Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.566 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Participare la Festivalul National "Neghinita"

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 07:10

Participare la Festivalul National "Neghinita" In perioada 24 octombrie - 1 noiembrie 2014, la Teatrul Bacovia din Bacau, se va desfasura Festivalul National de teatru, muzica si dans pentru copii "Neghinita", editia a VI-a. Festivalul cuprinde urmatoarele sectiuni: teatru, muzica usoara, muzica instrumentala si dans. Din partea Centrului Cultural Mioveni sint inscrisi reprezentanti la sectiunile teatru si dans.

La sectiunea teatru vor participa sub indrumarea profesorului Ionut Vlad: Natalia Barbu, Andrei Bogdan Toma, Claudia Ghena,

Life Show / stiri Life Show 6 vizite [ Curierul Zilei ]

"Plaiuri argesene" cauta dansatori

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 07:10

"Plaiuri argesene" cauta dansatori La Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, va puteti inscrie la ansamblul de dansuri populare "Plaiuri argesene". Anuntul este de interes pentru orice persoana care are aptitudini in acest sens si este iubitoare a folclorului popular romanesc si mai ales a celui argesean.

Persoanele care vor fi selectionate vor putea, dupa o perioada de pregatire cu instructori coregrafi in domeniu, sa participe la diferite festivaluri si concursuri impreuna cu ansamblul, organizate atit in tara, cit si

Life Show / stiri Life Show 17 vizite [ Curierul Zilei ]

Sint la oferta apartamente, terenuri si bunuri mobile

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:12

Sint la oferta apartamente, terenuri si bunuri mobile S.C. MONTAN STAR AGENCY S.R.L. - societate in reorganizare judiciara, in judicial reorganisation, en redressement - organizeaza vanzarea prin metoda negocierii directe, a tuturor bunurilor din patrimoniu, respectiv: apartamente, terenuri si bunuri mobile, dupa cum urmeaza: teren intravilan situat in mun. Pitesti, in suprafata de 1.506 mp; teren intravilan situat in mun. Pitesti, in suprafata de 1.550 mp; teren intravilan situat in mun. Pitesti, in suprafata de 47 mp; 18 buc. apartamente cu 2

Business / afaceri 29 vizite [ Curierul Zilei ]

Toamna Pitesteana s-a prelungit pina duminica

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:12

Toamna Pitesteana s-a prelungit pina duminica Tirgul "Toamna Pitesteana" care se desfasoara in zona centrala a municipiului a fost prelungit de autoritatile locale pina duminica, 26 octombrie. Manifestarea a fost deschisa pe data de 10 octombrie si a adus municipalitatii in doua saptamini 55.000 lei.

Dupa ce pe 10 octombrie a avut loc deschiderea oficiala a tirgului "Toamna Pitesteana", ce trebuia sa se termine duminica, municipalitatea a decis sa prelungeasca manifestarea pina pe data de 26 octombrie. Vinzarile bune, de care s-au

Business / afaceri 14 vizite [ Curierul Zilei ]

Mai multe pasari si animale, in Arges

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:12

Mai multe pasari si animale, in Arges Argesenii cresc din ce in ce mai multe animale si pasari. Potrivit datelor statistice de la Directia Sanitar - Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, intocmite pe baza raportarilor medicilor veterinari, efectivele de pasari si animale din judetul nostru sint in crestere, fata de finele anului trecut.

Directorul DSVSA Arges, Daniel Lupu, ne-a spus ca in gospodariile populatiei se afla, la ora actuala, 65.952 bovine, iar in ferme, 4.480, in timp ce efectivul total de bovine, la 31

Actualitate / stiri Actualitate 11 vizite [ Curierul Zilei ]

Zeci de mii de fermieri vor primi banii pe suprafata

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:12

Zeci de mii de fermieri vor primi banii pe suprafata Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a autorizat, de satamina trecuta, la plata 50% din subventia europeana acordata fermierilor care au depus cereri in cadrul Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS) - Campania 2014. De cei 69 euro platibili in avans la hectar vor beneficia toti fermierii pentru care s-a efectuat verificarea necesara conditiilor de eligibilitate in conformitate cu articolul 20 din Regulamentul (CE) Nr. 73/2009.

In campania 2014, cuantumul pentru plata

Business / afaceri 25 vizite [ Curierul Zilei ]

Ciine-lup salvat de la moarte, pe Mateias

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:12

Ciine-lup salvat de la moarte, pe Mateias Un ciine-lup a fost salvat de la o moarte sigura, saptamina trecuta, de un barbat din Cimpulung, dupa ce a zacut zile in sir, fara apa si fara mincare, intr-un put betonat, adinc de 2 metri, aflat la baza Dealului Mateias, in apropierea DN 73.

Ciinele a fost preluat, mai mult mort decit viu, de reprezentantii Asociatiei "Anima" si dus la adapostul din cartierul Grui, unde a primit ingrijirile care se impuneau. Dupa ce a fost pus pe picioare, animalul a fost adoptat de o tinara din Germania,

Actualitate / stiri Actualitate 50 vizite [ Curierul Zilei ]

Mistretii fac ravagii si la Cindesti

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:11

Mistretii fac ravagii si la Cindesti Daca la Bughea de Sus ursul face ravagii prin gospodariile localnicilor, la Albestii de Muscel, in comuna invecinata, porcii mistreti reprezinta pericolul public numarul unu.

Ritanii au ajuns pina linga casele oamenilor, in cautare de mincare, trasformind finetele si pasunile in adevarate ogoare.

Dincolo de faptul ca animalele lasa in urma lor dezastru, oamenii se tem acum si pentru siguranta lor, ajungind ca, dupa lasarea serii, sa le fie frica sa mai intirzie la muncile cimpului.

Actualitate / stiri Actualitate 42 vizite [ Curierul Zilei ]

Viteza l-a bagat in mormint!

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:11

Viteza l-a bagat in mormint! Viteza l-a bagat in mormint!Sfirsit tragic pentru un tinar de 25 de ani!

A calcat tare pedala de acceleratie, iar pentru asta a platit un pret mult prea scump: propria viata! Protagonistul tragicului eveniment este un tinar de doar 25 de ani.

Acesta, Bogdan Adrian P., a ajuns, duminica dimineata, sa-si parcheze masina intr-un stilp din beton. Medicii ce au ajuns rapid la fata locului au incercat sa faca tot posibilul sa-l salveze pe sofer. Din pacate, in drum spre spital, acesta a murit.

Actualitate / stiri Actualitate 110 vizite [ Curierul Zilei ]

CSM Pitesti a cistigat concursul de inot

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:11

CSM Pitesti a cistigat concursul de inot Duminica, la Bazinul Olimpic a avut loc Cupa CSM Pitesti la natatie. La competitia dedicata copiilor cu virste cuprinse intre 8 si 16 ani au luat startul nu mai putin de 435 de inotatori legitimati la 23 de cluburi din tara, dar si o delegatie de 16 inotatori din Serbia si 3 sportivi din Bulgaria.

Inaintea inceperii competitiei, s-a tinut un moment de reculegere in amintirea celui care a fost George Ziguli, directorul clubului din Strand, care a murit acum doua saptamini, in urma unui

Sport / stiri Sport 7 vizite [ Curierul Zilei ]

Hristu Sapera: "Am aratat ca o familie"

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 04:11

Hristu Sapera: "Am aratat ca o familie" Antrenorul BC Arges, Hristu Sapera, considera ca echipa este pe drumul cel bun, dupa victoria de la Tirgu Mures. Tehnicianul pitestean considera ca echipa pe care o pregateste a facut un prim pas pentru a trece peste socul mortii directorului tehnic, George Ziguli.

Sapera spune ca relatiile de joc incep sa se sudeze: "Am avut cea mai mare dorinta de a pregati bine meciul, de a juca bine si de a cistiga. Dupa cum stiti, in familia noastra s-a intimplat un eveniment nefericit. Iar legat de

Sport / stiri Sport 19 vizite [ Curierul Zilei ]

Dubla lansare de carte

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 07:11

Dubla lansare de carte Joi, incepind cu ora 13, Biblioteca Judeteana Dinicu Golescu - Arges organizeaza o dubla lansare de carte: "La inceput a fost minciuna", autor Oana Heller, si "Acasa, toamna", autor Ion Stoica. Ambele volume sint tiparite la Editura Ecou Transilvan, din Cluj.

In prezenta autorilor si a reprezentantilor editurii, vor vorbi despre aceste volume poeta Denisa Popescu-Martin, profesorul si scriitorul Lucian Costache si directorul Bibliotecii Judetene, Octavian Mihail Sachelarie.
Autori de

Life Show / carte 11 vizite [ Curierul Zilei ]

Anca Sigartau, pe scena Filarmonicii

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 07:11

Anca Sigartau, pe scena Filarmonicii Filarmonica Pitesti organizeaza, miine, de la ora 19, la Casa de Cultura a Sindicatelor, un spectacol inedit, in care muzica este imbinata cu teatrul. Laugh-Story este un concert cu poveste de viata, adus in scena de actorii Anca Sigartau si Ion Radu Burlan.

Paginile muzicale sint interpretate de chitaristul Vlad Vedes, pianistul Tiberiu Chiranus, flautistul Stefan Diaconu si percutionistul Paul Luculescu.
Povestea unei iubiri
Vocea radio ii apartine lui Damian Oancea, iar textul si regia,

Life Show / cultura 28 vizite [ Curierul Zilei ]

Incepe Festivalul Sperante Argesene!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 07:10

Incepe Festivalul Sperante Argesene! Scoala Populara de Arte si Meserii Pitesti organizeaza, simbata, 1 noiembrie, incepind cu ora 10, etapa zonala pentru cea de-a VII-a editie a Festivalului - Concurs Judetean de Muzica Usoara si Muzica Culta Sperante Argesene.

Concursul se va desfasura pe urmatoarele sectiuni: Muzica Usoara - pentru interpretii (solisti) din clasele 0 - VIII (6 -14 ani); concurentii vor interpreta o piesa la alegere, specifica virstei lor, obligatoriu din repertoriul romanesc.
Inscrieri, pina pe 24

Life Show / cultura 18 vizite [ Curierul Zilei ]

Doar 7 argeseni, admisi la INM!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:13

Doar 7 argeseni, admisi la INM! Probe dificil de trecut, la examenul de admitere de la Institutul National al Magistraturii, anul acesta. Din cei 100 de argeseni inscrisi in concurs, doar sapte au fost admisi, in ciuda faptului ca, la inceptul examenului, 14 argeseni reusisera sa treaca de proba scrisa, eliminatorie. A fost o lupta strinsa pe cele 160 de locuri scoase la concurs, intrind in examen 3.896 de candidati, din intreaga tara.

Concursul de admitere la INM a inceput in data de 1 iulie si s-a incheiat pe 7 octombrie,

Actualitate / stiri Actualitate 49 vizite [ Curierul Zilei ]

Judecatoria, macinata de suspendari si demisii!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:13

Judecatoria, macinata de suspendari si demisii! Lucrurile incep se aseze, la Judecatoria Pitesti, unde, de luni bune, cei ajunsi in fruntea institutiei vin, stau putin si pleaca, de parca magistatilor nu le-ar prii functia. Zguduita de mai multe tensiuni si scandaluri, institutia pare sa fi intrat pe un fagas normal, din punct de vedere organizatoric.

Luna trecuta, au avut loc numiri, este adevarat cu delegatie, in functia de presedinte al Judecatoriei Pitesti si de presedinte al Sectiei Penale. In sedinta de vineri, Consiliul Superior

Actualitate / stiri Actualitate 52 vizite [ Curierul Zilei ]

Curtea de Apel Pitesti, fara sefi!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:13

Curtea de Apel Pitesti, fara sefi! Dupa 26 de ani de cariera ca magistrat, judecatorul Doru Mercan, vicepresedinte al Curtii de Apel Pitesti, se pensioneaza.

Consiliul Superior al Magistraturii a admis, vineri, cererea inaintata de acesta, de eliberare din functie prin pensionare. In acest fel, Curtea de Apel Pitesti va ramine fara conducere, dupa ce judecatorului Gheorghe Diaconu nu i-a mai fost dat avizul sa profeseze dupa implinirea virstei de 65 de ani, fiind nevoit sa se pensioneze.

In primavara acestui an,

Actualitate / stiri Actualitate 91 vizite [ Curierul Zilei ]

Minor ranit, la Bascov!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:12

Minor ranit, la Bascov! Neatentia l-a impins pe contrasens. Aici, a lovit o alta masina. In urma impactului, un copil, pasager in autoturismul condus de soferul nevinovat, a fost ranit. Se pare ca baiatul de 11 ani s-a ales doar cu rani usoare, care nu-i pun viata in pericol. Accidentul a avut loc, vineri, la Bascov.

Andrei Emilian I., in virsta de 34 de ani, din comuna Bascov, care conducea, vineri, un autoturism, din directia Vilcea catre A1, pe fondul altor preocupari ce i-au distras atentia de la sofat, a ajuns,

Actualitate / stiri Actualitate 49 vizite [ Curierul Zilei ]

Soferul vinovat s-a predat!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:12

Soferul vinovat s-a predat! In loc sa opreasca si sa-i acorde prioritate de trecere, un sofer si-a vazut nestingherit de drum.

A dat astfel cu masina peste Filofteia V., 68 de ani, din Pitesti, care, in acel moment, traversa strada si care n-a avut timp sa se fereasca din calea autoturismului.

Nici macar acest lucru nu l-a facut pe conducatorul auto sa apese pe frina. Si-a continuat drumul, lasind-o pe femeie lata, pe asfalt. Accidentul a avut loc, simbata, in Pitesti. Dupa ce oamenii legii au incercat sa-i dea de

Actualitate / stiri Actualitate 145 vizite [ Curierul Zilei ]

BMW-ul praf, stilpul retezat!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:12

BMW-ul praf, stilpul retezat! O tinara din Cimpulung a ajuns, vineri seara, la Spitalul Municipal Cimpulung, pentru a primi ingrijiri medicale, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier, care a avut loc pe DN73, la intrarea in comuna Valea Mare Pravat.

Politistii Biroului Rutier Cimpulung fac, acum, cercetari, pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul.

Din primele verificari ale oamenilor legii, reiese faptul ca soferita cu pricina nu a adaptat viteza la conditiile de drum. Afara ploua

Actualitate / stiri Actualitate 80 vizite [ Curierul Zilei ]

Egal, in derby-ul de la judet

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:12

Egal, in derby-ul de la judet FC Arges 1953 si CS Mioveni II au terminat nedecis, cu scorul 2-2, derby-ul de ieri dupa-amiaza, din Liga a IV-a. In meciul disputat pe stadionul Petrochimistul, din Pitesti, oaspetii au condus la pauza cu 2-0, insa, pina la urma, au plecat acasa doar cu un punct.

CS Mioveni II a beneficiat si de aportul a trei jucatori de la echipa mare -Schiopu, Vintila si Catalin Stan - dar nu a reusit mai mult de un punct. Alb-violetii, impulsionati de galerie si de suporterii care au umplut pina la

Sport / stiri Sport 38 vizite [ Curierul Zilei ]

Fara ajutorul arbitrilor, Academica nu cistiga

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:12

Fara ajutorul arbitrilor, Academica nu cistiga Fara ajutorul arbitrilor, Academica nu cistiga# Rapid Suceava - ACS Academica Arges 1-1 (0-1)

ACS Academica Arges n-a obtinut decit un rezultat de egalitate, in deplasarea de simbata, de la Rapid CFR Suceava, si a pierdut sefia clasamentului, in dauna celor de la Viitorul Voluntari, care au reusit sa se impuna cu 2-1, la Slobozia. Formatia pregatita de Marius Baciu a terminat la egalitate, 1-1, aceasta partida, la capatul unui joc destul de modest.

Rezultatele inregistrate in deplasare de

Sport / stiri Sport 16 vizite [ Curierul Zilei ]

Dulcea: "O victorie foarte meritata"

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:12

Dulcea: "O victorie foarte meritata" La finalul intilnirii cu CS Afumati, antrenorul Adrian Dulcea s-a declarat multumit de rezultat, dar si de evolutia echipei sale. Principalul gruparii din Trivale vrea ca echipa pe care o pregateste sa continue parcursul bun de pina acum.

Tehnicianul alb-violetilor n-a ascuns faptul ca tinteste un loc foarte bun in clasament, la finalul primei parti a sezonului: "Tin sa felicit baietii, pentru aceasta victorie. Azi, au dat dovada de mare caracter. Au avut o dubla motivatie. Au jucat

Sport / stiri Sport 13 vizite [ Curierul Zilei ]

Liderul, ingenuncheat in Trivale!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:12

Liderul, ingenuncheat in Trivale! Fotbalistii de la SCM Argesul Pitesti continua parcursul foarte bun din ultimul timp. Echipa, pregatita de Adrian Dulcea, a reusit sa se impuna cu 2-1, in confruntarea de vineri, de pe propriul teren, cu liderul seriei, CS Afumati si a ajuns la sase meciuri fara infringere.

Alb-violetii au facut un meci excelent, poate cel mai bun din acest tur de campionat, si au obtinut o victorie meritata, la care foarte putinui s-ar fi asteptat. Pitestenii au inceput in forta partida si au reusit

Sport / stiri Sport 18 vizite [ Curierul Zilei ]

Primaria Pitesti face angajari!

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 04:11

Primaria Pitesti face angajari! Municipalitatea Pitesti cauta consilier la Compartimentul de Relatii Publice. Proba scrisa se va desfasura pe 30 octombrie, iar interviul va avea loc pe 4 noiembrie. Cine e interesat poate depune dosarul de inscriere pina pe data de 23 octombrie, la ora 15.

Primaria Municipiului Pitesti a publicat, pe site-ul institutiei, un anunt cu privire la organizarea, in data de 30 octombrie, ora 10, la sediul sau, un concurs pentru ocuparea functiei publice de executie temporar vacante de consilier,

Business / afaceri 73 vizite [ Curierul Zilei ]

Spectacol gratuit de teatru, la Mioveni

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 07:10

Spectacol gratuit de teatru, la Mioveni Centrul Cultural Educativ a gazduit zilele trecute un spectacol de teatru, in regia Marilenei Botis, sub numele de "Acasa sau la teatru". Distributia piesei a inclus doi actori: Monaliza Zegheru, in rolul Rositei, si Radu Marin, in rolul lui Nono, ambii, in roluri de actori de teatru.

Piesa a inclus atit dialogul dintre cele doua persoane, cit si monologul, acestea transmitind ideea lipsei publicului in salile de teatru. Prin replica "Mergeti acasa, nu aveti ce

Life Show / stiri Life Show 36 vizite [ Curierul Zilei ]

Tariceanu a poftit la un mic!

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 04:13

Tariceanu a poftit la un mic! Tariceanu a poftit la un mic!
Ieri, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, candidat independent la Presedintie, a fost prezent, intr-un turneu electoral, in Arges. Tariceanu a avut o intilnire cu oamenii de afaceri, a mers in vizita la Costesti, la unele societati comerciale, apoi a venit la Pitesti.

Aici a trecut pe la producatorii si comerciantii prezenti la Toamna Pitesteana si a poftit la un mic. A primit de la vinzatoare si o conopida murata, a gustat din telemeaua de oi si

Actualitate / stiri Actualitate 101 vizite [ Curierul Zilei ]

PSD are cu 16 edili mai mult

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 04:13

PSD are cu 16 edili mai mult Numarul primarilor PSD a crescut simtitor in Arges, dupa ce s-a dat liber migrarii politice. Astfel, au trecut in total la social - democratii argeseni 16 primari, 9 viceprimari, 1 consilier judetean si peste 90 de consilieri locali.

Insa e bine de retinut ca numarul edililor interesati sa treaca la PSD Arges a fost de 25, insa acceptati de organizatiile locale si in speta de BPJ au fost doar 16. Daca erau acceptati toti, se atingea recordul numarului de primari avut de PSD - 84.

Ieri,

Personalitati / PSD 131 vizite [ Curierul Zilei ]

Cimpulungul n-a scapat de deseuri!

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 04:13

Cimpulungul n-a scapat de deseuri! Cimpulungul n-a scapat de deseuri!
Dupa ce, in luna aprilie a anului in curs, Agentia pentru Protectia Mediului Arges a anulat Autorizatia de mediu emisa pentru activitatea SC Global ECO Center SRL Cimpulung, exercitata pe amplasamentul fostei platforme ARO, acum, in octombrie, aflam ca inca mai sint deseuri aici, la un an de la izbucnirea incendiului. Chiar prefectul de Arges, Mihail Oprescu, a recunoscut, marti, in cadrul conferintei de presa a institutiei, ca o parte dintre deseuri au fost

Actualitate / stiri Actualitate 66 vizite [ Curierul Zilei ]

A inceput montarea decoratiunilor de iarna

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 04:13

A inceput montarea decoratiunilor de iarna A inceput montarea decoratiunilor de iarna
Mioveniul se pregateste sa imbrace haine de sarbatoare. Luminite multicolore, perdele luminoase si decoratiuni specifice Sarbatorilor de iarna si-au facut deja aparitia la intrarea in oras.

Angajatii SC S.Ed.C. Mioveni au inceput, in cursul saptaminii trecute, montarea decoratiunilor luminoase pentru Sarbatori. Potrivit conducerii societatii, anul acesta se vor impodobi 11 brazi si se vor monta 15 kilometri de turturi luminosi albi si albastri,

Actualitate / stiri Actualitate 80 vizite [ Curierul Zilei ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima