Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.377 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

S-AU INTEEsIT CONTROALELE PE RUTA PITESTI-MIOVENI

Vineri, 16 Martie 2018, ora 16:04

S-AU INTEEsIT CONTROALELE PE RUTA PITESTI-MIOVENIS-au intetit controalele pe ruta Pitesti-Mioveni. Dupa cum v-am mai informat, in ultimele luni a crescut numarul taximetristilor-pirat din judetul Arges prinsi si sanctionati de politisti.

Un nou caz este al unui sofer in varsta de 56 de ani din Pitesti.

In urma unui control in trafic facut ieri, politistii din Mioveni au constatat ca soferul transporta calatori contra cost pe ruta Pitesti-Mioveni

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ ePitesti ]

ULTIMA ORA: VREMEA SE SCHIMBA RADICAL IN ARGES

Vineri, 16 Martie 2018, ora 14:11

ULTIMA ORA: VREMEA SE SCHIMBA RADICAL IN ARGESUPDATE (ORA 14:50): Deja racirea vremii se simte accentuat in zona de munte a judetului Arges. La peste 1.800 de metri altitudine, astazi, intre orele 15 si 20, va fi cod galben de tip nowcasting. Se vor semnala intensificari ale vantului, care vor atinge la rafala 90...100 km/h si care vor spulbera zapada.

In urma cu putin timp, Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri galbene de vreme rea. Unul dintre ele vizeaza si intreg judetul Arges (vezi harta!).

Codul va fi valabil

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ ePitesti ]

CELEBRA FABRICA DIN ARGES, SUCCES DE PRESTIGIU

Vineri, 16 Martie 2018, ora 11:22

CELEBRA FABRICA DIN ARGES, SUCCES DE PRESTIGIUCelebra fabrica din Arges, succes de prestigiu. Majestatea Sa Margareta a acordat certificatul de Furnizor Regal unui numar de saisprezece companii si personalitati din domeniul privat. Sunt primele numiri de Furnizori ai Familiei Regale a Romaniei semnate in numele Majestatii Sale.

Printre companiile, mestesugarii si prestatorii de servicii care au primit o prelungire pentru inca trei ani a calitatii de Furnizor Regal se numara si Sonimpex Topoloveni, din judetul Arges.

"Casa Regala a

Business / stiri Business4 vizite[ ePitesti ]

ANGAJARI! SE OFERA BONUSURI

Vineri, 16 Martie 2018, ora 10:28

ANGAJARI! SE OFERA BONUSURIAngajari! Se ofera bonusuri. Punctul de lucru din Pitesti al societatii Comdata recruteaza personal. Firma de call center Comdata cauta vorbitori de limba italiana pentru un program full-time, salariul fiind unul atractiv, informeaza angajatorul.

CERINTE

-Limba italiana la nivel conversational

-Cunostinte minime de operare PC

-Disponibilitate de lucru conform unui program flexibil

-Bune abilitati de comunicare

NU este necesara experienta in call center.

BENEFICII

-Contract de munca pe

Business / stiri Business8 vizite[ ePitesti ]

CURS DE INSPECTOR RESURSE UMANE

Joi, 15 Martie 2018, ora 17:54

CURS DE INSPECTOR RESURSE UMANECurs de Inspector Resurse Umane. Ocupa si tu un loc la cursul de Inspector Resurse Umane! Cursul este acreditat, diplomele fiind recunoscute de ministerele de resort.

Tematica este urmatoarea: Revisal - aplicatia informatizata de evidenta a salariatilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Somajului si Legea Pensiilor - toate acestea imbinate cu sesiuni de practica, sesiuni care cuprind Contractul Individual de Munca, Fisa Postului, Informare, Intocmire Act aditional si diferite

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ ePitesti ]

ACUM: ALERTA METEO IN ARGES. LOCALITAEsILE VIZATE

Joi, 15 Martie 2018, ora 15:27

ACUM: ALERTA METEO IN ARGES. LOCALITAEsILE VIZATEAcum: Alerta meteo in Arges. Localitatile vizate. In urma cu putin timp, la ora 15:20, cateva localitati din judetul Arges au intrat sub cod galben de tip nowcasting.

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca pana la ora 17 se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ ePitesti ]

ANGAJARI! FIRMA ARGESEANA OFERA TICHETE DE MASA SI PRIME

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 18:59

ANGAJARI! FIRMA ARGESEANA OFERA TICHETE DE MASA SI PRIMEAngajari! Firma argeseana ofera tichete de masa si prime. Gic Nosag Metal, companie din judetul Arges cu peste 600 de salariati, specializata in productia de subansamble auto din metal obtinute prin procese de ambutisare si sudura, face angajari.

Societatea angajeaza:

-inginer automatist

-mecanic de intretinere

-electrician

-tehnician/mecanic/electrician - echipamente pneumatice

-stivuitorist.

Angajatorul precizeaza:

Cerinte

-Studii de specialitate in domeniu;

-Cunostinte in

Business / stiri Business5 vizite[ ePitesti ]

A MURIT RADU BALTAZAR

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 17:35

A MURIT RADU BALTAZARA murit Radu Baltazar. Radu Baltazar a murit astazi, la varsta de 80 de ani.

Nascut pe 4 iulie 1937, absolvent in 1960 al Facultatii de Drept a Universitatii din Iasi, Radu Constantin Baltazar a fost jurist, intre anii 1960 si 1966, la Teatrul "Alexandru Davila" din Pitesti, iar ulterior, intre 1966 si 1992, consilier juridic si director adjunct al aceluiasi teatru.

O perioada a facut si

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ ePitesti ]

PARADIS EXOTIC PENTRU EVENIMENTE MEMORABILE

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 16:07

PARADIS EXOTIC PENTRU EVENIMENTE MEMORABILEParadis exotic pentru evenimente memorabile. Sunrise Beach Resort din Budeasa-Arges este o locatie destinata exclusiv organizarilor de evenimente, care are o capacitate maxima de pana la 500 de persoane.

La Sunrise va intampina un parc superb pentru sedintele foto, iar aleea de palmieri frumos luminata te duce cu gandul la un loc exotic.

In continuarea salonului de evenimente se gaseste cea mai mare si cea mai frumoasa piscina din judetul Arges, amenajata cu baldachine si mese stand-up pentru

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ ePitesti ]

SE SCHIMBA VREMEA. VESTE NEASTEPTATA DE LA METEOROLOGI

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 14:21

SE SCHIMBA VREMEA. VESTE NEASTEPTATA DE LA METEOROLOGISe schimba vremea. Veste neasteptata de la meteorologi. Vremea se va schimba din nou incepand de duminica, 18 martie 2018. Tot de atunci, se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare, informeaza Mediafax.

"Se preconizeaza o racire, care incepe duminica si care continua si la inceputul saptamanii viitoare. Intr-adevar, inclusiv sambata vor fi temperaturi foarte ridicate. Martie este o luna capricioasa, mai sunt intervale calde, reci.

Vor fi si precipitatii sub forma de ninsoare, dar nu

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ ePitesti ]

ACUM: CUTREMUR IN ROMANIA

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 12:28

ACUM: CUTREMUR IN ROMANIAAcum: Cutremur in Romania. Un cutremur a avut loc in urma cu putin timp, la ora 12:24, la o adancime de 137 de kilometri, in zona seismica Vrancea, in judetul Vrancea.

Potrivit datelor oficiale ale seismologilor, prezentate de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), cutremurul a fost de intensitate 3 si a masurat 4.4 grade pe scara Richter (initial, magnitudinea fusese estimata de INCDFP la 4.7,

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ ePitesti ]

ISU ARGES, ANUNEs DE ULTIMA ORA

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 09:42

ISU ARGES, ANUNEs DE ULTIMA ORAISU Arges, anunt de ultima ora. In ultimele 24 de ore, echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges au actionat cu 11 autospeciale, 7 autocamioane, 4 autospeciale de prima interventie si comanda, 16 motopompe si cu peste 60 de pompieri pentru evacuarea din gospodarii a apei acumulate in urma precipitatiilor.

Statistic, situatia interventiilor a fost urmatoarea:

- in municipiul Pitesti: 4 curti si 2 beciuri;

- in municipiul Campulung: 1 curte si 1 beci;

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ ePitesti ]

ARGES: PRAGUL CRITIC, DEPASIT

Marti, 13 Martie 2018, ora 15:47

ARGES: PRAGUL CRITIC, DEPASITArges: Pragul critic, depasit. Astazi, in intervalul orar 6-12, in judetul Arges au fost inregistate precipitatii de aproximativ 20 de litri/mp. Potrivit Administratiei Bazinale de Apa Arges Vedea (ABAAV), a fost depasit pragul critic de precipitatii la urmatoarele statii hidrometrice:

-Slobozia (raul Dambovnic) - 17 l/mp in 2 ore si 20 de minute

-Dobresti (raul Carcinov) - 16,7 l/mp in 2 ore

-Darmanesti (raul Raul

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ ePitesti ]

ULTIMA ORA: VESTE NEASTEPTATA DE LA DACIA

Marti, 13 Martie 2018, ora 14:27

ULTIMA ORA: VESTE NEASTEPTATA DE LA DACIAUltima ora: Veste neasteptata de la Dacia. Asa cum v-am informat, la uzina Automobile Dacia din Mioveni a fost declansat conflictul de munca dupa ce negocierile dintre administratie si sindicat cu privire la cresterea salariilor pentru semnarea contractului colectiv de munca aferent anului 2018 au esuat.

In momentul de fata, potrivit viceliderului sindical Ion Iordache, care face o declaratie neasteptata, "la Dacia ne aflam cu conflictul de munca depus la Inspectoratul Teritorial de Munca

Business / stiri Business34 vizite[ ePitesti ]

DOLIU LA SCOALA "MIRCEA CEL BATRAN" DIN TRIVALE

Marti, 13 Martie 2018, ora 13:32

DOLIU LA SCOALA "MIRCEA CEL BATRAN" DIN TRIVALEDoliu la Scoala "Mircea cel Batran" din Trivale. Colectivul de cadre didactice si elevii de la Scoala Gimnaziala "Mircea cel Batran" din cartierul pitestean Trivale sunt in doliu.

La doar 51 de ani, Maria Dina, profesoara de fizica la scoala din Trivale, a murit.

"Luptand cu o necrutatoare suferinta, s-a stins prea repede

Actualitate / stiri Actualitate66 vizite[ ePitesti ]

UPDATE: AVALANSA IN ARGES. DRUM BLOCAT

Marti, 13 Martie 2018, ora 11:52

UPDATE: AVALANSA IN ARGES. DRUM BLOCATUPDATE (ORA 12:50): Drumul a fost deblocat, informeaza Politia Arges.

Avalansa in Arges. Drum blocat. O avalansa s-a produs pe DN 7C Transfagarasan. Drumul este blocat.

"In judetul Arges, pe DN7C, intre Cetatea Poenari si Barajul Vidraru, la kilometrul 58,

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ ePitesti ]

OFICIAL: O NOUA ZI LIBERA

Luni, 12 Martie 2018, ora 17:36

OFICIAL: O NOUA ZI LIBERAOficial: O noua zi libera. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea care completeaza Codul Muncii in sensul instituirii unei noi zile de sarbatoare legala, nelucratoare: Vinerea Mare. Legea fusese aprobata de Senat si, ulterior, de Camera Deputatilor.

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ultima zi de vineri inaintea Pastelui si astfel ultima vineri din Postul Mare. Amintim ca, potrivit Codului Muncii, prima si a doua zi de Paste sunt nelucratoare.

Initiativa a fost semnata de

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ ePitesti ]

EXCLUSIV! ACUM: PROTEST LA DRAXLMAIER. E REVOLTA

Luni, 12 Martie 2018, ora 14:03

EXCLUSIV! ACUM: PROTEST LA DRAXLMAIER. E REVOLTAAcum: Protest la Draxlmaier. E revolta. Angajati ai sectiei KSK a fabricii SC Sisteme de Productie Cablaje (SDPC) SRL din Pitesti, parte a grupului Draxlmaier, ar fi intrerupt astazi activitatea.

Potrivit informatiilor noastre, lucrul ar fi fost oprit in momentul in care angajatii ar fi primit fluturasul de salariu.

Oamenii ar fi revoltati din cauza salariilor mici pe care le-ar fi primit. Se vorbeste

Business / stiri Business21 vizite[ ePitesti ]

ALERTA METEO DE ULTIMA ORA

Luni, 12 Martie 2018, ora 10:08

ALERTA METEO DE ULTIMA ORAAlerta meteo de ultima ora. Administratia Nationala de Meteorologie a emis cu putin timp in urma o informare. Intervalul de valabilitate este 12 martie, ora 16 - 14 martie 2018, ora 8. Fenomene vizate: ploi moderate cantitativ si manifestari de instabilitate atmosferica.

In intervalul de timp mentionat temporar va ploua, la inceput in jumatatea de vest a tarii, apoi mai ales in regiunile estice, sudice si centrale.

Ploile vor avea

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ ePitesti ]

ANGAJARI! SOCIETATE RECRUTEAZA PERSONAL

Luni, 12 Martie 2018, ora 09:40

ANGAJARI! SOCIETATE RECRUTEAZA PERSONALAngajari! Societate recruteaza personal. Punctul de lucru din Pitesti al societatii Comdata recruteaza personal. Firma de call center Comdata cauta vorbitori de limba italiana pentru un program full-time, salariul fiind unul atractiv.

CERINTE

-Limba italiana la nivel conversational

-Cunostinte minime de operare PC

-Disponibilitate de lucru conform unui program flexibil

-Bune abilitati de comunicare

NU este necesara experienta in call center.

BENEFICII

-Contract de munca pe perioada

Business / stiri Business6 vizite[ ePitesti ]

SURPRIZA ARGESEANA IN MOSCOVA

Duminica, 11 Martie 2018, ora 13:14

SURPRIZA ARGESEANA IN MOSCOVASurpriza argeseana in Moscova. Noua sfinti romani, printre care Sfantul Cuvios Daniil Sihastrul, Sfantul Domnitor Neagoe Basarab si Sfantul Domnitor Martir Constantin Brancoveanu, au fost introdusi in calendarul Bisericii Ortodoxe Ruse.

In timpul domniei lui Neagoe Basarab a fost construita Manastirea Curtea de Arges (foto), in jurul careia s-a nascut legenda Mesterului Manole. Este considerat unul dintre cei mai culti domnitori ai Tarii Romanesti.

In cadrul sedintei de lucru din aceasta

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ ePitesti ]

SUTE DE ARGESENI, EXECUTATI SILIT

Duminica, 11 Martie 2018, ora 12:16

SUTE DE ARGESENI, EXECUTATI SILITSute de argeseni, executati silit. Conform celui mai recent raport al Bancii Nationale a Romaniei privind comportamentul financiar al populatiei in profil teritorial, valoarea restantelor argesenilor la banci a scazut in ianuarie 2018 fata de ianuarie 2017 in special ca urmare a procedurilor de executare silita.

Sute de argeseni s-au aflat sau se afla in proces de executare silita si si-au pierdut diverse bunuri in favoarea

Business / stiri Business8 vizite[ ePitesti ]

PRADATORII SEXUALI, SUB LUPA

Sambata, 10 Martie 2018, ora 09:22

PRADATORII SEXUALI, SUB LUPAPradatorii sexuali, sub lupa. Toate faptele penale de natura sexuala, indiferent de gravitatea lor, se vor inscrie intr-un registru dedicat, organizat de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) si numit Registrul automatizat national cu privire la autorii contraventiilor si infractiunilor sexuale, de hartuire sau asupra minorilor.

Masura organizarii acestui registru apare intr-un proiect de act normativ pus recent in discutie la Senat si care are ca scop prevenirea si combaterea contraventiilor si

Life Show / stiri Actualitate6 vizite[ ePitesti ]

TURN INDUSTRIAL DIN GAVANA, LA PAMANT

Vineri, 09 Martie 2018, ora 16:23

TURN INDUSTRIAL DIN GAVANA, LA PAMANTTurn industrial din Gavana, la pamant. Unul dintre turnurile fostului CET Gavana din Pitesti a fost pus la pamant in urma operatiunii de dezmembrare care se desfasoara in aceasta perioada in zona.

CET Gavana nu mai functioneaza de ani de zile din cauza costurilor mari, municipalitatea optand pentru centrale termice de cartier pentru furnizarea caldurii si a apei calde in sistem centralizat.

O societate de profil care

Actualitate / stiri Actualitate81 vizite[ ePitesti ]

PIRATERIE PE RUTA PITESTI-MIOVENI

Vineri, 09 Martie 2018, ora 13:45

PIRATERIE PE RUTA PITESTI-MIOVENIPiraterie pe ruta Pitesti-Mioveni. In ultima perioada, a crescut numarul taximetristilor-pirat din Arges prinsi si sanctionati de politisti.

Cel mai recent caz este al unui sofer in varsta de 56 de ani din orasul Mioveni.

In urma unui control in trafic, politistii au constatat ca soferul transporta calatori contra cost pe ruta

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ ePitesti ]

ANGAJARI! FIRMA RECRUTEAZA PERSONAL

Vineri, 09 Martie 2018, ora 10:30

ANGAJARI! FIRMA RECRUTEAZA PERSONALAngajari! Firma recruteaza personal. Punctul de lucru din Pitesti al societatii Comdata recruteaza personal. Firma de call center Comdata cauta vorbitori de limba italiana pentru un program full-time, salariul fiind unul atractiv, informeaza angajatorul.

CERINTE

-Limba italiana la nivel conversational

-Cunostinte minime de operare PC

-Disponibilitate de lucru conform unui program flexibil

-Bune abilitati de comunicare

NU este necesara experienta in call center.

BENEFICII

-Contract de

Business / stiri Business7 vizite[ ePitesti ]

ARGES: "TEZAUR" LA CLANUL DE CAMATARI

Vineri, 09 Martie 2018, ora 09:40

ARGES: "TEZAUR" LA CLANUL DE CAMATARIArges: "Tezaur" la clanul de camatari. Bunuri in valoare de peste 250.000 de euro si sume de 53.000 de lei si 25.700 de euro in numerar susceptibile a proveni din infractiuni au fost ridicate de politistii argeseni in urma perchezitiilor desfasurate ieri la locuintele unor persoane banuite de camata si furt.

Ca urmare a administrarii probatoriului, 6 barbati au fost retinuti, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore.

Amintim ca perchezitiile au avut loc in municipiile

Actualitate / stiri Actualitate60 vizite[ ePitesti ]

ULTIMA ORA: AUTOSTRADA CU TUNEL IN ARGES

Vineri, 09 Martie 2018, ora 08:31

ULTIMA ORA: AUTOSTRADA CU TUNEL IN ARGESUltima ora: Autostrada cu tunel in Arges. Documentatia pentru contractul destinat proiectarii si executarii sectiunii 4 a viitoarei autostrazi Pitesti-Sibiu a fost trimisa la Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP) pentru verificare si validare.

Informatia o furnizeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Sursa citata precizeaza ca dupa finalizarea acestei etape contractul pentru proiectare si executare va putea fi postat pe Sistemul Electronic de

Actualitate / stiri Actualitate61 vizite[ ePitesti ]

ACUM, IN ARGES: METEOROLOGII AVERTIZEAZA

Vineri, 09 Martie 2018, ora 07:51

ACUM, IN ARGES: METEOROLOGII AVERTIZEAZAAcum, in Arges: Meteorologii avertizeaza. Zeci de localitati din judetul Arges se afla la aceasta ora sub cod galben de tip nowcasting de ceata densa, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, in aceasta dimineata, pana la ora 10, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local la sub 200 de metri si izolat chiar la sub 50 de metri.

Localitatile sub cod galben de ceata sunt urmatoarele, precizeaza Administratia Nationala de Meteorologie:

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ ePitesti ]

CETATENI TURCI, ILEGAL IN ARGES

Joi, 08 Martie 2018, ora 12:55

CETATENI TURCI, ILEGAL IN ARGESCetateni turci, ilegal in Arges. Politistii de imigrari din Arges au depistat 7 cetateni turci care nu au parasit tara la expirarea perioadei legale de sedere in Romania.

Turcii, cu varste cuprinse intre 30 si 48 de ani, au fost amendati cu 4.200 de lei si obligati, prin comunicari emise, sa paraseasca teritoriul Romaniei in termen de 3 zile.

In urma verificarilor, politistii de imigrari au stabilit ca cetatenii turci au intrat legal in Romania, in baza unor vize Schengen, avand

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ ePitesti ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Un nou mall la Pitesti. Acesta va fi construit in cartierul Tudor Vladimirescu
Compania Prime Kapital (PK), fondata de oamenii de afaceri sud-africani Martin Slabbert si Victor ...
Barbat gasit mort in masina, vizavi de Primarie!
Barbat gasit mort in masina, vizavi de Primarie! Descoperire macabra, in noaptea de simbata spre ...
Inspector de la Primarie, spinzurat in casa!
Inspector de la Primarie, spinzurat in casa! Ajunsi in pragul disperarii din cauza necazurilor de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor