Craiova, depunand in acest sens si oferte la autoritatile centrale.

09 Mai 2013 - Sabie il acuza pe primar de abuz in serviciu

Liderul local al PDL, Vasile Sabie nu-l menajeaza pe omologul de la PSD, primarul Nicolae Diaconu, desi candva - parca intr-o alta viata - au fost colegi de partid.

09 Mai 2013 - Oferta locurilor de munca

- reprezentant vanzari, 4 posturi, Pitesti, studii medii, perioada nedeterminata, 8 ore, salariu 750 lei.

09 Mai 2013 - Contract mai bun cu CAS pentru Spitalul Municipal

Managerul unitatii, dr. Ionela Danet ne-a confirmat faptul ca s-au incheiat negocierile pentru noul contract cu CAS pentru prestatiile medicale.

09 Mai 2013 - Lansare de carte la CCA

Astazi, de la ora 16.00, Centrul de Cultura si Arte "George Topirceanu", in cadrul caruia functioneaza atelierul literar condus de catre poetul Dumitru M. Ion, va gazdui lansarea unui volum de poezie

09 Mai 2013 - Obiectivele proiectului de monitorizare video

Dupa cum se stie, una dintre componentele PIDU este supravegherea zonelor considerate sensibile din orasul nostru. Pentru instalarea sistemului care are 16 camere video si un centru de comanda la

09 Mai 2013 - 300 de petrochimisti argeseni, in somaj de saptamana viitoare

Administratorul judiciar de la Oltchim, Gheorghe Piperea, a anuntat ca 900 de salariati vor fi concediati saptamana viitoare, 600 de la Valcea si 300 de la Pitesti.

09 Mai 2013 - 16 bilete de tratament nevalorificate pentru seriile de la jumatatea lunii mai

La sediul Casei Judetene de Pensii Arges a fost afisata repartitia biletelor de tratament balnear pentru seria a III-a, datele de plecare fiind 16, 17, 18 si 19 mai. Lista poate fi consultata si pe

09 Mai 2013 - Argesul se mandreste cu Dacia si cu... realizarile comuniste

Pitestiul este gazda unor delegatii din Estonia, Letonia si Italia, care participa la seminarul international "Noi modalitati de crestere a participarii cetatenilor in viata democratica a UE".

09 Mai 2013 - Un alpinist argesean a cucerit varful Sishapangma din Himalaya

Cand crestinii ortodocsi sarbatoreau Invierea Domnului, alpinistul argesean Alexandru Gavan reusea o performanta exceptionala: in premiera pentru Romania, el cucerea varful Sishapangma, de 8.027

09 Mai 2013 - Familia Regala, la Curtea de Arges

Ieri, o delegatie a Casei Regale, condusa de principele Radu, principele Nicolae (nepotul regelui Mihai) si sora acestuia, Elisabeta, a fost la Curtea de Arges.

09 Mai 2013 - Spatiile verzi din Pitesti, udate si toaletate

Vremea frumoasa si temperaturile neobisnuit de ridicate pentru perioada in care ne aflam impun ca zonelor verzi ale Pitestiului sa li se acorde o atentie deosebita din partea autoritatilor.

09 Mai 2013 - Zilele Pitestiului vin cu inaugurari

Tudor Pendiuc, primarul Pitestiului, a anuntat ieri ca pe 20 si pe 21 mai, cu ocazia Zilelor Municipiului, va avea loc inaugurarea a doua obiective de investitii importante si indelung asteptate.

09 Mai 2013 - Licitatia pentru modernizarea Parcului Strand din Pitesti, anulata

Unul dintre proiectele cu finantare europeana care ar fi trebuit sa debuteze in acest an din punct de vedere al lucrarilor este cel de reabilitare si modernizare a Parcului Strand din Pitesti.

09 Mai 2013 - Pitestean care vindea ecstasy, jefuit de falsi politisti

Un tanar din Pitesti care a vrut sa se "capatuiasca" vanzand stupefiante a fost jefuit de doi falsi politisti care i-au aruncat drogurile, dar i-au sustras banii pe care-i avea asupra sa.

09 Mai 2013 - Ranit intr-un carambol cu trei masini la Bradu

Marti seara, pe raza comunei Bradu a avut loc un carambol in care au fost implicate trei autoturisme, iar evenimentul s-a soldat cu pagube materiale consistente si cu ranirea unei persoane.

09 Mai 2013 - S-a urcat bauta la volan

Ideea potrivit careia doar barbatii au curajul sa se urce la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice nu mai e demult de actualitate. Desi rare, sunt si cazuri cand unele femei dovedesc acelasi

09 Mai 2013 - CSM Ramnicu-Valcea - CS Mioveni 0-1. Galben-verzii au invins in Zavoi printr-un eurogol

Singura intermediara a returului in Liga a II-a a debutat ieri, de la ora 16, cu meciul din seria a II-a dintre CSM Rm. Valcea si CS Mioveni.