Articole despre "sc apa canal 2000 sa"

Rezultatele 91 - 120 din 183 (0.322 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Realizarile Consiliului Local Pitesti in 2011

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 04:14

Realizarile Consiliului Local Pitesti in 2011Indicatorii de performanta ai societatilor comerciale si ai serviciilor publice din cadrul Primariei Pitesti pe trimestrul III din 2011 au fost aprobati in sedinta de Consiliu Local din luna decembrie. Indicatorii respectivi cuprind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aceste societati furnizoare de servicii, respectindu-se continuarea activitatii din punct de vedere cantitativ si calitativ, dar si adaptarea permanenta la cerintele utilizatorilor.

Pentru situatia care trebuia

Actualitate / stiri Actualitate194 vizite[ Curierul Zilei ]

15 surse de risc identificate in Arges

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 00:15

15 surse de risc identificate in ArgesConform rapoartelor oficiale, in judetul nostru au fost identificate 15 surse principale de risc privind situatiile de urgenta.

Acestea reprezinta un eveniment care prin amploare si intensitate ameninta viata si sanatatea populatiei, mediul inconjurator, valorile materiale si culturale, iar pentru stabilirea starii de normalitate sunt necesare adoptarea de masuri si actiuni urgente, alocarea de resurse suplimentare si managementul unitar al fortelor si mijloacelor implicate.

Principalele surse de risc in Arges sunt: Hidrocentrale Curtea de Arges - inundatii; SC OMV Petrom Arpechim Pitesti (accidente chimice); SC Termo Calor Confort SA (avarii), SC Apa Canal 2000 SA Pitesti (avarii); SCN/FCN Mioveni (accident nuclear); Automobile Dacia Mioveni; CONPET Poiana Lacului (scurgeri petroliere); SC CEZ Distributie Pitesti; SWP - Sucursala Arges Pitesti; SC Holcim Campulung Muscel; SC ANA IMEP Stefanesti; SC Moberflex SRL Pitesti; SC GPL SRL Bradu, Directia Apelor Arges Vedea si Directia Silvica Arges (incendii). Toate aceste obiective economice importante sunt avute permanent sub observatie.

Monitorizarea situatiilor de urgenta este un proces de supraveghere necesar evaluarii sistematice a dinamicii parametrilor situatiilor create, cunoasterii tipului, amplorii si intensitatii evenimentului evolutiei si implicatiilor sociale ale acestuia, precum si a modului de indeplinire a masurilor dispuse pentru gestionarea situatiilor de urgenta.

Actualitate / stiri Actualitate296 vizite[ Arges Expres ]

Incepe Festivalul Teatrului de Studio!

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 07:10

Incepe Festivalul Teatrului de Studio!Astazi, de la ora 18, la Teatrul Al. Davila din Pitesti va incepe a 15-a editie a Festivalului International al Teatrului de Studio Davila-Interfest, care va coincide cu Festivalul Teatrului Balcanic. Directorul teatrului pitestean, Sevastian Tudor, ne-a spus ca la deschiderea de astazi Sala Studio, proiectata de regretatul Liviu Ciulei, va primi numele acestuia, ca o recunoastere a meritelor lui pentru teatrul romanesc.

La aceasta editie a festivalului vor fi prezentate 12 spectacole, alese

Life Show / stiri Life Show153 vizite[ Curierul Zilei ]

Curent electric facut din deseuri menajere

Vineri, 20 Mai 2011, ora 04:13

Curent electric facut din deseuri menajereOperatori de apa din toata tara, specialisti in domeniul alimentarii cu apa si a tratarii apelor uzate, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, judetene, nationale si internationale s-au reunit ieri la Pitesti, unde au participat la cea de-a doua editie a Conferintei Internationale Totul pentru o apa curata. Evenimentul se desfasoara pe parcurul a doua zile, locatia fiind Cornul Vinatorului.

Lucrarile conferintei au fost deschide de doamna viceprimar Liliana Gagiu, care a transmis

Business / stiri Business217 vizite[ Curierul Zilei ]

Tirdea a ajuns consilierul personal al lui Nicolescu

Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 04:00

Tirdea a ajuns consilierul personal al lui NicolescuParerile consilierilor judeteni in ceea ce priveste alegerea unui nou vicepresedinte de Consiliu Judetean Arges, asa cum era de asteptat, sint impartite.

Din reactiile lor se vede clar ca nu va exista o alta varianta agreata pentru aceasta pozitie decit aceea pe care o va propune liderul CJ, Constantin Nicolescu. Totusi, consilierii neafiliati grupului social-democrat au venit si cu alte optiuni, printre ele numarindu-se liderul de grup al PDL - Dan Bica, respectiv al PNL - Marius

Actualitate / stiri Actualitate239 vizite[ Curierul Zilei ]

Firme inundate de dejectii la Maracineni

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 00:31

Firme inundate de dejectii la MaracineniIn zona intersectiei DN 73 cu drumul care face intrarea spre satul Argeselu, in comuna Maracineni, exista o statie de repompare a apelor uzate si canalizare. Din cauza unei defectiuni, firmele din zona s-au trezit inundate cu...dejectii.

Problema cea mare a aparut in momentul in care cineva a trebuit sa intervina pentru remedierea situatiei. Statia apartinea Apa Arges, societate din subordinea CJ Arges, aflata acum in proces de lichidare. In urma mutatiilor aparute, prin constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA), Apa Canal 2000 SA devine operator regional, ca atare, a inceput procesul de preluarea a instalatiilor si retelelor de alimentare cu apa si canalizare din comunele membre, inclusiv Maracineni.
Afara ploua...
SC Apa Arges, intrata in faliment din cauza datoriilor, a predat gestiunea catre Primaria din comuna, care s-a trezit, brusc, cu o mare problema pe cap. In urma solicitarilor agentilor comerciali, primaria nu a avut alta cale decat sa ceara ajutor la Apa Canal. Avand in vedere ca era o problema de forta majora, zona devenind un focar de infectie, o echipa a Apa Canal s-a deplasat la fata locului, desi nu intra in obligatiile sale, incercand sa goleasca statia si sa repuna in functiune sistemul. Ceea ce au gasit insa oamenii de la societatea pitesteana arata insa o crasa lipsa e interes in privinta intretinerii, de care Apa Arges a dat dovada pana acum. La una dintre statii, circuitele erau roase de sobolani, motiv pentru care pompa ...

Actualitate / stiri Actualitate221 vizite[ ePitesti ]

Platiti-va la timp facturile la apa!

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 12:45

Platiti-va la timp facturile la apa!SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a emis luni, 13 septembrie 2010, o informare in legatura cu consecintele neplatii facturilor la apa. Agentii economici si cetatenii sunt, astfel, atentionati cu privire la necesitatea achitarii la timp a facturilor aferente serviciilor prestate de societate. Iata, in cele ce urmeaza, cele mai importante elemente avute in vedere de SC Apa Canal in ceea ce priveste plata facturilor:

-Factura de apa rece si canal trebuie platita in termen de 45 de zile

Business / stiri Business191 vizite[ ePitesti ]

Angajatii au scos apa pe pavele

Marti, 24 August 2010, ora 04:03

Lucrarea efectuata de angajatii Apa-Canal i-a pus pe ginduri pe cei care au trecut ieri dimineata prin centrul Pitestiului. Apa evacuata pe pavelele din fata sediului Vodafone nu a facut insa nici o inundatie, dar modalitatea de interventie a mirat pe toata lumea.

Interventia a fost neprevazuta
Ca sa poata opri robinetul unei vane prin care trecea apa catre zona Mobilux, unde s-a produs avaria, muncitorii au scos mai intii apa care se infiltrase in

Actualitate / stiri Actualitate120 vizite[ Curierul Zilei ]

Va ADIA un vant de scumpire la apa si canal?...

Luni, 16 August 2010, ora 04:10

La jumatatea anului trecut, Consiliul Local Curtea de Arges a respins propunerea de a deveni actionar la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA) si a trece astfel in subordinea SC APA CANAL 2000 SA Pitesti, investit drept operator regional pentru tot judetul. Alesii nostri, analizand ceea ce se intamplase si cu alte utilitati incapute pe mana unor monopoluri (electricitate, gaze, gunoi), au respins momeala obtinerii unor ipotetice fonduri europene pentru modernizari ale retelelor

Actualitate / stiri Actualitate159 vizite[ Arges Expres ]

Intalnire informala cu ADIA pe teme de apa si canal

Luni, 23 August 2010, ora 04:11

Intalnire informala cu ADIA pe teme de apa si canalInformatia oferita in exclusivitate de ARGES EXPRES despre intalnirea pe care primarul Nicolae Diaconu urma s-o aiba cu reprezentantii Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA), cu cei ai Consiliului Judetean, ai Ministerului Mediului si ai Ministerului Administratiei si Internelor in data de 19 august, s-a confirmat. Dupa cum se stie deja, se urmareste accesarea unor fonduri europene pentru modernizarea retelelor de apa si canal argesene, prin intermediul unui operator unic, care a

Business / stiri Business176 vizite[ Arges Expres ]

Avarie in Bazarul Gheorghe Lazar

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 07:07

Mai multi comercianti din bazarul Gheorghe Lazar au probleme cu apa care aproape ca inunda zona, din cauza unei fisuri pe o conducta a SC Apa-Canal. Acestia s-au mai plins ca situatia persista de trei saptamini si ca, in ciuda sesizarilor facute societatii de apa si canalizare, nu s-a luat nici o masura.

"Apa ne alunga clientii!"
Potrivit unuia dintre reclamanti, disconfortul creat din cauza apei care tisneste ca dintr-o arteziana in fata magazinului cu obiecte de pescuit indeparteaza

Actualitate / stiri Actualitate234 vizite[ Curierul Zilei ]

Precizari legate de facturarea serviciilor de apa si canalizare, care contine o cota TVA de 24%

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 07:00

Societatea Apa - Canal 2000 SA Pitesti face urmatoarele precizari cu privire la facturile emise in luna iulie pentru serviciile de apa si de canalizare, ca urmare a sesizarilor beneficiarilor nostri referitor la facturile ce contin cota de TVA de 24%.
# In conformitate cu Legea Nr. 241/2008 a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, art. 30, transpus in art. 13 (1) din Contractul de furnizare / prestare a serviciului de apa si de canalizare, "factura pentru serviciile

Business / TVA124 vizite[ Curierul Zilei ]

Pe strada Egalitatii se circula pe o singura banda

Sambata, 04 Septembrie 2010, ora 04:02

Lucrarile de reabilitare a retelelor de apa si canalizare pe fonduri ISPA au ajuns in cursul acestei saptamini si pe strada Egalitatii, mai exact in zona Finante - Electrica. Pina la finalizarea operatiunii, soferii vor fi nevoiti sa circule cu prudenta, pe o singura banda.

Se foloseste metoda "pipe jacking"
Investitia este suportata din fonduri de preaderare ISPA, autoritatea contractanta fiind SC Apa-Canal Pitesti 2000 SA. Metoda dupa

Actualitate / stiri Actualitate129 vizite[ Curierul Zilei ]

Cine nu-si achita facturile pentru apa potabila

Joi, 17 Iunie 2010, ora 12:01

Cine nu-si achita facturile pentru apa potabilaPrimaria Buzoiesti si societatea Apa Arges sunt printre marii datornici la Apa Canal 2000 SA. Societatea Apa Canal 2000 SA are de recuperat sume importante de la consumatorii din Arges care nu-si platesc facturile la timp. 30 de consumatori din judet au restante de peste un an, printre acestia inscriindu-se si institutii publice.
Majoritatea consumatorilor care au acumula datorii nu au trecut de termenul de 45 de zile, dupa care societatea furnizoare de apa potabila actioneaza in instanta pe

Actualitate / stiri Actualitate149 vizite[ Adevarul ]

Semafoarele din Centru, oprite trei saptamini

Sambata, 19 Iunie 2010, ora 07:03

Lucrarile ex-ISPA, derulate prin SC Apa-Canal 2000 SA, afecteaza de citeva zile circulatia din oras. Efectuarea acestora pe strada 19 Noiembrie, pina la intersectia cu Exercitiu (intre Muzeul Judetean si Posta Veche), a impus constructorului (firma BIFF International) oprirea curentului de la semafoarele din zona, traficul urmind a se derula insa dupa aceleasi reguli.

Lungimea tronsonului este de 90 de metri
Potrivit informarii venite din partea Biroului de Presa al SC Apa-Canal 2000 SA, in

Actualitate / stiri Actualitate125 vizite[ Curierul Zilei ]

Debransari in cartier de vile

Joi, 17 Iunie 2010, ora 10:32

Debransari in cartier de vileProprietarii de pe platoul Trivale, deasupra parcului cu acelasi nume, care nu se vor bransa pana la data de 1 iulie 2010 la reteaua de canalizare a orasului Pitesti vor fi debransati si de la reteaua de apa potabila. Decizia a fost luata de conducerea Primariei ca urmare a unor controale efectuate in zona si in urma unor reclamatii ale cetatenilor.

In ciuda faptului ca pe strada Fagetului a fost introdusa retea de canalizare - chiar dupa ani de zile de demersuri in acest sens -, sunt in

Actualitate / stiri Actualitate128 vizite[ ePitesti ]

Firma lui Florea Costache - cu un picior in groapa

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 15:29

Firma lui Florea Costache - cu un picior in groapaAparuta pe piata in anul 2002, Sangocom s-a desprins din SC Apa Canal 2000 SA si, la un moment dat, parea sa aiba toate ingredientele necesare unei afaceri de succes, printre actionarii societatii numarandu-se si vicepresedintele CJ, Florea Costache. La opt ani de la infiintare insa lucrurile merg din ce in ce mai prost pentru Societatea de Gospodarire Comunala, care a

ajuns sa nu mai aiba nici sediu, nici bani in conturi, datorii cu duiumul si un singur contract in derulare.
Evacuati de

Personalitati / Florea Costache149 vizite[ Saptamanalul Ancheta ]

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti justifica majorarea tarifelor la apa si canalizare

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 18:08

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a emis ieri un comunicat de presa in care reaminteste cetatenilor si firmelor din municipiul resedinta de judet ca la data de 1 octombrie au intrat in vigoare tarife mai mari la apa potabila si canalizare. Tarifele au fost aprobate de Consiliul Local al municipiului Pitesti in luna august a anului in curs. Astfel, in noiembrie vor ajunge facturi la

Actualitate / stiri Actualitate250 vizite[ Cotidianul Top ]

Se opreste apa in mai multe zone din Pitesti si la Albota

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 10:59

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti anunta ca va sista furnizarea apei reci in noaptea de joi spre vineri in mai multe zone din Pitesti si la Albota. Furnizarea apei va fi oprita intre orele 23,00 si 05,00 ca urmare a executiei unor lucrari de conectare a unui colector de refulare la reteaua de distributie de la statia de repompare Razboieni 2. Nu vor avea apa consumatorii din zonele strazilor Campului, Virgil Tempeanu, Iosif Gavrea, Ion Ionescu de la Brad, Pinilor, Victor Slavescu, Strainari,

Personalitati / Eugen Lovinescu173 vizite[ Cotidianul Top ]

Canalizare la standarde eropene la Bananai

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 22:38

Canalizare la standarde eropene la BananaiMarti, in zona Bananai, cartier Prundu, a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne sisteme de canalizare din municipiul Pitesti, in prezenta primarului Tudor Pendiuc si a directorului SC Apa Canal 2000 SA, Gelu Mujea. Investitia, care se ridica la 4,5 milioane euro, este parte din proiectul ex- ISPA derulat de societatea Apa Canal, de extindere si modernizare a retelei de alimentare cu apa si canalizare. Lucrarea a fost

Personalitati / Tudor Pendiuc109 vizite[ ePitesti ]

Tehnologie similara celei de construire a tunelului de sub Canalul Manecii, folosita la Pitesti!

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 10:55

Ieri au inceput la Pitesti, in cartierul Tudor Vladimirescu, lucrarile de construire a celei mai importante retele de canalizare din municipiul resedinta de judet. Este vorba de o investitie de 5 milioane de euro din fonduri europene derulata de SC Apa Canal 2000 SA, investitie care presupune o tehnologie folosita pana acum la forarea tunelului de sub Canalul Manecii! Firma care va executa

Actualitate / stiri Actualitate107 vizite[ Cotidianul Top ]

Apa-Canal a majorat tarifele cu 1 octombrie

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 11:28

Apa-Canal a majorat, incepind cu 1 octombrie, tarifele pentru apa potabila si canalizare-epurare. Astfel, pitestenilor li se va factura de acum inainte apa potabila la un pret de 2,76 lei pe metru cub, iar canalul - la 2,43 lei pe metru cub, inclusiv TVA. La fundamentarea tarifelor s-a tinut cont de urmatoarele: structura pe elemente de cheltuieli a tarifelor actuale, corelata cu realizarile efective inregistrate in contabilitate pina in luna aprilie 2009, cresterea amortizarii generata de

Actualitate / stiri Actualitate160 vizite[ Curierul Zilei ]

Apa-Canal scumpeste tarifele si la Stefanesti

Sambata, 26 Septembrie 2009, ora 11:29

Incepind cu 1 septembrie, Apa-Canal va aplica pentru consumatorii din Stefanesti noi tarife pentru apa potabila si epurarea apelor uzate. Majorarea tarifului a fost aprobata atit de ANRSC, cit si de Consiliul Local al orasului Stefanesti, prin HCL nr. 62/2009. Noile tarife la care vor fi facturate respectivele servicii sint: apa potabila - 2,02 lei, canalizare-epurare ape uzate -1,65 lei, inclusiv TVA. Potrivit conducerii societatii, la fundamentarea tarifelor s-a tinut cont de urmatoarele

Actualitate / Stefanesti266 vizite[ Curierul Zilei ]

Apa Canal cere marirea pretului apei la Pitesti

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 12:32

Consiliul Local voteaza astazi o solicitare nefireasca pentru vremurile de crizaAstazi, cu incepere de la ora 17,00, are loc sedinta ordinara a Consiliului Local al municipiului Pitesti din luna septembrie. Pe ordinea de zi a sedintei sunt 45 de proiecte de hotarare si rapoarte, cel mai important dintre proiecte fiind cel de majorare a tarifelor la apa potabila si canalizare pentru locuitorii si agentii economici din municipiul Pitesti. Propunerea SC Apa Canal 2000 SA Pitesti este de majorare

Actualitate / stiri Actualitate151 vizite[ Cotidianul Top ]

Lucrari de canalizare menajera, pe Calea Cimpulung

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 11:32

Consiliul Local Pitesti, la propunerea SC Apa - Canal 2000 SA, a aprobat realizarea de lucrari suplimentare aferente Masurii Ex-ISPA Reabilitarea statiei de epurare a apelor uzate, a sistemului de canalizare si a retelei de alimentare cu apa potabila in municipiul Pitesti, in cadrul proiectului Canalizare menajera - Calea Cimpulung. Lucrarile se vor face pe: strazile Toma Ghenea, Uzina de Apa, Theodor Aman, Argesului, Salcimului, Mihai Ladescu si strada Ion Gheorghe, constind din: a) realizarea

Actualitate / stiri Actualitate145 vizite[ Curierul Zilei ]

De aseara, strada Craiovei a fost redeschisa circulatiei

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 11:39

Circulatia pe strada Craiovei a fost reluata, ieri dupa-amiaza, dupa opt luni de intrerupere. Ca un bonus pentru asteptarea pe care au fost nevoiti sa o suporte, pitestenii au primit si o banda in plus pe sensul de mers inspre cartier. Pentru realizarea acestui obiectiv, trotuarul a fost micsorat cu aproape un metru si jumatate, urmind ca, pentru delimitarea acestuia de partea carosabila, sa se

Personalitati / Tudor Pendiuc116 vizite[ Curierul Zilei ]

Se opreste apa in Gavana

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 15:27

Locuitorii si agentii economici din Gavana I, Gavana II si Gavana III vor ramane maine noapte fara apa rece! SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a decis sa sisteze furnizarea apei potabile in aceste zone ale municipiului resedinta de judet pentru a permite executarea lucrarilor de racordare a unei conducte de apa reabilitata din strazile Schitului, Morii si Alexandru Donici la reteaua de apa existenta. Sistarea va fi facuta in intervalul orar 23,00 (in seara zilei de 29 septembrie) - 05,00 (30

Actualitate / Gavana114 vizite[ Cotidianul Top ]

Consiliul Local a votat pentru majorarea tarifelor la apa si canalizare la Pitesti

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 11:03

Pentru apa consumata din octombrie, facturi cu 9% mai mari Ieri a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local al municipiului Pitesti, ocazie cu care a fost aprobata majorarea cu 9% a tarifelor la apa si canalizare, majorare propusa de conducerea SC Apa Canal 2000 SA Pitesti. In urma acestei majorari, SC Apa Canal va castiga in plus suma de 700 000 de lei. Conducerea societatii sustine ca majorarea tarifelor este necesara pentru a acoperi costurile de dezvoltare si reabilitare a retelelor.

Personalitati / Marian Neacsu126 vizite[ Cotidianul Top ]

Se scumpeste apa si la Stefanesti

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 11:02

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a decis sa pro-puna si Consiliului Local Stefanesti majorarea ta-rifelor la apa si canalizare pentru populatie si agentii economici, dupa ce o propunere similara a fost dezbatuta ieri in Consiliul Local Pitesti pentru locuitorii din municipiul resedinta de judet. Apa Canal propune majorarea tarifelor la apa la Stefanesti in felul urmator: - pentru apa potabila: de la 1,68 de lei metrul cub fara TVA cat este in prezent la 2,02 lei metrul cub fara TVA- pentru

Actualitate / Stefanesti118 vizite[ Cotidianul Top ]

Se scumpeste apa la Pitesti

Joi, 17 Septembrie 2009, ora 11:04

Pitestenii vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar pentru a achita facturile la apa si canalizare. SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a decis sa majoreze tarifele practicate pentru furnizarea apei reci si a serviciilor de canalizare, primind deja avizul autoritatilor nationale de reglementare in acest sens. In medie, tarifele vor creste cu 9% fata de nivelul actual. Majorarea propusa de SC Apa Canal 2000 SA Pitesti mai trebuie insa sa fie aprobata si de Consiliul Local, sedinta ordinara a

Actualitate / stiri Actualitate90 vizite[ Cotidianul Top ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   Ultima
Cele mai citite stiri
Ginerele viceprimarului cu atributii de primar al municipiului Pitesti, trimis in puscarie
Ginerele lui Ionica a primit de fapt doua pedepse - una de 5 ani de inchisoare pentru complicitate ...
Ionut Eftime, ginerele primarului Ionica, 6 ani si 4 luni de puscarie
Omul de afaceri Adrian Ionut Eftime, un nume foarte cunoscut in mediile de afaceri din Arges, a fost ...
"Ni se vor bloca exporturile doi ani"
"Ni se vor bloca exporturile doi ani" Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook