Articole despre "sc apa canal 2000 sa"

Rezultatele 91 - 120 din 200 (0.394 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Extinderea infrastructurii de apa

Vineri, 18 Ianuarie 2013, ora 04:14

Extinderea infrastructurii de apaConsiliul Local Pitesti a aprobat ieri un proiect de hotarire (realizat de SC Apa Canal 2000 SA Pitesti pentru extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa potabila si ape uzate din judet) privind accesarea unui imprumut de la BERD - Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare - care vizeaza acoperirea unei parti din cofinantarea necesara pentru un proiect de 100 de milioane de euro.

Prin decizia de ieri, edilul Pitestiului, Tudor Pendiuc, a fost

Business / stiri Business149 vizite[ Curierul Zilei ]

Reabilitarea termica, intarziata de... unanimitate

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 07:12

Reabilitarea termica, intarziata de... unanimitateMulte asociatii din municipiul resedinta de judet al Argesului se intereseaza de programele de reabilitare a blocurilor cu fonduri europene.

Primaria Pitesti a informat asociatiile de proprietari in legatura cu acest aspect, prin pliante care au ajuns la cetateni odata cu facturile de la SC Apa Canal 2000.

La randul lor, presedintii asociatiilor de proprietari au avut obligatia de a-i informa pe locatari in legatura cu posibilitatea si conditiile inscrierii in acest

Business / afaceri98 vizite[ Argesul ]

120 de familii din Stefanesti, fara apa de o luna si jumatate!

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 07:13

120 de familii din Stefanesti, fara apa de o luna si jumatate!120 de familii din Stefanesti se confrunta cu o problema aparte, care le afecteaza viata de zi cu zi. Din cauza datoriilor asociatiei ("Salcia" de la scara B a blocului 18B), SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a decis ca acolo sa sisteze furnizarea apei potabile. Asa se face ca de circa o luna si jumatate locatarii cara zilnic apa cu galeata sau cu bidoanele de la un izvor din apropiere. Oamenii sunt nemultumiti si cer sa fie reluata furnizarea apei potabile cat mai repede.

Datorii si avarie

Am

Actualitate / stiri Actualitate83 vizite[ Argesul ]

Apa Canal Pitesti are de recuperat sume mari de la firmele rau platnice

Joi, 24 Ianuarie 2013, ora 12:11

Apa Canal Pitesti are de recuperat sume mari de la firmele rau platniceMulte firme, unele cu nume mare, au datorii catre SC Apa Canal 2000 SA Pitesti. Pe langa defunctele Termoficare 2000 SA Pitesti sau Regia de Apa a Consiliului Judetean, sunt si agenti economici activi cu datorii, unele destul de mari.

In aceasta situatie se afla in prezent Alprom, cu datorii de peste 63.000 lei mai vechi de un an, dar si CFR Marfa, cu sume restante de

Business / stiri Business201 vizite[ Argesul ]

Pitestiul este in pericol sa piarda 42 de milioane de euro

Vineri, 01 Iunie 2012, ora 00:39

Pitestiul este in pericol sa piarda 42 de milioane de euroDirectorul Mujea si SC Apa Canal au calcat din nou in....scandal. E vorba de un grant de 31 de milioane de euro pentru reabilitarea statiei de epurare, la care se adauga penalitatile aferente. Scandalul a iesit la iveala dupa ce o firma italiana de apartament-Miet Tehno Impianti AG- din lantul dubios al subcontractorilor, a dat bir cu fugitii din Pitesti.

Saptamana trecuta, directorul SC Apa Canal, Gelu Mujea, a incercat sa bage pe gatul Consiliului Local o adresa prin care teapa sa fie

Actualitate / stiri Actualitate377 vizite[ Jurnalul de Arges ]

A inceput extinderea retelei de apa in Pitesti

Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 04:13

A inceput extinderea retelei de apa in PitestiSC Apa Canal 2000 SA a inceput lucrarile de extindere a infrastructurii de apa si apa uzata in zonele din Pitesti, incluse in contractul de lucrari CL 4 Reabilitarea si extinderea conductei de aductiune, retelei de distributie si retelei de canalizare in aglomerarea Pitesti, Lot 1 Pitesti si Stefanesti.

Acest contract face parte din cadrul amplului proiect de investitii Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Arges, finantat prin Fondul de Coeziune.

De

Business / stiri Business158 vizite[ Curierul Zilei ]

La o institutie de stat din Pitesti, 20 de angajati au intocmit numai sase proiecte in sapte ani

Marti, 05 Februarie 2013, ora 14:12

La o institutie de stat din Pitesti, 20 de angajati au intocmit numai sase proiecte in sapte aniProbabil ca nu va spune prea multe numele directoarei, dar pe de alta parte nici conducerii administrative a judetului.

Prefectul Cristian Soare s-a declarat extrem de nemultumit de activitatea conducerii Organismulului Intermediar pentru Programul Operational Sectorial Mediu Pitesti pentru Regiunea 3 Sud - Muntenia, cu sediul in Pitesti, o institutie fantoma, aproape necunoscuta.

Ca argumente, prefectul a prezentat o sinteza a proiectelor depuse pe Programul Operational Sectorial Mediu.

Actualitate / stiri Actualitate120 vizite[ Argesul ]

Prejudicii de milioane de lei

Marti, 05 Februarie 2013, ora 04:14

Prejudicii de milioane de leiCurtea de Conturi a facut public Raportul privind finantele publice locale pe anul 2011. La nivelul Argesului a fost efectuate controale la 57 de entitati, din cele 202 existente.

In urma acestora au fost descoperite nereguli de milioane de lei. Va prezentam concluziile celor de la Curtea de Conturi, urmind ca in zilele urmatoare sa revenim cu neregulile si recomandarile dispuse la institutiile controlate.

Potrivit datelor raportate in anul 2011, la venituri, prevederile bugetare anuale

Business / stiri Business327 vizite[ Curierul Zilei ]

Milioane de euro pentru apa pitestenilor

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 04:12

Milioane de euro pentru apa pitestenilorConducerea SC Apa-Canal 2000 SA Pitesti a prezentat, ieri, cele mai importante investitii finalizate cu fonduri europene, dar si proiectele viitoare.

Potrivit directorului societatii, Gelu Mujea, pe linga cele 62 de milioane de euro prin masura ISPA implementate deja, in perioada urmatoare, alte 116 milioane de euro de la Uniunea Europeana si din fonduri proprii vor fi investite atit la Pitesti, cit si in alte localitati din judet, unde inca nu s-a realizat o infrastructura functionala de

Business / stiri Business263 vizite[ Curierul Zilei ]

Imprumut pentru un proiect de 100 milioane euro la Consiliul Local Pitesti

Vineri, 18 Ianuarie 2013, ora 07:14

Imprumut pentru un proiect de 100 milioane euro la Consiliul Local PitestiConsiliul Local Pitesti a adoptat ieri un proiect de hotarare prin care primarul municipiului, Tudor Pendiuc, a fost imputernicit sa semneze un contract de imprumut cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare pentru proiectul de reabilitare si extindere a infrastructurii de apa si canal in Arges.

Este vorba despre un contract de 52,3 milioane lei pentru cofinantarea unui proiect pus la punct de SC Apa Canal 2000 SA si care are o valoare de 100 milioane euro.

Asa cum a explicat

Business / stiri Business166 vizite[ Argesul ]

Apa si canalizare in 3 zone din Pitesti

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 04:14

Ieri, 12 septembrie, a fost semnat primul contract de lucrari, contractul CL 4 Reabilitarea si extinderea conductei de aductiune, retelei de distributie si retelei de canalizare in aglomerarea Pitesti, localitatile Pitesti si Stefanesti partial, din cadrul proiectului major Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Arges, implementat de societatea Apa-Canal 2000 SA Pitesti.

Contractul a fost semnat de directorul general al SC Apa-Canal 2000 SA Pitesti si de

Actualitate / stiri Actualitate218 vizite[ Curierul Zilei ]

Alimentarea cu apa, inca nerezolvata

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 04:12

Alimentarea cu apa, inca nerezolvata800 de sesizari au fost inregistrate in perioada 30 ianuarie - 15 februarie 2012 la Dispeceratul SC Apa-Canal 2000 SA cu privire la conducte-le si bransamentele inghetate, din care, sustin reprezentantii operatorului regional de apa si canalizare, peste 80% dintre acestea au fost rezolvate.

Pentru cele la care inca nu s-a gasit o rezolvare, tehnicienii spun ca de vina sint timpul nefavorabil, dar si gradul de dificultate a lucrarilor.

"Cauzele acestor sesizari au fost gerul din ultima

Actualitate / stiri Actualitate150 vizite[ Curierul Zilei ]

Contract de 99 milioane euro, semnat pentru Apa-Canal

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 04:14

Contract de 99 milioane euro, semnat pentru Apa-CanalO delegatie condusa de primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, in calitate de presedinte al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges, delegatie din care au facut parte Gelu Mujea, director general al SC Apa Canal 2000 SA Pitesti, Ion Decher, director general adjunct, si Gabriel Dumitrescu, sef Unitatea de Implementare a Proiectului Fond de Coeziune, manager de proiect, s-a deplasat ieri la Ministerul Mediului si Padurilor, pentru a semna Contractul de Finantare a Proiectului

Actualitate / stiri Actualitate447 vizite[ Curierul Zilei ]

Un consultant cotat la bursa din New York, in Arges

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 04:13

Un consultant cotat la bursa din New York, in ArgesCel mai mare proiect de investitii din judetul Arges a inceput in forta.

Un pas important a fost facut in cadrul Proiectului Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Arges, prin desemnarea cistigatorului licitatiei pentru servicii de asistenta tehnica pentru managementul si implementarea proiectului.

Cistigatorul desemnat este firma Aecom, cotata la bursa din New York si care are o cifra de afaceri de 4.500 mil. euro si 51.000 de specialisti ce lucreaza

Business / stiri Business147 vizite[ Curierul Zilei ]

Pitestiul risca sa ramina fara statia de epurare

Vineri, 25 Mai 2012, ora 04:11

Pitestiul risca sa ramina fara statia de epurareDaca SC Apa-Canal 2000 SA nu va cistiga recursul formulat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, concomitent cu contestarea suspendarii executarii silite a deciziei civile pronuntate de Curtea de Apel Pitesti in favoarea SC Selco SRL, societatea de apa si canal ar putea fi obligata la plata in solidar a mai multor daune combinatorii, dar si la restituirea in natura a unor echipamente electrice care ajuta la functionarea Statiei de Epurare Pitesti.

Adrese referitoare la riscul scoaterii din

Business / stiri Business197 vizite[ Curierul Zilei ]

Dorin Mihai Barbuceanu, in perioada mandatului 2008 - 2012

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 04:11

Am considerat ca o localitate urbana tinara are nevoie de investitii in toate domeniile, are nevoie de apa si canalizare, dar si de locuri de agrement, de scoli bine dotate, de trotuare si locuri de parcare.

Un oras are nevoie sa se extinda atit in ceea ce priveste constructia de locuinte, dar si de zone in care micii investitori si nu numai sa-si dezvolte o afacere fara a intra in contradictie cu noile legi ale urbanismului. Pentru acest lucru, de mai bine de doi ani lucram la

Actualitate / stiri Actualitate130 vizite[ Curierul Zilei ]

Productia de apa din 2011

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 00:13

Productia de apa din 2011Din situatia prezentata de catre conducerea SC AQUATERM rezulta ca in cursul acestui an au existat fluctuatii in productia de apa potabila livrata abonatilor.

Daca "varful" s-a inregistrat in luna ianuarie, cu 127.000 mc, din care 88.000 mc au fost preluati de canalizare, cea mai mica productie a fost in luna aprilie, cu 98.000 mc si cu 80.000 mc deversati in canalizarea menajera. Diferentele intre productia de apa si ceea ce a ajuns in reteaua de canalizare au fost explicate de catre directorul general Ion Bolovan prin faptul ca exista strazi sau zone care inca nu dispun de canalizare.

Iata cum s-a prezentat situatia in celelalte luni, inclusiv octombrie: februarie - apa 111.000 mc, canal 83.000 mc; martie - 107.000 mc apa, 89.000 mc canal; mai 117.000 - 91.000; iunie 110.000 - 85.000; iulie 108.000 - 83.000; august 121.000 - 92.000; septembrie - apa 116.000 mc, canal 92.000 mc; octombrie - apa 108.000 mc, canal 83.000 mc.

Apa sulfuroasa pentru Spitalul Bradet

AQUATERM a predat la data de 1 decembrie 2010 administratiei publice locale serviciile pe care le presta, iar aceasta, la randu-i, le-a concesionat catre Apa Canal 2000 Pitesti. Societatea din capitala judetului Arges nu are insa licenta pentru producere si distribuire de apa sulfuroasa, necesara Spitalului de Recuperare de la Bradet. "Noi dispunem de respectiva licenta de acum 5 ani si am obtinut-o pentru o perioada de 20 ani. Cum spitalul a intrat in administrarea Consiliului Judetean, am acceptat sa ne ...

Business / afaceri125 vizite[ Arges Expres ]

Realizarile Consiliului Local Pitesti in 2011

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 04:14

Realizarile Consiliului Local Pitesti in 2011Indicatorii de performanta ai societatilor comerciale si ai serviciilor publice din cadrul Primariei Pitesti pe trimestrul III din 2011 au fost aprobati in sedinta de Consiliu Local din luna decembrie. Indicatorii respectivi cuprind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aceste societati furnizoare de servicii, respectindu-se continuarea activitatii din punct de vedere cantitativ si calitativ, dar si adaptarea permanenta la cerintele utilizatorilor.

Pentru situatia care trebuia

Actualitate / stiri Actualitate194 vizite[ Curierul Zilei ]

15 surse de risc identificate in Arges

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 00:15

15 surse de risc identificate in ArgesConform rapoartelor oficiale, in judetul nostru au fost identificate 15 surse principale de risc privind situatiile de urgenta.

Acestea reprezinta un eveniment care prin amploare si intensitate ameninta viata si sanatatea populatiei, mediul inconjurator, valorile materiale si culturale, iar pentru stabilirea starii de normalitate sunt necesare adoptarea de masuri si actiuni urgente, alocarea de resurse suplimentare si managementul unitar al fortelor si mijloacelor implicate.

Principalele surse de risc in Arges sunt: Hidrocentrale Curtea de Arges - inundatii; SC OMV Petrom Arpechim Pitesti (accidente chimice); SC Termo Calor Confort SA (avarii), SC Apa Canal 2000 SA Pitesti (avarii); SCN/FCN Mioveni (accident nuclear); Automobile Dacia Mioveni; CONPET Poiana Lacului (scurgeri petroliere); SC CEZ Distributie Pitesti; SWP - Sucursala Arges Pitesti; SC Holcim Campulung Muscel; SC ANA IMEP Stefanesti; SC Moberflex SRL Pitesti; SC GPL SRL Bradu, Directia Apelor Arges Vedea si Directia Silvica Arges (incendii). Toate aceste obiective economice importante sunt avute permanent sub observatie.

Monitorizarea situatiilor de urgenta este un proces de supraveghere necesar evaluarii sistematice a dinamicii parametrilor situatiilor create, cunoasterii tipului, amplorii si intensitatii evenimentului evolutiei si implicatiilor sociale ale acestuia, precum si a modului de indeplinire a masurilor dispuse pentru gestionarea situatiilor de urgenta.

Actualitate / stiri Actualitate297 vizite[ Arges Expres ]

Incepe Festivalul Teatrului de Studio!

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 07:10

Incepe Festivalul Teatrului de Studio!Astazi, de la ora 18, la Teatrul Al. Davila din Pitesti va incepe a 15-a editie a Festivalului International al Teatrului de Studio Davila-Interfest, care va coincide cu Festivalul Teatrului Balcanic. Directorul teatrului pitestean, Sevastian Tudor, ne-a spus ca la deschiderea de astazi Sala Studio, proiectata de regretatul Liviu Ciulei, va primi numele acestuia, ca o recunoastere a meritelor lui pentru teatrul romanesc.

La aceasta editie a festivalului vor fi prezentate 12 spectacole, alese

Life Show / stiri Life Show156 vizite[ Curierul Zilei ]

Curent electric facut din deseuri menajere

Vineri, 20 Mai 2011, ora 04:13

Curent electric facut din deseuri menajereOperatori de apa din toata tara, specialisti in domeniul alimentarii cu apa si a tratarii apelor uzate, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, judetene, nationale si internationale s-au reunit ieri la Pitesti, unde au participat la cea de-a doua editie a Conferintei Internationale Totul pentru o apa curata. Evenimentul se desfasoara pe parcurul a doua zile, locatia fiind Cornul Vinatorului.

Lucrarile conferintei au fost deschide de doamna viceprimar Liliana Gagiu, care a transmis

Business / stiri Business218 vizite[ Curierul Zilei ]

Tirdea a ajuns consilierul personal al lui Nicolescu

Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 04:00

Tirdea a ajuns consilierul personal al lui NicolescuParerile consilierilor judeteni in ceea ce priveste alegerea unui nou vicepresedinte de Consiliu Judetean Arges, asa cum era de asteptat, sint impartite.

Din reactiile lor se vede clar ca nu va exista o alta varianta agreata pentru aceasta pozitie decit aceea pe care o va propune liderul CJ, Constantin Nicolescu. Totusi, consilierii neafiliati grupului social-democrat au venit si cu alte optiuni, printre ele numarindu-se liderul de grup al PDL - Dan Bica, respectiv al PNL - Marius

Actualitate / stiri Actualitate240 vizite[ Curierul Zilei ]

Firme inundate de dejectii la Maracineni

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 00:31

Firme inundate de dejectii la MaracineniIn zona intersectiei DN 73 cu drumul care face intrarea spre satul Argeselu, in comuna Maracineni, exista o statie de repompare a apelor uzate si canalizare. Din cauza unei defectiuni, firmele din zona s-au trezit inundate cu...dejectii.

Problema cea mare a aparut in momentul in care cineva a trebuit sa intervina pentru remedierea situatiei. Statia apartinea Apa Arges, societate din subordinea CJ Arges, aflata acum in proces de lichidare. In urma mutatiilor aparute, prin constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA), Apa Canal 2000 SA devine operator regional, ca atare, a inceput procesul de preluarea a instalatiilor si retelelor de alimentare cu apa si canalizare din comunele membre, inclusiv Maracineni.
Afara ploua...
SC Apa Arges, intrata in faliment din cauza datoriilor, a predat gestiunea catre Primaria din comuna, care s-a trezit, brusc, cu o mare problema pe cap. In urma solicitarilor agentilor comerciali, primaria nu a avut alta cale decat sa ceara ajutor la Apa Canal. Avand in vedere ca era o problema de forta majora, zona devenind un focar de infectie, o echipa a Apa Canal s-a deplasat la fata locului, desi nu intra in obligatiile sale, incercand sa goleasca statia si sa repuna in functiune sistemul. Ceea ce au gasit insa oamenii de la societatea pitesteana arata insa o crasa lipsa e interes in privinta intretinerii, de care Apa Arges a dat dovada pana acum. La una dintre statii, circuitele erau roase de sobolani, motiv pentru care pompa ...

Actualitate / stiri Actualitate222 vizite[ ePitesti ]

Platiti-va la timp facturile la apa!

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 12:45

Platiti-va la timp facturile la apa!SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a emis luni, 13 septembrie 2010, o informare in legatura cu consecintele neplatii facturilor la apa. Agentii economici si cetatenii sunt, astfel, atentionati cu privire la necesitatea achitarii la timp a facturilor aferente serviciilor prestate de societate. Iata, in cele ce urmeaza, cele mai importante elemente avute in vedere de SC Apa Canal in ceea ce priveste plata facturilor:

-Factura de apa rece si canal trebuie platita in termen de 45 de zile

Business / stiri Business193 vizite[ ePitesti ]

Angajatii au scos apa pe pavele

Marti, 24 August 2010, ora 04:03

Lucrarea efectuata de angajatii Apa-Canal i-a pus pe ginduri pe cei care au trecut ieri dimineata prin centrul Pitestiului. Apa evacuata pe pavelele din fata sediului Vodafone nu a facut insa nici o inundatie, dar modalitatea de interventie a mirat pe toata lumea.

Interventia a fost neprevazuta
Ca sa poata opri robinetul unei vane prin care trecea apa catre zona Mobilux, unde s-a produs avaria, muncitorii au scos mai intii apa care se infiltrase in

Actualitate / stiri Actualitate121 vizite[ Curierul Zilei ]

Va ADIA un vant de scumpire la apa si canal?...

Luni, 16 August 2010, ora 04:10

La jumatatea anului trecut, Consiliul Local Curtea de Arges a respins propunerea de a deveni actionar la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA) si a trece astfel in subordinea SC APA CANAL 2000 SA Pitesti, investit drept operator regional pentru tot judetul. Alesii nostri, analizand ceea ce se intamplase si cu alte utilitati incapute pe mana unor monopoluri (electricitate, gaze, gunoi), au respins momeala obtinerii unor ipotetice fonduri europene pentru modernizari ale retelelor

Actualitate / stiri Actualitate160 vizite[ Arges Expres ]

Intalnire informala cu ADIA pe teme de apa si canal

Luni, 23 August 2010, ora 04:11

Intalnire informala cu ADIA pe teme de apa si canalInformatia oferita in exclusivitate de ARGES EXPRES despre intalnirea pe care primarul Nicolae Diaconu urma s-o aiba cu reprezentantii Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA), cu cei ai Consiliului Judetean, ai Ministerului Mediului si ai Ministerului Administratiei si Internelor in data de 19 august, s-a confirmat. Dupa cum se stie deja, se urmareste accesarea unor fonduri europene pentru modernizarea retelelor de apa si canal argesene, prin intermediul unui operator unic, care a

Business / stiri Business179 vizite[ Arges Expres ]

Avarie in Bazarul Gheorghe Lazar

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 07:07

Mai multi comercianti din bazarul Gheorghe Lazar au probleme cu apa care aproape ca inunda zona, din cauza unei fisuri pe o conducta a SC Apa-Canal. Acestia s-au mai plins ca situatia persista de trei saptamini si ca, in ciuda sesizarilor facute societatii de apa si canalizare, nu s-a luat nici o masura.

"Apa ne alunga clientii!"
Potrivit unuia dintre reclamanti, disconfortul creat din cauza apei care tisneste ca dintr-o arteziana in fata magazinului cu obiecte de pescuit indeparteaza

Actualitate / stiri Actualitate234 vizite[ Curierul Zilei ]

Precizari legate de facturarea serviciilor de apa si canalizare, care contine o cota TVA de 24%

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 07:00

Societatea Apa - Canal 2000 SA Pitesti face urmatoarele precizari cu privire la facturile emise in luna iulie pentru serviciile de apa si de canalizare, ca urmare a sesizarilor beneficiarilor nostri referitor la facturile ce contin cota de TVA de 24%.
# In conformitate cu Legea Nr. 241/2008 a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, art. 30, transpus in art. 13 (1) din Contractul de furnizare / prestare a serviciului de apa si de canalizare, "factura pentru serviciile

Business / TVA128 vizite[ Curierul Zilei ]

Pe strada Egalitatii se circula pe o singura banda

Sambata, 04 Septembrie 2010, ora 04:02

Lucrarile de reabilitare a retelelor de apa si canalizare pe fonduri ISPA au ajuns in cursul acestei saptamini si pe strada Egalitatii, mai exact in zona Finante - Electrica. Pina la finalizarea operatiunii, soferii vor fi nevoiti sa circule cu prudenta, pe o singura banda.

Se foloseste metoda "pipe jacking"
Investitia este suportata din fonduri de preaderare ISPA, autoritatea contractanta fiind SC Apa-Canal Pitesti 2000 SA. Metoda dupa

Actualitate / stiri Actualitate132 vizite[ Curierul Zilei ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   Ultima
Cele mai citite stiri
BISERICA MAVRODOLU: DRUM DE FLORI SI CANDELE PENTRU LIA SPIRIDON
Pitesteni, multi dintre ei tineri, au venit in aceasta seara sa ii aduca un ultim omagiu Liei ...
UN ULTIM OMAGIU PENTRU LIA SPIRIDON
Trupul neinsufletit al Liei Spiridon va fi depus diseara in capela bisericii Mavrodolu din Pitesti, ...
INCEPE "TOAMNA PITESTEANA" - 10 ZILE DE TARG IN CENTRU
In aceasta dimineata incepe o noua editie a targului "Toamna pitesteana". Targul va avea loc in ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook