Rezultatele 871 - 900 din 1000 (0.296 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

"Curtea de la Arges" - ultima editie 2017, la judecata cititorilor!

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:59

"Curtea de la Arges" - ultima editie 2017, la judecata cititorilor!Ultimul numar al prestigioasei reviste de cultura a zonei noastre, care apare cu sprijinul Primariei Curtea de Arges (prin intermediul Centrului de Cultura si Arte "George Topirceanu"), a Trustului Media ARGES EXPRES PRESS S.R.L. si a Asociatiei Culturale "Curtea de Arges", este gata de confruntarea cu cititorii sai din intreaga lume. Editia apare in 32 pagini, in conditii grafice de exceptie si cu materiale de inalta tinuta valorica si morala, semnate de catre prestigioase condeie din tara si din strainatate. Editorialul ctitorului, acad. Gheorghe Paun, intitulat "Acum o suta de ani...", face o trecere in revista a fenomenului cultural romanesc si a slujitorilor sai de acum un veac, care "lucrau pentru Neam, pentru Romania (...) erau veritabili formatori de opinie (...) in particular erau dascali..." Paralela intre ce-a fost si ce este o puteti face fiecare dintre dvs., dragi cititori! Dintre materialele de exceptie, cateva merita semnalate: "Quo vadis, Europa?", semnat de acad. Victor Voicu, "Participant la Marea Unire" (de Ion Andreita), "Confesiunile unui cafegiu" (prezentare de carte facuta de Ion C. Stefan), "Cine cade in plasa extremismului?" (Nicolae Melinescu), "Sa-l mai retinem putin pe Mircea Ionescu-Quintus" (Elis Rapeanu) sau "India in sarbatoare" - material semnat de inspiratul fost diplomat Ion Patrascu. Concluzionand, o lectura profunda, care va adanci sentimentul de sarbatoare trait la fiecare sfarsit de an de orice fiinta care iubeste si slujeste cultura si ...

Life Show / stiri Life Show29 vizite[ Arges Expres ]

Eveniment european major, in PE! Maria Grapini a tinut un discurs despre impactul Brexit asupra agentilor economici

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:59

Eveniment european major, in PE! Maria Grapini a tinut un discurs despre impactul Brexit asupra agentilor economiciIn data de 6 decembrie, "European Forum For Manufacturing" a organizat, la Bruxelles, in Parlamentul European, o dezbatere importanta, cu participare pe masura, pe tema efectelor pe care le genereaza si le va genera, in anii ce vin, iesirea Marii Britanii din UE. La acest eveniment au participat europarlamentari, experti, economisti, manageri si reprezentanti din peste 75 companii din toata Europa.

Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, a fost invitat sa vorbeasca pe tema "European Manufacturing - Impact of BREXIT", demers onorant pentru noi, ca tara, iar pentru Grapini, ca om reprezentativ al domeniului, dupa o cariera de succes in industria prelucratoare romaneasca. "Le multumesc organizatorilor, m-a flatat invitatia! Am lucrat in acest domeniu si stiu cat este de complicat. Este important ca UE si autoritatile nationale sa conceapa cel mai bun cadru de reglementare, astfel incat industria manufacturiera sa se poata dezvolta si sa fie asigurate o competitie loiala si posibilitati de inovare in acest domeniu. Ca membru in comisia IMCO, ma intereseaza lucrurile reale din toate domeniile economiei si toate reglementarile care produc efecte concrete asupra locurilor de munca, in spectrul IMM-urilor. Este important ca noi, cei alesi, sa ascultam cetatenii, companiile, asociatiile profesionale, pentru a putea reglementa bine, impreuna cu Comisia Europeana. Evident ca exista subsidiaritate, responsabilitati la nivel national sau European", a declarat umanista.

Maria Grapini a ...

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Arges Expres ]

Campania care va aduce soarele in sufletele copiilor a intrat in linie dreapta!

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:59

Campania care va aduce soarele in sufletele copiilor a intrat in linie dreapta!Mai sunt 14 zile pana la "Bucuria Craciunului in Suflet de Copil"! Suntem cu totii bucurosi ca ne apropiem cu pasi repezi de evenimentul mult asteptat - deznodamantul acestei campanii caritabile. Cu ajutorul celor care au donat, cu implicarea financiara si nu numai a celui care a initiat toata aceasta miscare (Mihai Cristian Nitescu), prin difuzarea informatiilor privind campania noastra de catre ziarul ARGES EXPRES, am prins si noi viteza cu pregatirile. Pachetele se contureaza si, cu ajutorul Domnului, vom reusi sa ajungem la numarul propus. Nici nu ne dorim mai mult, ci doar sa putem sa ne tinem de promisiunea facuta fata de 150 de copii!

Precizari absolut necesare

Ca intotdeauna atunci cand cineva vrea sa faca un lucru frumos pentru comunitate, am inceput si noi sa primim "strambe" si acuzatii deplasate. De aceea, ne vedem nevoiti sa subliniem ca suntem TREI tineri obisnuiti, care traim din salarii absolut normale, muncite cinstit, neimplicati politic si neinfiltrati in cine stie ce grupari religioase care sa comande, iar noi sa executam, urmand ca apoi cineva mai sus pus sa culeaga niste lauri... Suntem oameni cu familii, care stim ce inseamna lipsurile si tocmai de aceea vrem sa le facem parte de niste Sarbatori un pic mai fericite celor care nu au posibilitati. Nu dorim sa ne umplem buzunarele pe seama unor amarati! Nu ne-am permis sa luam pentru noi ceva din cele primite, pentru ca nu avem nevoie de aceste lucruri si nu suntem oamenii care sa se preteze la asa ceva! ..

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Arges Expres ]

Publicitate in ARGES EXPRES - 8 decembrie 2017

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:59

Publicitate in ARGES EXPRES - 8 decembrie 2017MAREA PUBLICITATE

# S.C. GEOCRYS HAPPY FOOD S.R.L. angajeaza lucrator comercial, in conditiile stabilite de lege. Se cere exeperienta in vanzarea preparatelor din carne (mezeluri), seriozitate si disponibilitate la programul de lucru. Informatii suplimentare la nr. de tel. 0766767894. (ch. 0008330/4.12.2017).

# S.C. EURO TULIPANI S.R.L. scoate la vanzare structura de sera metalica, demontabila, aflata in Curtea de Arges, avand o suprafata de 240 mp (30X8 mp), dispunand de termogenerator de aer cald pe gaz (70.000 GCal), cu usa culisanta in fata. Informatii suplimentare la nr. de tel. 0740488875. (ch. 0008329/4.12.2017).

# PENSIUNEA CIPRIAN din Curtea de Arges/Bradet doreste sa-si mareasca echipa! Angajam personal bucatarie, personal menaj si personal administrativ. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la 0740191931!

# JMG INSTAL GAZ CONFORT angajeaza 4 instalatori pentru instalatii termo-sanitare si 1 gestionar la magazinul de instalatii. Se ofera contracte de munca, salarii motivante functie de performante, tichete de masa si conditii bune de lucruri. CV-urile se primesc pe adresa de e-mail: office@jmg.ro. Informatii suplimentare se pot obtine la nr. de tel. 0762204409. (ch. 0008194/20.10.2017).

MICA PUBLICITATE

APARTAMENTE

# Ofer spre vanzare apartament cu 2 camere, mobilat si utilat, situat la etajul 3 al unui bloc din zona Posada, din Curtea de Arges. Pret 22.500 euro. Tel. 0756302073. (b.f. - 201120170001).

# Vand camera situata in Caminul de la ...

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Arges Expres ]

Cel putin o scoala din judetul Arges va beneficia de suport alimentar pentru prescolari si elevi!

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:59

Cel putin o scoala din judetul Arges va beneficia de suport alimentar pentru prescolari si elevi!Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri lista celor 50 de unitati de invatamant preuniversitar de stat in care se aplica, in anul scolar 2017-2018, programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolari si elevi, precum si fondurile necesare finantarii programului. Astfel, este vorba despre peste 30 de milioane de lei, suma destinata intregului an scolar in curs, asigurata de la bugetul de stat. Prima etapa a acestui proiect s-a aplicat in anul scolar 2016-2017 si a implicat tot 50 de unitati scolare. Scolile in care se va derula etapa a doua in anul de cursuri 2017-2018 au fost selectate astfel incat fiecare judet sa aiba cel putin o unitate de invatamant inclusa in proiect si, totodata, sa fie reprezentative din punct de vedere al problemei semnalate (medii geografice izolate sau greu accesibile, medii sociale defavorizate, medii economice cu grad ridicat de pauperitate). De asemenea, s-a tinut cont de infrastructura necesara servirii mesei in scoala (daca exista sau nu cantina, daca exista sau nu sala pentru prepararea sau pentru servirea mesei, daca exista sau nu spatiu pentru depozitare). Masa calda sau pachetul alimentar va fi asigurat elevilor si prescolarilor care participa la activitatile didactice in limita a 7 lei pe zi pentru fiecare beneficiar. Autoritatile locale au posibilitatea sa suplimenteze finantarea din venituri proprii. De asemenea, autoritatile locale care nu sunt incluse in program pot stabili aplicarea acestuia in scoli sau in ...

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Arges Expres ]

Inca doua familii premiate pentru casatorii longevive!

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:28

Inca doua familii premiate pentru casatorii longevive!La ultima sedinta de consiliu local din luna noiembrie, pe ordinea de zi a existat - ca de obicei - si un punct prin care doua familii din municipiu au fost premiate la implinirea a 50 ani de casatorie. Onoarea de a le inmana buchetele de flori si diplomele le-a revenit luna trecuta consilierilor locali Maria Dicu (pentru familia Maria si Ion Rosca, cu domiciliul pe str. Traian) si Bogdan Alexandru Dabija (pentru familia Emilia si Ion Neagoe, domiciliati pe str. Fantanele). De asemenea, in aceasta luna, cele doua familii sunt programate la Serviciul Public Asistenta Sociala, acolo unde vor primi si un premiu banesc in valoare de cate 200 lei. Ne alaturam si noi pe aceasta cale celor care ii iubesc si le uram La Multi Ani si Casa de Piatra!

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Arges Expres ]

ARGES EXPRES 8 DECEMBRIE 2017 - Prima pagina

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:27

ARGES EXPRES 8 DECEMBRIE 2017 - Prima paginaTi-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Arges Expres ]

Felicitare de Sfanta Filofteia - ARGES EXPRES

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:27

Felicitare de Sfanta Filofteia - ARGES EXPRESMulta sanatate, bucurii, pace si belsug in case si fericire in sufletele celor ce-si sarbatoresc onomastica astazi, cand praznuim ziua Sf. Mucenitei Filofteia.

La Multi Ani!

Redactia ARGES EXPRES

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Arges Expres ]

Proiectul ROSSE incepe sa se concretizeze la Industrial!

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:27

Proiectul ROSSE incepe sa se concretizeze la Industrial!Marti, la Liceul Tehnologic Forestier au sosit primele materiale didactice achizitionate in urma finantarii primite prin Proiectul European ROSSE. Va reamintim ca printre unitatile de invatamant din Curtea de Arges care au castigat acest proiect cu granturi importante se numara cea pe care am mentionat-o si Liceul Tehnologic "Constantin Dobrescu". La Industrial, grantul alocat a fost in valoare de 686.000 de lei, bani care au ca destinatie eficientizarea procesului instructiv educativ si de consiliere psihopedagogica a elevilor pentru cresterea procentului de promovare a examenului de Bacalaureat, scaderea abandonului scolar si reducerea absenteismului. Dascalii implicati in realizarea proiectului si-au stabilit deja un set de obiective primare: meserii noi pentru absolventi (posturi noi in cadrul Politiei Padurilor, incheierea de parteneriate cu agenti economici din zona etc.); mai mult suport pentru pregatirea suplimentara a elevilor; imbunatatirea procesului instructiv-educativ prin achizitionarea de material didactic pentru toate disciplinele; modernizarea gruprurilor sanitare pentru elevi si securizarea accesului in perimetrul liceului. Asadar, revenind la subiect, la Forestier au ajuns deja urmatoarele materiale: un multifuntional laserjet monocrom; o imprimanta laser color; o tabla interactiva educationala cu videoproiector, short throw si accesorii; un aparat foto; patru acumulatori de 2.500 mAh; un incarcator baterie si patru acumulatori de 2.500 mAh; un card de ...

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Arges Expres ]

Incep semifinalele la "Intra in joc, castiga sanatate!"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:27

Incep semifinalele la "Intra in joc, castiga sanatate!"Competitia sportiva organizata de Prefectura Judetului Arges se apropie cu pasi repezi de final. De astazi se va da startul semifinalelor, atat pentru echipele reprezentante ale unitatilor de invatamant rurale, cat si pentru cele din mediul urban. Astfel, la gimnaziu-urban sunt calificate urmatoarele formatii: Scoala Gimnaziala "Basarab I" la handbal si fotbal fete si Scoala Gimnaziala "Carol I" la handbal baieti si la baschet - baieti si fete. Dintre echipele de liceu din municipiul nostru, sunt calificate cele de handbal baieti si fete de la C.N.V.V., precum si cele de baschet baieti si baschet si fotbal fete de la Liceul Tehnologic Forestier. Din mediul urban, zona noastra va fi reprezentata la Pitesti de echipa de handbal si fotbal fete de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Corbeni si de formatia de handbal baieti de la Scoala Gimnaziala Baiculesti. Semifinalele se vor incheia in data de 10 decembrie. Le uram succes si asteptam vesti imbucuratoare!

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Arges Expres ]

Vreme frumoasa, cu temperaturi maxime de 12 grade Celsius

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:27

Vremea va fi in general frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat cele climatologic specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore ale intervalului in estul regiunii insa probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa. Vantul va sufla slab, spre moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 12 grade Celsius, iar cele minime, intre -4 si 1 grad Celsius. Pe arii restranse va fi ceata, in special noaptea. La munte, cerul va fi variabil, cu unele innorarii si izolat fulguieli in primele ore ale intervalului. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari temporare pe creste, spulberand zapada. Temperatura aerului va creste comparativ cu intervalul anterior.

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Arges Expres ]

EXPRESia zilei de 7 decembrie 2017

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:26

EXPRESia zilei de 7 decembrie 2017"Norocul e prea putin si lumea prea multa!..." [I.L. Caragiale (13 februarie 1852, Haimanale, langa Ploiesti, Dambovita - 9 iunie 1912, Berlin, Germania), dramaturg, nuvelist, pamfletar, poet, scriitor cu un simt al umorului iesit din comun, director de teatru, comentator politic si ziarist roman. George Calinescu l-a considerat a fi cel mai mare dramaturg si unul dintre cei mai importanti scriitori romani. Decedat: 9 iunie 1912, Berlin, Germania].

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Arges Expres ]

Lucrari de intretinere si reparatii la A.B.A.A.V.

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 23:26

Lucrari de intretinere si reparatii la A.B.A.A.V.Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea este institutia publica, cu personalitate juridica, ce functioneaza pe baza de gestiune economica si financiara, in subordonarea Administratiei Nationale "Apele Romane", avand ca scop cunoasterea, protectia, punerea in valoare si utilizarea durabila a resurselor de apa, monopol natural de interes strategic, precum si administrarea infrastructurii Sistemului de gospodarire a apelor. A.B.A.A.V. isi desfasoara activitatea in sptiile hidrografice ale sub-bazinelor Arges, Vedea, Calmatui si Dunare, prin sase subunitati de gospodarire a apelor. Principalele lucrari de intretinere si reparatii realizate in anul 2017 de catre Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea sunt: recalibrarea raului Valsan, in comuna Merisani; recalibrarea raului Doamnei, in comuna Cosesti; recalibrarea raului Toplita, in comuna Malureni; recalibrarea raului Doamnei, in comuna Micesti, sat Purcareni; regularizare si aparare de mal, parau Cicanesti; reprofilarea raului Targului la Campulung, aval pod DN 73; reprofilarea raului Bratia in comuna Balilesti; recalibrare si aparare de mal raul Bratia la Vladesti; reprofilare parau Neajlovel, comuna Cateasca, sat Catanele; decolmatare valea Pauleasca - aval tabara si zona scoala (in parteneriat cu primaria); decolmatare parau Berivoaia, comuna Negrasi, judetul Arges (parteneriat cu primaria); decolmatare rau Teleorman si vai locale in zona de confluenta la Popesti, judetul Arges (parteneriat cu primaria); decolmatare rau ...

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Arges Expres ]

Patru copii din Cicanesti n-au ce pune pe masa de Sarbatori!

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 23:27

Patru copii din Cicanesti n-au ce pune pe masa de Sarbatori!In comuna Cicanesti, patru copii, impreuna cu mama si bunica lor, asteapta Craciunul intr-o saracie lucie. Cel mai mare este o fetita in varsta de 9 ani, urmata de o alta care are 7 ani si de doi fratiori - unul in varsta de 4 ani, iar cel mai mic, un bebelus de numai 2 luni. Cele 6 suflete se inghesuie intr-o camaruta indesata cu mobila, haine si diferite obiecte, in care parca nici aerul nu mai are loc sa treaca. Dincolo, o incapere greu de descris in cuvinte, care are functionalitate de bucatarie. Cel care trebuia sa le fie tata si sa-i ocroteasca a fost robit de vicii si si-a parasit familia, nevoita acum sa traiasca din alocatiile copiilor si un ajutor social in valoare de 400 de lei. De parca nu le-ar fi suficienta saracia cu care se lupta zi de zi, la aceasta se mai adauga si acoperisul subred prin care apa trece nestingherita. Cei patru copii sunt inimosi, frumosi, extrem de prietenosi si pupaciosi si, in inocenta lor, multumiti cu ceea ce au, caci ei nu stiu cum ar fi mai bine de atat. Sunt zile in care nu au ce pune pe masa si, cu toate acestea, isi pastreaza veselia, fara a se plange de lipsuri. Totusi, conditiile in care isi duc traiul acesti micuti ar impresiona pe oricine, caci nu ai cum sa nu ti se rupa sufletul cand remarci contrastul intre acele chipuri radioase si mediul aproape inuman in care cresc. Povestea lor am aflat-o de la o tanara mamica, Adriana Andrei, care deja a luat primele masuri pentru a le construi acestor sarmani 2 camere pana in Sarbatorile ..

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Arges Expres ]

Romania orfana: Regele Mihai a trecut la cele vesnice! Pe mainile cui ne-ai lasat, Majestate?...

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 23:27

Romania orfana: Regele Mihai a trecut la cele vesnice! Pe mainile cui ne-ai lasat, Majestate?...Martea neagra a istoriei recente a tarii noastre s-a consumat in data de 5 decembrie 2017. La ora 13.00 s-a anuntat trecerea definitiva in istorie a ultimului suveran al ei. Regele Mihai a decedat la resedinta sa din Elvetia dupa o lunga si grea suferinta, avand-o la capataiul sau pe una dintre fiice, Principesa Maria. A mai trait mai bine de un an dupa ce iubita sa sotie, Regina Ana, si-a gasit odihna de veci la Catedrala Regala si Arhiepiscopala de la Curtea de Arges. Aici va fi adus si Majestatea Sa, in 16 decembrie, pentru ca amandoi sa paseasca pe calea vesniciei, umar la umar, asa cum au facut-o cu curaj si demnitate si in viata pamanteana, ca doi oameni care au stiut sa se respecte pe ei, familiile din care proveneau si tara pe care au slujit-o, dar asupra careia nu li s-a ingaduit sa domneasca. Interesele puternicilor lumii, niste pigmei ai istoriei - la urma urmei, au fost mai puternice, infrangand destinul firesc al unei tari si al unui popor orbit de propaganda cozilor de topor ale politrucilor de ieri si de azi. Inca o data duplicitatea liderilor de conjunctura cu care ne-am pricopsit in lipsa celor autentici, tinuti departe de viata publica, s-a dat pe fata prin declaratiile false pronuntate la moartea Regelui Mihai. O culme greu de atins a fost aceea a lui Ion Iliescu, cel care s-a opus cu toate puterile discretionare de care dispunea in ultimul deceniu al secolului si mileniului trecut la revenirea suveranului legitim alungat de gasca "tatucului" Stalin in 30 ...

Actualitate / stiri Actualitate122 vizite[ Arges Expres ]

Publicitate in ARGES EXPRES - 7 decembrie 2017

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 23:27

Publicitate in ARGES EXPRES - 7 decembrie 2017MAREA PUBLICITATE

# S.C. GEOCRYS HAPPY FOOD S.R.L. angajeaza lucrator comercial, in conditiile stabilite de lege. Se cere exeperienta in vanzarea preparatelor din carne (mezeluri), seriozitate si disponibilitate la programul de lucru. Informatii suplimentare la nr. de tel. 0766767894. (ch. 0008330/4.12.2017).

# S.C. EURO TULIPANI S.R.L. scoate la vanzare structura de sera metalica, demontabila, aflata in Curtea de Arges, avand o suprafata de 240 mp (30X8 mp), dispunand de termogenerator de aer cald pe gaz (70.000 GCal), cu usa culisanta in fata. Informatii suplimentare la nr. de tel. 0740488875. (ch. 0008329/4.12.2017).

# PENSIUNEA CIPRIAN din Curtea de Arges/Bradet doreste sa-si mareasca echipa! Angajam personal bucatarie, personal menaj si personal administrativ. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la 0740191931!

# JMG INSTAL GAZ CONFORT angajeaza 4 instalatori pentru instalatii termo-sanitare si 1 gestionar la magazinul de instalatii. Se ofera contracte de munca, salarii motivante functie de performante, tichete de masa si conditii bune de lucruri. CV-urile se primesc pe adresa de e-mail: office@jmg.ro. Informatii suplimentare se pot obtine la nr. de tel. 0762204409. (ch. 0008194/20.10.2017).

MICA PUBLICITATE

APARTAMENTE

# Ofer spre vanzare apartament cu 2 camere, mobilat si utilat, situat la etajul 3 al unui bloc din zona Posada, din Curtea de Arges. Pret 22.500 euro. Tel. 0756302073. (b.f. - 201120170001).

# Vand camera situata in Caminul de la ...

Actualitate / stiri Actualitate77 vizite[ Arges Expres ]

ARGES EXPRES 7 DECEMBRIE 2017 - Prima pagina

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 23:27

ARGES EXPRES 7 DECEMBRIE 2017 - Prima paginaTi-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate61 vizite[ Arges Expres ]

Anunt licitatie HIDROELECTRICA S.A.

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 23:27

Anunt licitatie HIDROELECTRICA S.A.Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate86 vizite[ Arges Expres ]

La Liga a V-a Arges se mai joaca fotbal doar in Seria Centru!

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 23:26

La Liga a V-a Arges se mai joaca fotbal doar in Seria Centru!Astazi a venit randul "fotbalului mic" sa il analizam din prisma ultimelor rezultate. Cea mai grabita serie a fost cea de nord, care a intrat in vacanta inca din data de 19 noiembrie. Lucru explicabil, daca avem in vedere faptul ca aici evolueaza doar 14 echipe, iar cele 13 etape ale turului de campionat 2017-2018 au fost epuizate. Duminica trecuta s-au jucat ultimele meciuri din acest an si in Seria Sud, in timp ce Seria Centru, unde evolueza si echipele din zona Curtea de Arges, mai are programata o etapa, la finalul acestei saptamani. Ca fapt divers, derbiul Topologului dintre Soimii Tigveni si AS Ciofrangeni a fost castigat de catre oaspeti cu 2-1, "panterii" impunandu-se in disputa deja devenita traditionala intre cele doua echipe. Din pacate pentru suporterii lor, ambele sunt departe de varful clasamentului in acest sezon, clasandu-se pe locurile 8 (Ciofrangeni) si 9 (Tigveni). In cele ce urmeaza, va prezentam tabloul complet al Ligii a V-a si clasamentele la zi.

Seria Nord, etapa 13, 19 noiembrie:
AS Leresti - Partizanul Vladesti 2-2 (0-1); Unirea Bughea de Jos - AS Godeni 1-2 (0-1); Rapid Davidesti - AS Dragoslavele 3-1 (1-0); AS Schitu Golesti - Petrolul Hirtiesti 2-2 (2-1); Cimentul Valea Mare Pravat - Flacara Boteni 3-1 (2-0); Vulturul Vulturesti - AS Cetateni 2-2 (1-0); Scoala de Fotbal Gica Retevoiescu Maracineni - CS Rucar 6-2 (3-0).

Clasament tur:
1. Rapid Davidesti 28 p; 2. AS Cetateni 26 p; 3. AS Leresti 24 p; 4. AS Dragoslavele 24 p; 5. AS Godeni 24 p; 6. ...

Sport / stiri Sport29 vizite[ Arges Expres ]

Marturia lui Corneliu Coposu, vizandu-l pe Regele Mihai: "Antonescu a fost arestat dupa ce a respins cererea de a-l parasi pe Hitler!"

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 23:26

Marturia lui Corneliu Coposu, vizandu-l pe Regele Mihai: "Antonescu a fost arestat dupa ce a respins cererea de a-l parasi pe Hitler!"Arestarea maresalului Ion Antonescu, in 23 august 1944, la Palatul Regal, din ordinul lui Mihai I, este inca destul de controversata printre istorici. Inainte de decesul survenit in 11 noiembrie 1995, seniorul politicii romanesti din ultimul deceniu al secolului trecut, Corneliu Coposu, a acordat jurnalistului Vartan Arachelian o serie de interviuri, care aduceau precizari asupra istoriei acestui popor. Importanta marturiilor sale tinea de faptul ca fusese martor la evenimentele si situatiile invocate. Referitor la acel moment in urma caruia Romania a intors armele contra coalitiei fasciste la ordinul Regelui Mihai, Coposu spunea: "In ceea ce priveste lovitura de stat, s-au emis o serie de ipoteze contradictorii. Realitatea este ca pana in ziua de 23 august existau doua posibilitati: cea a realizarii loviturii de stat impreuna cu Antonescu si o a doua, impotriva lui, cu arestarea maresalului. Daca Antonescu n-ar fi refuzat categoric sa preia actiunea de iesire a Romaniei din razboi si pentru Armistitiu, nu ar fi fost arestat. Comunistii au lansat acum o teorie neintemeiata, cum ca ei au pus la cale inca din iunie '44 arestarea lui Antonescu s.a.m.d. Aiurea! Prima intrevedere in vederea pregatirii iesirii Romaniei din razboi si din Axa Roma-Berlin a fost la 24 ianuarie '42, cu ocazia festivitatilor aniversare, la care in mod protocolar erau invitati cavalerii Ordinului Ferdinand. Maniu era cavaler al ordinului cu grad de Mare Cruce si cu acel prilej a reusit sa stea de vorba ...

Actualitate / stiri Actualitate89 vizite[ Arges Expres ]

Felicitare de Sf. Nicolae - Consiliul Judetean Arges

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 19:28

Felicitare de Sf. Nicolae - Consiliul Judetean ArgesTi-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate137 vizite[ Arges Expres ]

Publicitate in ARGES EXPRES - 6 decembrie 2017

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

Publicitate in ARGES EXPRES - 6 decembrie 2017MAREA PUBLICITATE

# S.C. GEOCRYS HAPPY FOOD S.R.L. angajeaza lucrator comercial, in conditiile stabilite de lege. Se cere exeperienta in vanzarea preparatelor din carne (mezeluri), seriozitate si disponibilitate la programul de lucru. Informatii suplimentare la nr. de tel. 0766767894. (ch. 0008330/4.12.2017).

# S.C. EURO TULIPANI S.R.L. scoate la vanzare structura de sera metalica, demontabila, aflata in Curtea de Arges, avand o suprafata de 240 mp (30X8 mp), dispunand de termogenerator de aer cald pe gaz (70.000 GCal), cu usa culisanta in fata. Informatii suplimentare la nr. de tel. 0740488875. (ch. 0008329/4.12.2017).

# PENSIUNEA CIPRIAN din Curtea de Arges/Bradet doreste sa-si mareasca echipa! Angajam personal bucatarie, personal menaj si personal administrativ. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la 0740191931!

# JMG INSTAL GAZ CONFORT angajeaza 4 instalatori pentru instalatii termo-sanitare si 1 gestionar la magazinul de instalatii. Se ofera contracte de munca, salarii motivante functie de performante, tichete de masa si conditii bune de lucruri. CV-urile se primesc pe adresa de e-mail: office@jmg.ro. Informatii suplimentare se pot obtine la nr. de tel. 0762204409. (ch. 0008194/20.10.2017).

MICA PUBLICITATE

APARTAMENTE

# Ofer spre vanzare apartament cu 2 camere, mobilat si utilat, situat la etajul 3 al unui bloc din zona Posada, din Curtea de Arges. Pret 22.500 euro. Tel. 0756302073. (b.f. - 201120170001).

# Vand camera situata in Caminul de la ...

Actualitate / stiri Actualitate62 vizite[ Arges Expres ]

Echipa multumeste cititorilor

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

Echipa multumeste cititorilor18 ani de ARGES EXPRES sau, varsta majoratului, asa cum se spune in redactie... Cifra spune totul si sintetizeaza perspicacitate, munca, daruire si, mai ales, consecventa! Am inceput cu perspicacitate pentru ca, din punctul meu de vedere, de asta a fost nevoie sa se puna bazele acestui trust de presa. Am continuat cu munca, pentru ca sta in spatele a ceea ce cititi in fiecare zi. Daruire si consecventa sunt ultimele ingrediente dintr-o reteta de succes si de incredere. Pentru mine, ARGES EXPRES inseamna o echipa, locul unde se nasc proiecte interesante, de unde aflam povesti remarcabile si cunoastem oameni de apreciat. La 18 ani de ARGES EXPRES, nu pot decat sa va multumesc, dumneavoastra, cititorilor, pentru increderea acordata echipei!

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Arges Expres ]

Suntem profesionisti si ne respectam cititorii!

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

Suntem profesionisti si ne respectam cititorii!Cei doi ani petrecuti in redactia ARGES EXPRES m-au ajutat sa inteleg, in cele din urma, cam ce fel de fiinta mai este si un jurnalist... Experienta de pana acum mi-a generat o definitie care se confirma aproape zilnic: ziaristul este acea persoana care face presupuneri de precizie bazate pe informatii indoielnice livrate de diversi indivizi care au cunostinte discutabile. Ei bine, e si asta un soi de arta, care se aprofundeaza in timp, dupa ce inveti sa citesti oamenii cu care vii in contact si te deprinzi cu tehnica rationamentului deductiv. Meseria de jurnalist presupune provocari destul de mari, de ordin practic, politic, etic si chiar teoretic, dincolo de faptul ca acela care o practica trebuie sa fie o persoana echilibrata, reflexiva, critica si responsabila. Dar nu este usor! Acele articole de ziar nu sunt chiar atat de firesti pe cat par, indiferent daca sunt de cateva randuri, incadrate la "Fapt divers" sau, dimpotriva, se constituie in reportaje in cascada, intinse pe una sau pe doua pagini de ziar. Nu oricine le poate scrie, tocmai pentru ca exista niste reguli jurnalistice precise si prea putin versatile, care se cer imperios respectate daca doresti sa fii profesionist. Iar la ARGES EXPRES, trebuie sa stiti, nu se admit incalcari sau greseli, pentru ca acest cotidian, singurul din Curtea de Arges, de altfel, isi respecta cititorii si clientii! Fiecare domeniu in parte presupune un alt tip de formulare, o alta abordare si, fireste, un alt fel de tipar, asa ca nu ...

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Arges Expres ]

ARGES EXPRES 18 - Respect, Pasiune, Munca!

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

ARGES EXPRES 18 - Respect, Pasiune, Munca!RESPECT
- In primul rand pentru cei care ne-au fost alaturi inca de la primul numar, pentru cei care la prima ora a diminetii merg sa cumpere ziarul de la toneta si pentru cei peste 20.000.000 vizitatori unici care ne-au adus, incepand din iunie 2014, de cand site-ul www.argesexpres.ro este monitorizat de StatCounter, peste 21.275.000 vizite - http://statcounter.com/p9844115/summary/daily-pur-labels-bar-all/
, transformandu-ne in campionii presei online din acest judet. Respect pentru "pensionari", asa cum sunt luati in deradere cititorii nostri de o concurenta ce nu este in stare si nu va fi vreodata sa depaseasca stadiul de barfulita, laturica, stiruca de gazetuta de perete - intr-un cuvant, de latrinuta, in care se balaceste de ani de zile, fara a-si gasi un colac de salvare. Un sfat pentru consumatorii de presa: lasati-i sa moara in chinuri in propriile mizerii si nu-i salvati! In al doilea rand, respect pentru colaboratorii ARGES EXPRES, alaturi de care am derulat numeroase campanii de ajutorare a semenilor aflati in lipsuri si durere. Sunt atat de multi si se cunosc dumnealor prea bine, incat spatiul tipografic nu ne-ar fi de ajuns pentru a-i enumera aici. Nu in ultimul rand, respect pentru cei 3.278 fani si 3.318 urmaritori ai paginii de socializare ARGES Expres Oficial, primii care afla imediat ce o stire a fost postata pe site-ul www.argesexpres.ro. Avem si pentru domniile lor un mesaj: din 2018 vom trece pe o noua platforma de hosting, iar dezagrementele pe care le ...

Life Show / stiri Actualitate20 vizite[ Arges Expres ]

ARGES EXPRES, la majorat!

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

ARGES EXPRES, la majorat!In data de 6 decembrie sarbatorim prin munca absolvirea examenului de maturitate al singurului cotidian din zona Curtea de Arges. Nu am cunostinta sa mai fi existat altul care sa fi rezistat atat de mult aici. Asta nu inseamna ca am pretentia ca acest ziar a facut istorie. Insa nu-i poate lua cineva meritul de a fi scris istoria zonei din acesti ani destul de framantati! Destinul sau intamplarea a facut sa ma regasesc astazi in redactia ARGES EXPRES, alaturi de fondatorul Ionel Tache, ca singur "supravietuitor" al echipei care lansa in data de 6 decembrie 1999 primul sau numar. La vremea respectiva aveam experienta unor colaborari de vreo doi ani de zile cu ziare din Pitesti - ARGESUL si disparuta acum GAZETA de ARGES - timp in care banuiesc ca fusesem cumva remarcat de catre regretatul prof. Al.Th. Ionescu. Dumnealui m-a invitat sa ma alatur echipei care incerca sa materializeze initiativa unui tanar patron cu spirit novator, deschis. Atunci era vremea unei efervescente nebune in presa vremii, care facuse pur si simplu explozie dupa ce rigorile comunismului conformist si ale cultului personalitatii liderului politic suprem nu mai aveau cine stie ce putere. Se promova un alt tip de jurnalism nonconformist, care nu trecuse prin "Stefan Gheorghiu" sau alte academii de activisti comunisti, un jurnalism socant pe alocuri ori scandalos, ce facea deliciul consumatorilor de presa ce nu aveau la dispozitie atatea posturi TV si jurnale de actualitati. Mai mult, fiecare localitate ...

Actualitate / stiri Actualitate74 vizite[ Arges Expres ]

18 ani de ARGES EXPRES!...

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

18 ani de ARGES EXPRES!...... un arc peste timp cat o istorie si o poveste de viata scrisa zilnic din transeele gazetariei, acestea sunt imaginile care compun in perspectiva analitica bilantul la aniversare. Exista o vorba: nu poti sa traiesti in realitate fara sa te legi de un vis. Visul meu, desi trait aievea intre sperante si neputinte, intre dorinte si posibilitati, a devenit realitate. O realitate care intra acum intr-o istorie ce se va scrie si in viitor!

Fara a minimaliza din fericirea resimtita la aceasta aniversare a ziarului nostru, ziarului dumneavoastra, ma intreb cat din aparitia acestuia mai inseamna in continuare "un vis nebunesc" - asa cum il califica un senior al presei argesene si cat un demers ireversibil, imposibil de neluat in seama in viata acestei localitati?

Neregasindu-ma in spiritul intelepciunii catalane care confirma ca "a face ceva, fara a sti de ce faci acel lucru, este ca si cand ai respira fara sa traiesti cu adevarat", mi-aduc aminte ca seminarul organizat de minunata echipa a ADES, dar si ambitia de a umple un gol pe piata media locala, au condus la coagularea acestui ziar, proiect care s-a materializat solid, neramanand demers sterp/stereotip.

Aniversam astazi 18 ani de prezenta in mass-media locala pentru ca aici au existat oameni care au crezut in acest proiect, care au depasit bariera mentalitatii generatiei lor si care si-au pus amprenta personala pentru a aduce ziarul la standardul actual. Brandul ARGES EXPRES este parte a brandului Curtea de Arges si este ...

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Arges Expres ]

ARGES EXPRES a atins varsta majoratului!

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

ARGES EXPRES a atins varsta majoratului!Evenimentul va fi sarbatorit maine. Intre 6 decembrie 1999 si 6 decembrie 2017 este o distanta in timp de 18 ani, iar aparitiile marcheaza maine numarul 4553. Dincolo de statistica sta chinul, stresul, dedicatia - intr-un cuvant, munca unor oameni. Si numarul lor este destul de mare, daca ne raportam la perioada. Atat de mare incat am putea umple poate o pagina de ziar numai cu insiruirea lor. Din teama de a nu omite ceva si a nedreptati pe cineva si nicidecum din lipsa de respect am evitat sa le notam aici si acum. Dar va vom prezenta cateva din gandurile/confesiunile/amintirile celor ce lucreaza acum in Redactia ARGES EXPRES, oameni ce va ureaza tuturor LA MULTI ANI FERICITI!

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Arges Expres ]

EXPRESia zilei de 6 decembrie 2017

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

EXPRESia zilei de 6 decembrie 2017"Lingusirea este plata anticipata a tradarii care ti se pregateste". [Nicolae Iorga (5 iunie 1871, Botosani - 27 noiembrie 1940, padurea Strejnicu din comuna Targsorul Vechi, judetul Prahova, unde a fost asasinat de legionari), istoric, critic literar, documentarist, dramaturg, poet, enciclopedist, memorialist, ministru, parlamentar, prim-ministru, profesor universitar si academician roman].

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Arges Expres ]

Un alt cadou de Mos Nicolae din partea trustului nostru media: se relanseaza Radio ARGES EXPRES 94,6 FM!

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:59

Un alt cadou de Mos Nicolae din partea trustului nostru media: se relanseaza Radio ARGES EXPRES 94,6 FM!Dragii Mosului (Nicolae) :)),

De ziua mea, echipa Radio ARGES EXPRES isi va reincepe activitatea ON AIR! Asadar, miercuri, de la ora 8 fix, netrecute, petreceti cu Moris o ''Dimineata mai cu viata'', urmand ca de la ora 14.00 sa fiti in plin ''Trafic in grafic'', cu Ana Maria Tanasescu! Cea mai buna muzica, cea mai buna animatie, cele mai tari informatii - doar la radioul vostru de suflet... :). Va asteptam sa va alaturati, ca pe noi sa ne ascultati!

Ti-a placut articolul? Atunci distribuie-l si catre prietenii si partenerii tai! Iti multumim!

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Arges Expres ]


Prima   <<   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   Ultima
Cele mai citite stiri
(VIDEO) SE INTAMPLA ACUM, LA FORTUNA
Se intampla acum, la Fortuna. La aceasta ora au loc lucrari de reparatii la complexul comercial ...
LIDL PRUNDU A INTRAT IAR LA APA
UPDATE: Pompierii intervin pentru evacuarea apei din case din comunele Mosoaia (strada Basangesti) ...
UN NOU MAGAZIN SE VA DESCHIDE IN PITESTI
Un nou magazin se va deschide in Pitesti. Spaniolii de la Eurekakids intentioneaza sa deschida in ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor