Înapoi la listarea arhivei

20 Septembrie 2013 - Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat la 3 ani de inchisoare, s-a prezentat la Politia Arges

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat definitiv la inchisoare cu executare in dosarul de coruptie care l-a vizat si pe fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, s-a prezentat, vineri seara, la

20 Septembrie 2013 - Zilele cinstirii Sfintului Neagoe Voda Basarab

Sfintul Neagoe Voda Basarab va fi celebrat timp de cinci zile in mai multe locatii din judetul Arges, manifestarile fiind organizate de catre Arhiepiscopia Argesului si Musce-lului.

20 Septembrie 2013 - Tone de miere falsificata, pe piata!

Se spune ca mierea e izvor de sanatate, insa conditia este sa nu fie falsificata si, astfel, sa consumam de fapt sirop din zahar si coloranti. In timp ce jumatate din productia noastra de miere

20 Septembrie 2013 - Depuneti la Fisc Declaratia 311!

ANAF ii informeaza pe contribuabili cind trebuie sa depuna Declaratia 311, conform ultimelor modificari aparute in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I, Nr. 549/29.08.2013.

20 Septembrie 2013 - Veronica Badescu, exclusa din magistratura!

Veronica Badescu, exclusa din magistratura!Oare citi slujitori ai Justitiei curati are Argesul?

20 Septembrie 2013 - MOLDOVAN si-a facut primele impresii

Ion Moldovan a avut pina ieri dimineata patru sedinte de pregatire cu fotbalistii Mioveniului, iar la finalul acestora, si-a facut citeva impresii despre echipa pe care o are la dispozitie.

20 Septembrie 2013 - Ghita a reintrat in vizorul ANI!

Directorul de la SPGC pare sa nu mai aiba parte de liniste. In 2010 a fost cercetat de ANI pentru incompatibilitate, dar a scapat cu fata curata.