Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.342 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Secretarul de stat Robert Tudorache, discutii la Prefectura cu primari din ArgesRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 16:09

Secretarul de stat Robert Tudorache, discutii la Prefectura cu primari din ArgesRecomandatIn data de 19.06.2017, Institutia Prefectului-Judetul Arges a gazduit o intalnire a secretarului de stat in Ministerul Energiei, Robert Tudorache, coordonator al sectorului de petrol si gaze naturale din cadrul ministerului, cu primari din comunele membre ale Filialei Judetene Arges a Asociatiei Comunelor din Romania.

In cadrul intalnirii coordonate de prefectul Emilian Dragnea, primarii au ridicat probleme referitoare la introducerea de gaze in localitati si la extinderea celor deja existente.

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Peste 4.700 de participanti la cursurile de formare profesionalaRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 15:32

Peste 4.700 de participanti la cursurile de formare profesionalaRecomandatIn perioada ianuarie - aprilie 2017, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a cuprins in programele de formare profesionala organizate prin intermediul centrelor regionale de formare profesionala a adultilor si centrelor proprii din cadrul agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca, 4.724 de persoane.

Dintre acestea, 4.140 sunt someri si 445 sunt persoane care nu beneficiaza de gratuitate. Dintre cele 241 cursuri gratuite incepute in perioada de referinta, 240 au

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Conducea in Pitesti sub influenta bauturilor alcooliceRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 15:12

Conducea in Pitesti sub influenta bauturilor alcooliceRecomandatIn ultimele 24 de ore, politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges si cei ai structurilor municipale si orasenesti de politie rutiera au continuat actiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum si pentru constientizarea conducatorilor auto cu privire la riscurile la care se expun si ii expun pe ceilalti participanti la trafic prin nerespectarea regulilor de circulatie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 126 de sanctiuni contraventionale in valoare

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Condamnat la 1 an si 4 luni de inchisoare pentru dare de mitaRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 14:42

Condamnat la 1 an si 4 luni de inchisoare pentru dare de mitaRecomandatOfiterii de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.) - Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Cluj au finalizat cercetarile, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj a incheiat acordul de recunoastere a vinovatiei cu inculpatul R.M.P., persoana fara calitate speciala, propunand condamnarea acestuia la pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani, pentru

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Femeie din Budeasa de 300 kg a intrat in stop cardio-respiratorRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 14:27

Femeie din Budeasa de 300 kg a intrat in stop cardio-respiratorRecomandatMembrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Cpt. Puica Nicolae" al Judetului Arges s-au deplasat in localitatile Mosoaia, Poienarii de Arges, Calinesti, Cosesti si Cocu pentru a sustine activitati de informare preventiva si recunoasteri in teren la unitati de invatamant.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 30 de cazuri pentru acordarea asistentei medicale de urgenta, la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensiva

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Jurnalul de Arges ]

CCIA Arges convoaca a doua adunare generala extraordinara a membrilorRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 14:19

CCIA Arges convoaca a doua adunare generala extraordinara a membrilorRecomandatIn temeiul dispozitiilor prevazute de art. 20 si 21 din Statutul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges, s-a convoacat ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR in ziua de 15.06.2017, ora 17.00, la sediul social al Camerei din Pitesti, Bd. Republicii, nr. 63, jud. Arges, pentru toti membrii cotizanti.

Intrucat nu s-a

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Aproximativ 250 de elevi de gimnaziu din Mioveni vor participa la Evaluarea NationalaRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 14:11

Aproximativ 250 de elevi de gimnaziu din Mioveni vor participa la Evaluarea NationalaRecomandatAstazi, 19 iunie, se va desfasura prima proba scrisa (la limba si literatura romana) a Evaluarii Nationale pentru absolventii de clasa a VIII-a, sesiunea 2017.

Urmatoarea proba va avea loc miercuri, 21 iunie. Afisarea primelor rezultate este programata pentru 26 iunie, pana la ora 16. Contestatiile pot fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 20. Rezultatele finale vor fi comunicate pe 30 iunie in centrele de examen si pe evaluare.edu.ro.

Una dintre

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Perchezitii in Pitesti si CampulungRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 10:42

Perchezitii in Pitesti si CampulungRecomandatIn aceasta dimineata, oamenii legii efectueaza pechezitii la persoane banuite de proxenetism si spalare de bani.
Inca din zorii zilei, mascatii au descins in mai

Actualitate / stiri Actualitate181 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Elevii de clasa a VIII-a incep luni Evaluarea NationalaRecomandat

Luni, 19 Iunie 2017, ora 00:21

Elevii de clasa a VIII-a incep luni Evaluarea NationalaRecomandatAstazi incepe Evaluarea Nationala 2017.

In Arges, la Evaluarea Nationala s-au inscris 4.653 de elevi. Examenul se va desfasura in 127 de centre.

La nivel de judet exista patru centre de evaluare: Colegiul Economic Maria Teiuleanu, Colegiul Tehnic Costin Nenitescu, Liceul Tehnologic Dacia si Liceul Tehnologic Astra.

Primul examen este la Limba Romana si este programat sa inceapa la ora 09:00.

Examenul de luni va fi urmat de cel la Matematica si de proba la Limba Materna. Afisarea notelor la

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Interventie SMURD fara succes, la CostestiRecomandat

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 15:13

Interventie SMURD fara succes, la CostestiRecomandatIn acest weekend, echipajele SMURD au intervenit la 63 de cazuri pentru acordarea asistentei medicale de urgenta, dintre care, la 5 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensiva mobila.

Sambata, 20.30, un echipaj cu ambulanta SMURD de prim ajutor calificat de la Sectia de

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Jurnalul de Arges ]

OFSD: "Asistam la o incercare de uzurpare a puterii guvernamentale"Recomandat

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 15:01

OFSD: "Asistam la o incercare de uzurpare a puterii guvernamentale"RecomandatOrganizatia Femeilor Social Democrate sustine decizia Comitetului Executiv National privind retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, precum si deciziile de excludere din PSD a tuturor celor care se asociaza unui demers ilegitim de uzurpare a puterii guvernamentale, de catre Sorin Grindeanu.

"Sorin Grindeanu si Victor Ponta nu reprezinta PSD. Asistam la o incercare de uzurpare a puterii guvernamentale, printr-o actiune impotriva principiilor democratice si constitutionale (...).

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Cornel Ionica: "Oferta noastra de cumparare a Brandului FC Arges a fost oficial acceptata"Recomandat

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 14:49

Cornel Ionica: "Oferta noastra de cumparare a Brandului FC Arges a fost oficial acceptata"RecomandatPrimarul Pitestiului, Cornel Ionica, le da astazi o veste buna pitestenilor:

"Am bucuria sa va anunt ca oferta noastra de cumparare a Brandului FC Arges a fost oficial acceptata. Imediat incepem demersurile de inscriere a echipei de fotbal in noul campionat cu denumirea FC Arges. Hai FC Arges, echipa redata pitestenilor!", a scris primarul Pitestiului, pe pagina sa de Facebook.

Iar comentariile n-au intarziat sa apara. "Pasul 1 a fost realizat. Urmeaza pasul 2 si anume cel cu promovarea. Anul

Actualitate / stiri Actualitate62 vizite[ Jurnalul de Arges ]

A murit fostul cancelar german Helmuth KohlRecomandat

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 23:37

A murit fostul cancelar german Helmuth KohlRecomandatFostul cancelar german Helmuth Kohl, considerat artizanul reunificarii Germaniei, a decedat, vineri, la varsta de 87 de ani.

Helmut Kohl a detinut, consecutiv, patru mandate de cancelar in perioada 1982-1998. A promovat proiectului monedei comune euro, alaturi de fostul presedinte francez Francois Mitterand si a fost un sustinator al ideii

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Pozitia PSD dupa numirea lui Ponta ca secretar general al GuvernuluiRecomandat

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 23:21

Pozitia PSD dupa numirea lui Ponta ca secretar general al GuvernuluiRecomandatVineri, dupa numirea lui Ponta ca secretar general al Guvernului, PSD a transmis ca Sorin Grindeanu si Victor Ponta nu reprezinta partidul in "tentativa de preluare prin forta a puterii executive a statului", fiind o actiune ilegala si neconstitutionala.

"PSD condamna categoric tentativa ilegala si neconstitutionala a celor doi fosti membri ai partidului, Sorin Grindeanu si Victor Ponta, de a prelua puterea executiva a statului roman. In toate aceste actiuni ilegale, cei doi nu

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Intalnire cu contribuabilii la FinanteRecomandat

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 14:31

Intalnire cu contribuabilii la FinanteRecomandatAdministratia Judeteana a Finantelor Publice Arges organizeaza miercuri, 21 iunie 2017, ora 12,00, in sala de sedinte a institutiei (mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri) o intalnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice.

Tematica intalnirii este urmatoarea: calendarul obligatiilor fiscale pentru luna iunie 2017; spatiul virtual privat - serviciu pus la dispozitia persoanelor fizice, persoanelor juridice si altor entitati fara personalitate juridica; principalele aspecte prevazute

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Jurnalul de Arges ]

SC OMV Petrom Marketing SRL nu va putea emite roviniete si peaj sambata si duminicaRecomandat

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 13:24

SC OMV Petrom Marketing SRL nu va putea emite roviniete si peaj sambata si duminicaRecomandatIn perioada 17.06.2017, ora 20:00 - 18.06.2017, ora 8:00, SC OMV Petrom Marketing SRL va efectua lucrari de mentenanta la sistemul informatic propriu. Ca atare incasarea tarifului de utilizare, a tarifului de trecere, emiterea rovinietelor si a peajului in punctele de lucru ale acesteia nu va fi posibila in acest interval orar.Utilizatorii pot plati rovinieta si peajul la

Actualitate / stiri Actualitate76 vizite[ Jurnalul de Arges ]

26 de permise de conducere au fost retinute in ultimele 24 de ore in ArgesRecomandat

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 11:45

26 de permise de conducere au fost retinute in ultimele 24 de ore in ArgesRecomandatIn ultimele 24 de ore, politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges si cei ai structurilor municipale si orasenesti de politie rutiera au continuat actiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum si pentru constientizarea conducatorilor auto cu privire la riscurile la care se expun si ii expun pe ceilalti participanti la trafic prin nerespectarea regulilor de circulatie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 174 de sanctiuni contraventionale in

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Pusti coborat de pompieri de pe un postamentRecomandat

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 11:32

Pusti coborat de pompieri de pe un postamentRecomandatUn baiat de 11 ani din Pitesti s-a urcat, aseara, in joaca, pe postamentul de sustinere al tabelei electronice de la Stadionul Nicolae Dobrin. Ajuns la 4 m inaltime, copilului i-a fost teama sa mai coboare.

A fost nevoie de interventia

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Angajatorii trebuie sa ia masuri in perioada de caniculaRecomandat

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 11:05

Angajatorii trebuie sa ia masuri in perioada de caniculaRecomandatPentru ca vara incepe sa isi intre in drepturi si sunt asteptate zile caniculare, Inspectoratul Teritorial de Munca Arges le reaminteste angajatorilor ca au anumite obligatii legale fata de salariati. Astfel, in perioadele in care, datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, se inregistreaza temperaturi extreme, pentru asigurarea protectiei persoanelor incadrate in munca se aplica masurile prevazute de Ordonantei de Urgenta nr. 99/2000.
In perioadele cu temperaturi ridicate extreme, care

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Cinci tone de OSB s-au facut scrumRecomandat

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 10:16

Cinci tone de OSB s-au facut scrumRecomandatJoi seara, doua echipaje cu doua autospeciale cu apa si spuma si un echipaj cu ambulanta SMURD de la Detasamentul de Pompieri Pitesti au intervenit in comuna Bascov, sat Valea Ursului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion incarcat cu 20 de tone

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Jurnalul de Arges ]

"Aschiuta" ofera spectacole gratuite la inchiderea stagiuniiRecomandat

Joi, 15 Iunie 2017, ora 23:47

"Aschiuta" ofera spectacole gratuite la inchiderea stagiuniiRecomandat"Inchiderea de stagiune 2016-2017 a Sectiei "Aschiuta" se face in mijlocul copiilor. Teatrul "Alexandru Davila", institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Arges, in parteneriat cu Primaria municipiului Pitesti prezinta actiunea "ASCHIUEsA in aer liber", dupa urmatorul program:

- Sambata, 18 iunie 2017, spectacolul "Mos Poveste se intoarce";

- Sambata, 24

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Romania, prima din UE in topul mortalitatii infantileRecomandat

Joi, 15 Iunie 2017, ora 23:33

Romania, prima din UE in topul mortalitatii infantileRecomandatOrganizatia "Salvati Copiii" a realizat recent un studiu care arata ca Romania se afla pe primul loc in privinta mortalitatii copiilor cu varste intre zero si cinci ani.

70% dintre decesele amintite sunt inregiostrate in segmentul de varsta 0 - 12 luni: 1.400 de bebelusi isi pierd viata inainte de a implini un an.

In ceea ce priveste moartea

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Cupa Institutiilor Publice la DartsRecomandat

Joi, 15 Iunie 2017, ora 19:55

Cupa Institutiilor Publice la DartsRecomandatVineri, 16 iunie a.c., la Mioveni va avea loc Cupa Institutiilor Publice la Darts.

Reprezentantii institutiilor publice din Mioveni se vor confrunta, vineri, in cadrul celei de-a doua editii a Cupei Institutiilor Publice la Darts. Competitia se va desfasura de la ora 15.00, la

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Cercetat de politisti pentru amenintarea vecinului cu o armaRecomandat

Joi, 15 Iunie 2017, ora 19:44

Cercetat de politisti pentru amenintarea vecinului cu o armaRecomandatUn pitestean in varsta de 27 de ani este cercetat de politisti, dupa ce, in timpul unui conflict, si-a amenintat vecinul cu un pistol.

Pe 14 iunie a.c., agentii de siguranta publica din cadrul Sectiei 3 Politie Pitesti au fost solicitati sa intervina pe str. Teilor din municipiul Pitesti, urmare a unei sesizari primite prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta. Oamenii legii au fost alertati in cazul unui conflict izbucnit intre mai multe persoane, una dintre acestea folosind un

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Se deschide TransfagarasanulRecomandat

Joi, 15 Iunie 2017, ora 19:18

Se deschide TransfagarasanulRecomandatVineri, 16 iunie 2017, de la ora 7.00 se va deschide circulatia rutiera pe Transfagarasan.

Sectorul dintre Piscu Negru (km 104+000) si Cabana Balea Cascada (km 130+800), inchis pe timp de iarna, va putea fi tranzitat de turisti. Reprezentantii CNAIR atrag insa atentia ca pe acest sector este interzisa circulatia pe timpul noptii, intre orele 21:00 si 07:00, din cauza vizibilitatii reduse (ceata) si a fenomenelor meteorologice neprevazute ce pot pune in pericol siguranta participantilor la

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Jurnalul de Arges ]

6,6 miliarde lei vechi pentru brandul FC ArgesRecomandat

Joi, 15 Iunie 2017, ora 18:21

6,6 miliarde lei vechi pentru brandul FC ArgesRecomandatConsilierii locali pitesteni au votat in unanimitate, joi, 15 iunie a.c., inaintarea unei noi oferte pentru cumpararea brandului FC Arges.

Noua oferta a Primariei Pitesti se ridica la suma de 550.000 lei plus TVA, deci in total 660.000 lei.
La sedinta extraordinara a Consiliului Local Pitesti a participat si administratorul judiciar Nicolae Enoiu, care a precizat ca principalul creditor (Finantele Publice) a decis ca suma minima pentru cumpararea brandului FC Arges sa fie 40% din cea stabilita

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Un gest firesc si de apreciat: primarul din Mioveni isi cere scuze pentru comportamentul nedemn al consilierului UdroiuRecomandat

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 20:40

Un gest firesc si de apreciat: primarul din Mioveni isi cere scuze pentru comportamentul nedemn al consilierului UdroiuRecomandatPrimarul Ion Georgescu de la Mioveni si-a cerut scuze cetatenilor din oras si din Arges pentru comportamentul scandalos si indecent al consilierului local Bogdan Udroiu. Reamintim ca Udroiu, dupa ce s-a imbatat la o terasa din Mioveni, a facut scandal a doua zi de Rusalii la o sectie de politie din Mioveni, scotandu-si organul in fata politistilor si injurandu-i si bruscandu-i pe agenti.
Ion Georgescu a precizat ca Udroiu nu mai reprezinta PSD in calitatea de consilier local. Iata mai jos

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Bani europeni pentru 7 proiecte din ArgesRecomandat

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 16:46

Bani europeni pentru 7 proiecte din ArgesRecomandatPrezent la conferinta de presa a Consiliului Judetean Arges, presedintele ADR Sud-Muntenia, Liviu Musat, a precizat ca sapte proiecte din judetul nostru care vizeaza refacerea patrimoniului cultural si istoric vor primi finantare europeana.

"Un domeniu foarte solicitat la nivelul regiunii este domeniul 5.1., cel care finanteaza refacerea patrimoniului cultural, istoric si natural din regiune. La nivelul regiunii Sud-Muntenia avem o solicitare de 187%, deci mult peste ceea ce are regiunea

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Manu, despre scandalul ursilor: "Exista o solutie care se practica in toata lumea: vanatoarea"Recomandat

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 13:19

Manu, despre scandalul ursilor: "Exista o solutie care se practica in toata lumea: vanatoarea"RecomandatScandalul ursilor de la Arefu incaiera autoritatile judetene, mai ales dupa decizia relocarii celor patru exemplare acare au speriat turistii veniti la Cetatea Poenari. Asta pentru ca tot mai multe voci spun ca relocarea nu e o solutie, mai ales ca excedentul de ursi in zona a ajuns la 15 exemplare.

"Cetartea Poenari, coordonata de Muzeul Judetean e victima, pentru ca am blocat accesul turistilor, pentru ca ratam multe oportunitati. Sper ca subordonatele coordonate de Institutia Prefectului

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Jurnalul de Arges ]

Musat, dupa achitarea in procesul deschis de DNA: "Astfel de practici nu vor fi niciodata folosite"Recomandat

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 13:02

Musat, dupa achitarea in procesul deschis de DNA: "Astfel de practici nu vor fi niciodata folosite"RecomandatTrimis in judecata de procurorii anticoruptie in 2015, sub acuzatia de abuz in serviciu asimilat infractiunii de coruptie, directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Musat, a fost achitat de Tribunalul Bucuresti.

"Dupa aproape 1000 de zile de framantari, de asteptari, de probare a nevinovatiei, in procesul in care eram eu si colega mea, director adjunct al agentiei (n.red. Mariana Visan), impreuna cu un alt coleg, am fost achitati la fond. Ne bucura ca ceea ce noi am clamat in permanenta s-a adeverit.

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Jurnalul de Arges ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Gala Festivalului International de Folclor "Carpati"
Organizatorii va asteapta si in aceasta seara, in Piata "Vasile Milea", la un spectacol extraordinar ...
"Zilele Municipiului Curtea de Arges", la final!
Ziua de luni a fost deschisa cu o explozie de culoare, costume populare, traditie si diversitate in ...
Astazi, pe Bulevardul Basarabilor, parada formatiilor participante la Festivalul "Carpati"
Cea de-a cincea zi din cadrul celor dedicate Zilelor Municipiului Curtea de Arges va incepe cu ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor