Articole despre "sc apa canal 2000 sa"

Rezultatele 91 - 120 din 191 (0.403 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Imprumut pentru un proiect de 100 milioane euro la Consiliul Local Pitesti

Vineri, 18 Ianuarie 2013, ora 07:14

Imprumut pentru un proiect de 100 milioane euro la Consiliul Local PitestiConsiliul Local Pitesti a adoptat ieri un proiect de hotarare prin care primarul municipiului, Tudor Pendiuc, a fost imputernicit sa semneze un contract de imprumut cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare pentru proiectul de reabilitare si extindere a infrastructurii de apa si canal in Arges.

Este vorba despre un contract de 52,3 milioane lei pentru cofinantarea unui proiect pus la punct de SC Apa Canal 2000 SA si care are o valoare de 100 milioane euro.

Asa cum a explicat

Business / stiri Business164 vizite[ Argesul ]

Apa si canalizare in 3 zone din Pitesti

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 04:14

Ieri, 12 septembrie, a fost semnat primul contract de lucrari, contractul CL 4 Reabilitarea si extinderea conductei de aductiune, retelei de distributie si retelei de canalizare in aglomerarea Pitesti, localitatile Pitesti si Stefanesti partial, din cadrul proiectului major Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Arges, implementat de societatea Apa-Canal 2000 SA Pitesti.

Contractul a fost semnat de directorul general al SC Apa-Canal 2000 SA Pitesti si de

Actualitate / stiri Actualitate215 vizite[ Curierul Zilei ]

Alimentarea cu apa, inca nerezolvata

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 04:12

Alimentarea cu apa, inca nerezolvata800 de sesizari au fost inregistrate in perioada 30 ianuarie - 15 februarie 2012 la Dispeceratul SC Apa-Canal 2000 SA cu privire la conducte-le si bransamentele inghetate, din care, sustin reprezentantii operatorului regional de apa si canalizare, peste 80% dintre acestea au fost rezolvate.

Pentru cele la care inca nu s-a gasit o rezolvare, tehnicienii spun ca de vina sint timpul nefavorabil, dar si gradul de dificultate a lucrarilor.

"Cauzele acestor sesizari au fost gerul din ultima

Actualitate / stiri Actualitate149 vizite[ Curierul Zilei ]

Contract de 99 milioane euro, semnat pentru Apa-Canal

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 04:14

Contract de 99 milioane euro, semnat pentru Apa-CanalO delegatie condusa de primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, in calitate de presedinte al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges, delegatie din care au facut parte Gelu Mujea, director general al SC Apa Canal 2000 SA Pitesti, Ion Decher, director general adjunct, si Gabriel Dumitrescu, sef Unitatea de Implementare a Proiectului Fond de Coeziune, manager de proiect, s-a deplasat ieri la Ministerul Mediului si Padurilor, pentru a semna Contractul de Finantare a Proiectului

Actualitate / stiri Actualitate437 vizite[ Curierul Zilei ]

Un consultant cotat la bursa din New York, in Arges

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 04:13

Un consultant cotat la bursa din New York, in ArgesCel mai mare proiect de investitii din judetul Arges a inceput in forta.

Un pas important a fost facut in cadrul Proiectului Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Arges, prin desemnarea cistigatorului licitatiei pentru servicii de asistenta tehnica pentru managementul si implementarea proiectului.

Cistigatorul desemnat este firma Aecom, cotata la bursa din New York si care are o cifra de afaceri de 4.500 mil. euro si 51.000 de specialisti ce lucreaza

Business / stiri Business146 vizite[ Curierul Zilei ]

Pitestiul risca sa ramina fara statia de epurare

Vineri, 25 Mai 2012, ora 04:11

Pitestiul risca sa ramina fara statia de epurareDaca SC Apa-Canal 2000 SA nu va cistiga recursul formulat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, concomitent cu contestarea suspendarii executarii silite a deciziei civile pronuntate de Curtea de Apel Pitesti in favoarea SC Selco SRL, societatea de apa si canal ar putea fi obligata la plata in solidar a mai multor daune combinatorii, dar si la restituirea in natura a unor echipamente electrice care ajuta la functionarea Statiei de Epurare Pitesti.

Adrese referitoare la riscul scoaterii din

Business / stiri Business196 vizite[ Curierul Zilei ]

Dorin Mihai Barbuceanu, in perioada mandatului 2008 - 2012

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 04:11

Am considerat ca o localitate urbana tinara are nevoie de investitii in toate domeniile, are nevoie de apa si canalizare, dar si de locuri de agrement, de scoli bine dotate, de trotuare si locuri de parcare.

Un oras are nevoie sa se extinda atit in ceea ce priveste constructia de locuinte, dar si de zone in care micii investitori si nu numai sa-si dezvolte o afacere fara a intra in contradictie cu noile legi ale urbanismului. Pentru acest lucru, de mai bine de doi ani lucram la

Actualitate / stiri Actualitate127 vizite[ Curierul Zilei ]

Productia de apa din 2011

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 00:13

Productia de apa din 2011Din situatia prezentata de catre conducerea SC AQUATERM rezulta ca in cursul acestui an au existat fluctuatii in productia de apa potabila livrata abonatilor.

Daca "varful" s-a inregistrat in luna ianuarie, cu 127.000 mc, din care 88.000 mc au fost preluati de canalizare, cea mai mica productie a fost in luna aprilie, cu 98.000 mc si cu 80.000 mc deversati in canalizarea menajera. Diferentele intre productia de apa si ceea ce a ajuns in reteaua de canalizare au fost explicate de catre directorul general Ion Bolovan prin faptul ca exista strazi sau zone care inca nu dispun de canalizare.

Iata cum s-a prezentat situatia in celelalte luni, inclusiv octombrie: februarie - apa 111.000 mc, canal 83.000 mc; martie - 107.000 mc apa, 89.000 mc canal; mai 117.000 - 91.000; iunie 110.000 - 85.000; iulie 108.000 - 83.000; august 121.000 - 92.000; septembrie - apa 116.000 mc, canal 92.000 mc; octombrie - apa 108.000 mc, canal 83.000 mc.

Apa sulfuroasa pentru Spitalul Bradet

AQUATERM a predat la data de 1 decembrie 2010 administratiei publice locale serviciile pe care le presta, iar aceasta, la randu-i, le-a concesionat catre Apa Canal 2000 Pitesti. Societatea din capitala judetului Arges nu are insa licenta pentru producere si distribuire de apa sulfuroasa, necesara Spitalului de Recuperare de la Bradet. "Noi dispunem de respectiva licenta de acum 5 ani si am obtinut-o pentru o perioada de 20 ani. Cum spitalul a intrat in administrarea Consiliului Judetean, am acceptat sa ne ...

Business / afaceri125 vizite[ Arges Expres ]

Realizarile Consiliului Local Pitesti in 2011

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 04:14

Realizarile Consiliului Local Pitesti in 2011Indicatorii de performanta ai societatilor comerciale si ai serviciilor publice din cadrul Primariei Pitesti pe trimestrul III din 2011 au fost aprobati in sedinta de Consiliu Local din luna decembrie. Indicatorii respectivi cuprind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aceste societati furnizoare de servicii, respectindu-se continuarea activitatii din punct de vedere cantitativ si calitativ, dar si adaptarea permanenta la cerintele utilizatorilor.

Pentru situatia care trebuia

Actualitate / stiri Actualitate194 vizite[ Curierul Zilei ]

15 surse de risc identificate in Arges

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 00:15

15 surse de risc identificate in ArgesConform rapoartelor oficiale, in judetul nostru au fost identificate 15 surse principale de risc privind situatiile de urgenta.

Acestea reprezinta un eveniment care prin amploare si intensitate ameninta viata si sanatatea populatiei, mediul inconjurator, valorile materiale si culturale, iar pentru stabilirea starii de normalitate sunt necesare adoptarea de masuri si actiuni urgente, alocarea de resurse suplimentare si managementul unitar al fortelor si mijloacelor implicate.

Principalele surse de risc in Arges sunt: Hidrocentrale Curtea de Arges - inundatii; SC OMV Petrom Arpechim Pitesti (accidente chimice); SC Termo Calor Confort SA (avarii), SC Apa Canal 2000 SA Pitesti (avarii); SCN/FCN Mioveni (accident nuclear); Automobile Dacia Mioveni; CONPET Poiana Lacului (scurgeri petroliere); SC CEZ Distributie Pitesti; SWP - Sucursala Arges Pitesti; SC Holcim Campulung Muscel; SC ANA IMEP Stefanesti; SC Moberflex SRL Pitesti; SC GPL SRL Bradu, Directia Apelor Arges Vedea si Directia Silvica Arges (incendii). Toate aceste obiective economice importante sunt avute permanent sub observatie.

Monitorizarea situatiilor de urgenta este un proces de supraveghere necesar evaluarii sistematice a dinamicii parametrilor situatiilor create, cunoasterii tipului, amplorii si intensitatii evenimentului evolutiei si implicatiilor sociale ale acestuia, precum si a modului de indeplinire a masurilor dispuse pentru gestionarea situatiilor de urgenta.

Actualitate / stiri Actualitate297 vizite[ Arges Expres ]

Incepe Festivalul Teatrului de Studio!

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 07:10

Incepe Festivalul Teatrului de Studio!Astazi, de la ora 18, la Teatrul Al. Davila din Pitesti va incepe a 15-a editie a Festivalului International al Teatrului de Studio Davila-Interfest, care va coincide cu Festivalul Teatrului Balcanic. Directorul teatrului pitestean, Sevastian Tudor, ne-a spus ca la deschiderea de astazi Sala Studio, proiectata de regretatul Liviu Ciulei, va primi numele acestuia, ca o recunoastere a meritelor lui pentru teatrul romanesc.

La aceasta editie a festivalului vor fi prezentate 12 spectacole, alese

Life Show / stiri Life Show154 vizite[ Curierul Zilei ]

Curent electric facut din deseuri menajere

Vineri, 20 Mai 2011, ora 04:13

Curent electric facut din deseuri menajereOperatori de apa din toata tara, specialisti in domeniul alimentarii cu apa si a tratarii apelor uzate, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, judetene, nationale si internationale s-au reunit ieri la Pitesti, unde au participat la cea de-a doua editie a Conferintei Internationale Totul pentru o apa curata. Evenimentul se desfasoara pe parcurul a doua zile, locatia fiind Cornul Vinatorului.

Lucrarile conferintei au fost deschide de doamna viceprimar Liliana Gagiu, care a transmis

Business / stiri Business217 vizite[ Curierul Zilei ]

Tirdea a ajuns consilierul personal al lui Nicolescu

Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 04:00

Tirdea a ajuns consilierul personal al lui NicolescuParerile consilierilor judeteni in ceea ce priveste alegerea unui nou vicepresedinte de Consiliu Judetean Arges, asa cum era de asteptat, sint impartite.

Din reactiile lor se vede clar ca nu va exista o alta varianta agreata pentru aceasta pozitie decit aceea pe care o va propune liderul CJ, Constantin Nicolescu. Totusi, consilierii neafiliati grupului social-democrat au venit si cu alte optiuni, printre ele numarindu-se liderul de grup al PDL - Dan Bica, respectiv al PNL - Marius

Actualitate / stiri Actualitate240 vizite[ Curierul Zilei ]

Firme inundate de dejectii la Maracineni

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 00:31

Firme inundate de dejectii la MaracineniIn zona intersectiei DN 73 cu drumul care face intrarea spre satul Argeselu, in comuna Maracineni, exista o statie de repompare a apelor uzate si canalizare. Din cauza unei defectiuni, firmele din zona s-au trezit inundate cu...dejectii.

Problema cea mare a aparut in momentul in care cineva a trebuit sa intervina pentru remedierea situatiei. Statia apartinea Apa Arges, societate din subordinea CJ Arges, aflata acum in proces de lichidare. In urma mutatiilor aparute, prin constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA), Apa Canal 2000 SA devine operator regional, ca atare, a inceput procesul de preluarea a instalatiilor si retelelor de alimentare cu apa si canalizare din comunele membre, inclusiv Maracineni.
Afara ploua...
SC Apa Arges, intrata in faliment din cauza datoriilor, a predat gestiunea catre Primaria din comuna, care s-a trezit, brusc, cu o mare problema pe cap. In urma solicitarilor agentilor comerciali, primaria nu a avut alta cale decat sa ceara ajutor la Apa Canal. Avand in vedere ca era o problema de forta majora, zona devenind un focar de infectie, o echipa a Apa Canal s-a deplasat la fata locului, desi nu intra in obligatiile sale, incercand sa goleasca statia si sa repuna in functiune sistemul. Ceea ce au gasit insa oamenii de la societatea pitesteana arata insa o crasa lipsa e interes in privinta intretinerii, de care Apa Arges a dat dovada pana acum. La una dintre statii, circuitele erau roase de sobolani, motiv pentru care pompa ...

Actualitate / stiri Actualitate221 vizite[ ePitesti ]

Platiti-va la timp facturile la apa!

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 12:45

Platiti-va la timp facturile la apa!SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a emis luni, 13 septembrie 2010, o informare in legatura cu consecintele neplatii facturilor la apa. Agentii economici si cetatenii sunt, astfel, atentionati cu privire la necesitatea achitarii la timp a facturilor aferente serviciilor prestate de societate. Iata, in cele ce urmeaza, cele mai importante elemente avute in vedere de SC Apa Canal in ceea ce priveste plata facturilor:

-Factura de apa rece si canal trebuie platita in termen de 45 de zile

Business / stiri Business192 vizite[ ePitesti ]

Angajatii au scos apa pe pavele

Marti, 24 August 2010, ora 04:03

Lucrarea efectuata de angajatii Apa-Canal i-a pus pe ginduri pe cei care au trecut ieri dimineata prin centrul Pitestiului. Apa evacuata pe pavelele din fata sediului Vodafone nu a facut insa nici o inundatie, dar modalitatea de interventie a mirat pe toata lumea.

Interventia a fost neprevazuta
Ca sa poata opri robinetul unei vane prin care trecea apa catre zona Mobilux, unde s-a produs avaria, muncitorii au scos mai intii apa care se infiltrase in

Actualitate / stiri Actualitate120 vizite[ Curierul Zilei ]

Va ADIA un vant de scumpire la apa si canal?...

Luni, 16 August 2010, ora 04:10

La jumatatea anului trecut, Consiliul Local Curtea de Arges a respins propunerea de a deveni actionar la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA) si a trece astfel in subordinea SC APA CANAL 2000 SA Pitesti, investit drept operator regional pentru tot judetul. Alesii nostri, analizand ceea ce se intamplase si cu alte utilitati incapute pe mana unor monopoluri (electricitate, gaze, gunoi), au respins momeala obtinerii unor ipotetice fonduri europene pentru modernizari ale retelelor

Actualitate / stiri Actualitate160 vizite[ Arges Expres ]

Intalnire informala cu ADIA pe teme de apa si canal

Luni, 23 August 2010, ora 04:11

Intalnire informala cu ADIA pe teme de apa si canalInformatia oferita in exclusivitate de ARGES EXPRES despre intalnirea pe care primarul Nicolae Diaconu urma s-o aiba cu reprezentantii Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA), cu cei ai Consiliului Judetean, ai Ministerului Mediului si ai Ministerului Administratiei si Internelor in data de 19 august, s-a confirmat. Dupa cum se stie deja, se urmareste accesarea unor fonduri europene pentru modernizarea retelelor de apa si canal argesene, prin intermediul unui operator unic, care a

Business / stiri Business178 vizite[ Arges Expres ]

Avarie in Bazarul Gheorghe Lazar

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 07:07

Mai multi comercianti din bazarul Gheorghe Lazar au probleme cu apa care aproape ca inunda zona, din cauza unei fisuri pe o conducta a SC Apa-Canal. Acestia s-au mai plins ca situatia persista de trei saptamini si ca, in ciuda sesizarilor facute societatii de apa si canalizare, nu s-a luat nici o masura.

"Apa ne alunga clientii!"
Potrivit unuia dintre reclamanti, disconfortul creat din cauza apei care tisneste ca dintr-o arteziana in fata magazinului cu obiecte de pescuit indeparteaza

Actualitate / stiri Actualitate234 vizite[ Curierul Zilei ]

Precizari legate de facturarea serviciilor de apa si canalizare, care contine o cota TVA de 24%

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 07:00

Societatea Apa - Canal 2000 SA Pitesti face urmatoarele precizari cu privire la facturile emise in luna iulie pentru serviciile de apa si de canalizare, ca urmare a sesizarilor beneficiarilor nostri referitor la facturile ce contin cota de TVA de 24%.
# In conformitate cu Legea Nr. 241/2008 a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, art. 30, transpus in art. 13 (1) din Contractul de furnizare / prestare a serviciului de apa si de canalizare, "factura pentru serviciile

Business / TVA126 vizite[ Curierul Zilei ]

Pe strada Egalitatii se circula pe o singura banda

Sambata, 04 Septembrie 2010, ora 04:02

Lucrarile de reabilitare a retelelor de apa si canalizare pe fonduri ISPA au ajuns in cursul acestei saptamini si pe strada Egalitatii, mai exact in zona Finante - Electrica. Pina la finalizarea operatiunii, soferii vor fi nevoiti sa circule cu prudenta, pe o singura banda.

Se foloseste metoda "pipe jacking"
Investitia este suportata din fonduri de preaderare ISPA, autoritatea contractanta fiind SC Apa-Canal Pitesti 2000 SA. Metoda dupa

Actualitate / stiri Actualitate129 vizite[ Curierul Zilei ]

Cine nu-si achita facturile pentru apa potabila

Joi, 17 Iunie 2010, ora 12:01

Cine nu-si achita facturile pentru apa potabilaPrimaria Buzoiesti si societatea Apa Arges sunt printre marii datornici la Apa Canal 2000 SA. Societatea Apa Canal 2000 SA are de recuperat sume importante de la consumatorii din Arges care nu-si platesc facturile la timp. 30 de consumatori din judet au restante de peste un an, printre acestia inscriindu-se si institutii publice.
Majoritatea consumatorilor care au acumula datorii nu au trecut de termenul de 45 de zile, dupa care societatea furnizoare de apa potabila actioneaza in instanta pe

Actualitate / stiri Actualitate149 vizite[ Adevarul ]

Semafoarele din Centru, oprite trei saptamini

Sambata, 19 Iunie 2010, ora 07:03

Lucrarile ex-ISPA, derulate prin SC Apa-Canal 2000 SA, afecteaza de citeva zile circulatia din oras. Efectuarea acestora pe strada 19 Noiembrie, pina la intersectia cu Exercitiu (intre Muzeul Judetean si Posta Veche), a impus constructorului (firma BIFF International) oprirea curentului de la semafoarele din zona, traficul urmind a se derula insa dupa aceleasi reguli.

Lungimea tronsonului este de 90 de metri
Potrivit informarii venite din partea Biroului de Presa al SC Apa-Canal 2000 SA, in

Actualitate / stiri Actualitate126 vizite[ Curierul Zilei ]

Debransari in cartier de vile

Joi, 17 Iunie 2010, ora 10:32

Debransari in cartier de vileProprietarii de pe platoul Trivale, deasupra parcului cu acelasi nume, care nu se vor bransa pana la data de 1 iulie 2010 la reteaua de canalizare a orasului Pitesti vor fi debransati si de la reteaua de apa potabila. Decizia a fost luata de conducerea Primariei ca urmare a unor controale efectuate in zona si in urma unor reclamatii ale cetatenilor.

In ciuda faptului ca pe strada Fagetului a fost introdusa retea de canalizare - chiar dupa ani de zile de demersuri in acest sens -, sunt in

Actualitate / stiri Actualitate128 vizite[ ePitesti ]

Firma lui Florea Costache - cu un picior in groapa

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 15:29

Firma lui Florea Costache - cu un picior in groapaAparuta pe piata in anul 2002, Sangocom s-a desprins din SC Apa Canal 2000 SA si, la un moment dat, parea sa aiba toate ingredientele necesare unei afaceri de succes, printre actionarii societatii numarandu-se si vicepresedintele CJ, Florea Costache. La opt ani de la infiintare insa lucrurile merg din ce in ce mai prost pentru Societatea de Gospodarire Comunala, care a

ajuns sa nu mai aiba nici sediu, nici bani in conturi, datorii cu duiumul si un singur contract in derulare.
Evacuati de

Personalitati / Florea Costache150 vizite[ Saptamanalul Ancheta ]

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti justifica majorarea tarifelor la apa si canalizare

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 18:08

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a emis ieri un comunicat de presa in care reaminteste cetatenilor si firmelor din municipiul resedinta de judet ca la data de 1 octombrie au intrat in vigoare tarife mai mari la apa potabila si canalizare. Tarifele au fost aprobate de Consiliul Local al municipiului Pitesti in luna august a anului in curs. Astfel, in noiembrie vor ajunge facturi la

Actualitate / stiri Actualitate252 vizite[ Cotidianul Top ]

Se opreste apa in mai multe zone din Pitesti si la Albota

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 10:59

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti anunta ca va sista furnizarea apei reci in noaptea de joi spre vineri in mai multe zone din Pitesti si la Albota. Furnizarea apei va fi oprita intre orele 23,00 si 05,00 ca urmare a executiei unor lucrari de conectare a unui colector de refulare la reteaua de distributie de la statia de repompare Razboieni 2. Nu vor avea apa consumatorii din zonele strazilor Campului, Virgil Tempeanu, Iosif Gavrea, Ion Ionescu de la Brad, Pinilor, Victor Slavescu, Strainari,

Personalitati / Eugen Lovinescu174 vizite[ Cotidianul Top ]

Canalizare la standarde eropene la Bananai

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 22:38

Canalizare la standarde eropene la BananaiMarti, in zona Bananai, cartier Prundu, a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne sisteme de canalizare din municipiul Pitesti, in prezenta primarului Tudor Pendiuc si a directorului SC Apa Canal 2000 SA, Gelu Mujea. Investitia, care se ridica la 4,5 milioane euro, este parte din proiectul ex- ISPA derulat de societatea Apa Canal, de extindere si modernizare a retelei de alimentare cu apa si canalizare. Lucrarea a fost

Personalitati / Tudor Pendiuc110 vizite[ ePitesti ]

Tehnologie similara celei de construire a tunelului de sub Canalul Manecii, folosita la Pitesti!

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 10:55

Ieri au inceput la Pitesti, in cartierul Tudor Vladimirescu, lucrarile de construire a celei mai importante retele de canalizare din municipiul resedinta de judet. Este vorba de o investitie de 5 milioane de euro din fonduri europene derulata de SC Apa Canal 2000 SA, investitie care presupune o tehnologie folosita pana acum la forarea tunelului de sub Canalul Manecii! Firma care va executa

Actualitate / stiri Actualitate108 vizite[ Cotidianul Top ]

Apa-Canal a majorat tarifele cu 1 octombrie

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 11:28

Apa-Canal a majorat, incepind cu 1 octombrie, tarifele pentru apa potabila si canalizare-epurare. Astfel, pitestenilor li se va factura de acum inainte apa potabila la un pret de 2,76 lei pe metru cub, iar canalul - la 2,43 lei pe metru cub, inclusiv TVA. La fundamentarea tarifelor s-a tinut cont de urmatoarele: structura pe elemente de cheltuieli a tarifelor actuale, corelata cu realizarile efective inregistrate in contabilitate pina in luna aprilie 2009, cresterea amortizarii generata de

Actualitate / stiri Actualitate162 vizite[ Curierul Zilei ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   Ultima
Cele mai citite stiri
Andre Rieu si Gheorghe Zamfir au facut show la Maastricht
Cunoscutul muzician care a concertat de curand in Piata Constitutiei de la Bucuresti le-a facut o ...
Pendiuc, la volan pe Exercitiu
Pendiuc, la volan pe Exercitiu Ieri in jurul prinzului, primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, a fost ...
Penescu, liber dupa 2 ani de puscarie
Penescu, liber dupa 2 ani de puscarie Dupa doi ani petrecuti in inchisoare, Cornel Penescu, fostul ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook