Articole despre "sc apa canal 2000 sa"

Rezultatele 91 - 120 din 308 (1.108 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Treptele noi, prea inguste

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 02:05

Firma "Selca" a inceput inca de anul trecut lucrarile de reabilitare si modernizare a treptelor din Piata Smardan (de la Gara spre blocurile de deasupra pietei agro-alimentare). Pana acum, firma nu a apucat decat sa toarne cateva betoane aproape de strada Fratii Golesti si, din cauza iernii, s-a oprit. Se vede insa ca treptele noi vor fi mult mai inguste decat cele vechi, deci accesul in paralel a doua persoane va fi mult mai dificil. Valoarea contractului este de 420.000 lei, iar lucrarile ar

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ Argesul ]

Managementul integrat al deseurilor, un proiect de succes

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 02:02

Consiliul Judetean Arges a facut recent receptia lucrarilor pentru celula doi a depozitului ecologic de deseuri de la Albota. Intre timp a fost inchisa si groapa de gunoi de la Curtea de Arges si a fost construit un depozit intermediar de deseuri in Costesti (a costat cinci milioane lei). Vorbim despre etapa a doua a unui proiect initiat in anul 2005 de societatea SC Apa Canal 2000 SA Pitesti si pentru care s-au obtinut zeci de milioane de euro din fonduri europene nerambursabile. In total,

Actualitate / stiri Actualitate128 vizite[ Argesul ]

La Mioveni, mai ieftin ca la Pitesti

Joi, 07 Ianuarie 2016, ora 06:39

La Mioveni, mai ieftin ca la PitestiLa Mioveni, mai ieftin ca la Pitesti
SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a anuntat locuitorii orasului ca din prima zi a anului 2016 vor fi aplicate noile cote de TVA pentru apa potabila si canalizare, in acest fel costurile micsorindu-se. La Pitesti, preturile pentru apa si canalizare s-au micsorat, insa tot sint mai mari ca la Mioveni. In aceste conditii, pitestenii sint nevoiti sa achite dublu la canalizare fata de vecinii din zona Colibasiului.

Potrivit modificarilor aduse

Actualitate / stiri Actualitate75 vizite[ Curierul Zilei ]

Tarife mai mici la utilitati

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 02:05

Va reamintim ca la 1 ianuarie au intrat in vigoare in Pitesti noi tarife pentru utilitati, ca urmare a reducerii TVA generala de la 24% la 20% si a TVA la apa potabila de la 24% la 9%. Noile tarife sunt urmatoarele:

- Apa potabila - 4 lei metrul cub (fata de 4,55 lei in 2015);

- Canal - 4,55 lei metrul cub (fata de 4,70 lei);

- Caldura - 193,55 lei gigacaloria livrata populatiei (fata de 200 lei);

- Gunoi - 8,75 lei metrul cub de persoana (fata de 9,04 lei);

- Transport cu autobuzele

Actualitate / stiri Actualitate76 vizite[ Argesul ]

SELECEsIE PENTRU OCUPAREA UNUI POST LA SOCIETATEA APA CANAL

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 15:13

SELECEsIE PENTRU OCUPAREA UNUI POST LA SOCIETATEA APA CANALSC Apa Canal 2000 SA Pitesti, cu sediul pe bulevardul I.C. Bratianu, la nr. 24A, organizeaza selectie pentru ocuparea unui post de sapator la Sectia Operare Rural din cadrul Directiei Productie.

"Sarcinile de baza ale postului de sapator constau in executarea lucrarilor adiacente de intretinere a instalatiilor sanitare, alimentare cu apa, retele exterioare de apa, precum si a lucrarilor de interventie programate si accidentale (avarii).", precizeaza SC Apa Canal 2000 SA Pitesti.

Conditiile de

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ ePitesti ]

Camin de liceu, transformat in hotel

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 17:30

Tudor Pendiuc, primarul in exercitiu al Pitestiului, are planuri mari cu caminul fostului Liceu Nr. 6 din curtea Inspectoratului Scolar Arges, care acum este degradat si folosit numai in parte.

Pendiuc doreste sa propuna transformarea caminului in hotel in care sa faca practica elevii Colegiului Liceal Economic "Maria Teiuleanu", care s-a mutat de curand intr-o cladire alaturata.

Alte stiri care te-ar putea interesaDelegatie franceza, in Arges Pana pe 27 noiembrie, in judetul Arges este

Actualitate / stiri Actualitate85 vizite[ Argesul ]

Alte stiri pe scurt

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 06:38

Alte stiri pe scurtColindatorii au trecut pragul Administratiei Bazinale de Apa Arges - Vedea, aducind in urarile lor ginduri bune pentru toti gospodarii apelor. Si anul acesta cei care au venit cu colindul au fost copiii de la Asociatia Hercules din Costesti si copiii de la ONG-ul Bucuria Nadejdii din Pitesti. Grupului de colindatori i s-au alaturat si copiii salariatilor Administratiei Bazinale de Apa Arges - Vedea. Momentul mult asteptat a fost sosirea lui Mos Craciun. Mosul, cel darnic si bun a fost asezat la

Actualitate / stiri Actualitate113 vizite[ Curierul Zilei ]

Pretul apei potabile si tariful de canalizare-epurare se micsoreaza

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 02:07

De la 1 ianuarie 2016, pretul unic pentru apa potabila furnizata de SC Apa Canal 2000 SA Pitesti se va micsora de la 4,55 lei/mc la 4 lei/mc, cu TVA. Diminuarea pretului este determinata de reducerea cotei de TVA de la 24% la 9%, in conformitate cu prevederile noului Cod Fiscal, modificat prin OUG nr. 50/27.10.2015.

In ceea ce priveste tariful de canalizare-epurare, acesta va

Actualitate / stiri Actualitate72 vizite[ Argesul ]

ANUNEs DESPRE IEFTINIREA APEI SI CANALIZARII IN PITESTI

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 13:25

ANUNEs DESPRE IEFTINIREA APEI SI CANALIZARII IN PITESTIDupa cum v-am informat, pe 1 ianuarie 2016 tarifele la utilitati in Pitesti vor scadea. Tarife mai mici vor fi si la apa si canalizare-epurare.
CITIEsI SI:
Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti a facut precizari in urma cu putin timp.
CITIEsI SI:
"Pe 1 ianuarie 2016 pretul unic pentru apa potabila furnizata de SC Apa Canal 2000 SA Pitesti se va micsora de la 4, 55 de lei/mc la 4 lei/mc cu

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ ePitesti ]

Mos Craciun le-a adus daruri copiilor cu handicap

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 02:00

Mos Craciun le-a adus daruri copiilor cu handicapClipe minunate, sambata dimineata, la Teatrul pentru Copii si Tineret "Aschiuta" Pitesti. Sala s-a dovedit neincapatoare pentru cei peste 200 de copii si tineri, membri ai Asociatiei de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic-Romania, Filiala Arges. Insotiti de parinti, de bunici, de frati, ei au venit la intalnirea cu Mos Craciun. Iar Mosul nu s-a lasat prea mult asteptat si a poposit in mijlocul unei colectivitati care, in pofida faptului ca se confrunta cu mari dificultati, se dovedeste extrem

Actualitate / stiri Actualitate98 vizite[ Argesul ]

SE OPRESTE APA IN PITESTI - CE ZONE VOR FI AFECTATE

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 13:45

SE OPRESTE APA IN PITESTI - CE ZONE VOR FI AFECTATEFurnizarea apei potabile va fi oprita in zona Fratii Golesti, anunta societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti. Se va intampla in noaptea de luni spre marti, 9 spre 10 noiembrie, intre orele 22 si 5.

Vor fi afectati consumatorii din zonele Caporal Patru si Fratii Golesti (blocurile S1, S4, S6, S7, S7A, S7B, S8, S9A, S9B, S9C, S9D, S14, S15 si S15B), blocul B124C si de la PT 811.

Actualitate / stiri Actualitate108 vizite[ ePitesti ]

Consiliul Judetean castiga razboiul cu Lea International

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 02:05

Consiliul Judetean Arges a reusit o victorie importanta in disputa cu firma Lea International care de ani buni incearca sa traga un oarece profit de pe urma gropii de gunoi a Pitestiului, in baza unui contract incheiat in 2000 cu Primaria Pitesti. Consiliul Judetean a obtinut in instanta anularea unui proces-verbal de predare-primire prin care Consiliul Local Pitesti ceda firmei Lea International circa 63.000 mp de teren la groapa de gunoi de la Albota pentru a face o rampa ecologica de deseuri.

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ Argesul ]

SE OPRESTE APA IN STEFANESTI

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 08:00

SE OPRESTE APA IN STEFANESTISC Apa Canal 2000 SA Pitesti anunta ca va sista furnizarea apei potabile orasul Stefanesti in data de 15 octombrie intre orele 8 - 18.

Vor fi afectati consumatorii din urmatoarele zone: strazile Salcamului, Linistii, Fericirii, Liviu Rebreanu, Valea Popii, Coasta Campului, Cavalerului, Gorgoiesti, Aleea Egalitatii, Aleea Taberei, Aleea Budan, Aleea Jupanita Ancuta, Aleea Dealul Viilor.

Oprirea furnizarii apei este necesara pentru

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ ePitesti ]

S-a cerut revocarea Consiliului de Administratie de la Apa Canal

Marti, 25 August 2015, ora 03:37

S-a cerut revocarea Consiliului de Administratie de la Apa CanalSedinta de ieri a Comitetului Director al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara (ADIA) a fost una destul de tensionata, in timpul careia s-a solicitat demiterea Consiliului de Administratie al SC Apa Canal 2000 SA Pitesti.

Cel mai vocal a fost Ion Dumitru, primarul comunei Albota, care, alaturi de alti edili membri ai ADIA, si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care se deruleaza lucrarile executate de Apa Canal. O alta nemultumire se refera la faptul ca in retea sunt pierderi de 52%,

Actualitate / stiri Actualitate271 vizite[ Argesul ]

Pretul la apa ar putea scadea!

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 06:38

Pretul la apa ar putea scadea!Pretul la apa ar putea scadea!"Am cerut derogare pentru etapele urmatoare"

O veste buna pentru pitesteni: pretul la apa nu mai creste in 2016! Aceasta veste buna vine de la viceprimarul Pitestiului, Cornel Ionica, ce a explicat de curind ca potrivit memorandului cu Uniunea Europeana ar trebui sa scada pretul apei.

Pretul perceput populatiei si agentilor economici din Pitesti pentru serviciile de furnizare a apei potabile si pentru canalizare ar putea scadea in 2016, a anuntat zilele trecut

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ Curierul Zilei ]

Pretul apei ar trebui sa scada

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 03:18

Nu de putine ori, in ultimii ani au avut loc majorari de tarife la apa si canalizare in Pitesti. De vina, au spus autoritatile locale, a fost un memorandum de finantare incheiat cu Uniunea Europeana in momentul in care s-au obtinut fonduri pentru modernizarea si extinderea retelelor din municipiu. Conform documentului, majorarile de tarife au fost necesare pentru constituirea unui fond de dezvoltare. "De la anul, conform memorandumului, tarifele ar trebui sa scada. Deci nu vor mai fi cresteri

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ Argesul ]

Drumul apei

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 06:40

Drumul apeiDrumul apei
"Uitam ca cercul apei si al vietii este acelasi", spunea Jacques - Yves Cousteau. Apa este cel mai important aliment. Nu poate fi inlocuit. Omul se poate lipsi in extremis de apa pentru alte folosinte, dar nu si de apa de baut. Rezista timp destul de indelungat fara mincare, dar foarte putin fara apa. Despre importanta si drumul apei din riu si pina la robinetul consumatorilor ne-a vorbit atit medicul Mioara Bucur, de la Directia de Sanatate Publica Arges, cit si reprezentantii SC

Actualitate / stiri Actualitate74 vizite[ Curierul Zilei ]

FURNIZAREA APEI VA FI OPRITA - ZONELE AFECTATE

Luni, 26 Octombrie 2015, ora 17:38

FURNIZAREA APEI VA FI OPRITA - ZONELE AFECTATESC Apa Canal 2000 SA Pitesti aminteste ca va sista furnizarea apei potabile in orasul Stefanesti maine, intre orele 8 si 16.

Vor fi afectati consumatorii de pe strazile Liviu Rebreanu, Valea Popii si Cavalerului.

Oprirea este necesara pentru montarea unei vane pe conducta de apa nou executata in cadrul

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ ePitesti ]

Anunt... intarziat

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 03:15

Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea a decis sa goleasca barajul Bascov de pe raul Arges in vederea executarii unor lucrari de reparatii programate. Numai ca de-abia pe 20 octombrie ABAAV a transmis Primariei Pitesti o adresa in care informeaza ca va goli barajul in intervalul 16-24 octombrie! Iar Primaria a anuntat populatia ieri, in cadrul unei conferinte de presa... Debitele deversate sunt de aproximativ 50 mc pe secunda si sunt tranzitate pana in acumularea Prundu. Primariile Bascov si

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Argesul ]

Ajutor pentru reducerea abandonului scolar

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 03:39

Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege care prevede acordarea de tichete in valoare de 50 lei copiilor din familiile defavorizate pentru a stimula participarea acestora la invatamantul prescolar. De aceasta masura vor beneficia circa 110.000 copii din toata tara, costurile totale ridicandu-se la 39 milioane lei.

Stimulentele sunt utilizate pentru achizitionarea produselor alimentare, de igiena, a produselor de imbracaminte si/sau a rechizitelor. Tichetul social educational se acorda

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Argesul ]

Fecalele, transformate in namol pentru agricultura!

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 06:39

Fecalele, transformate in namol pentru agricultura!Fecalele, transformate in namol pentru agricultura!Drumul cacatului!

In natura, nimic nu se pierde, nimic nu se cistiga, totul se trasforma! Citatul chimistului Antoine Lavoisier este valabil si in societate, in lumea civilizata, unde exista grupuri sanitare! Tot ce ajunge la canalizare si in special zecile de tone de fecale ale pitestenilor se duc la Statia de Epurare Pitesti din cadrul SC Apa Canal 2000 SA, amplasata pe malul drept al riului Arges, la circa 5 km aval de zona centrala a

Actualitate / stiri Actualitate77 vizite[ Curierul Zilei ]

FURNIZAREA APEI VA FI OPRITA LA NOAPTE IN TRIVALE

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 09:33

FURNIZAREA APEI VA FI OPRITA LA NOAPTE IN TRIVALEFurnizarea apei potabile in anumite zone din cartierul pitestean Trivale va fi oprita, aminteste societatea Apa Canal 2000 SA.

Programarea este pentru noaptea de luni spre marti, 5 spre 6 octombrie, intre orele 22 si 5.

Vor fi afectati consumatorii din blocurile D1, D1 bis, 86, 87, 88, 89, 90, P4, P4 bis si de pe strazile Mihail Manolescu si Frasinului (intre blocul 18 si blocul P4).

Oprirea furnizarii

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ ePitesti ]

S-au reluat lucrarile la reteaua de canalizare pluviala in Gavana

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 03:03

S-au reluat lucrarile la reteaua de canalizare pluviala in GavanaDupa vreo zece zile de sistare din cauza precipitatiilor inregistrate in judet, s-au reluat lucrarile de inlocuire a vechii retele de canalizare pluviala, colmatata in buna masura de aluviuni, de pe strada Ion Minulescu din cartierul pitestean Gavana III, cu un noua.

Santierul, inceput initial la intersectia cu strada Liviu Rebreanu, se va intinde pana la bulevardul 1 Decembrie 1918, unde este capatul de linie al autobuzelor.

Ieri, desi era duminica, utilajele si echipele de muncitori ale SC

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Argesul ]

FURNIZAREA APEI VA FI OPRITA IN TRIVALE - ZONELE AFECTATE

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 14:19

FURNIZAREA APEI VA FI OPRITA IN TRIVALE - ZONELE AFECTATEFurnizarea apei potabile in anumite zone din cartierul pitestean Trivale va fi oprita, anunta societatea Apa Canal 2000 SA.

Programarea este pentru noaptea de luni spre marti, 5 spre 6 octombrie, intre orele 22 si 5.

Vor fi afectati consumatorii din blocurile D1, D1 bis, 86, 87, 88, 89, 90, P4, P4 bis si de pe strazile Mihail Manolescu si Frasinului (intre blocul 18 si blocul P4).

Oprirea furnizarii

Actualitate / stiri Actualitate72 vizite[ ePitesti ]

Alte stiri pe scurt

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 06:38

Primaria Pitesti a mentionat ca, din cauza ploilor puternice care au cazut in ultimele zile, lucrarile care se aflau in plina desfasurare la reteaua de canalizare, din incinta Cimitirului Sf. Gheorghe, au fost oprite. Ele urmeaza sa fie reluate zilele acestea, dupa ce vremea se va indrepta, iar acestea vor putea sa fie din nou efectuate de catre muncitori.
A.Rosu

Marcajele pe Calea Cimpulung, intrerupte
Din cauza ploilor abundente din ultima saptamina, nu au putut fi realizate marcajele

Actualitate / stiri Actualitate65 vizite[ Curierul Zilei ]

Ziua Internationala de Monitorizare a Apei

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 03:47

Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti ne inforneaza ca la 18 septembrie se aniverseaza Ziua Internationala de Monitorizare a Apei (ZIMA) - eveniment global de educatie menit sa stimuleze organizarea si implicarea publica in actiunea de protejare a resurselor de apa ale planetei.

In cadrul ZIMA, in anul 2012 a rezultat World Water Monitoring Challenge, un program educational international care incurajeaza oamenii de pretutindeni sa testeze calitatea apelor prin efectuarea de monitorizari de baza

Actualitate / stiri Actualitate61 vizite[ Argesul ]

Dorin Popa nu e membru al P.S.RO

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 03:35

Dorin Popa nu e membru al P.S.RODuminica, Dorin Popa, presedintele Fundatiei Luptatorilor in Revolutia din Decembrie 1989 raniti, invalizi si urmasii celor decedati din Romania - Arges, a fost depistat de aparatul radar in timp ce circula pe DN 73 prin localitate cu viteza de 119 km/h la volanul unui autoturism Mazda.

Faptul ca a circulat cu viteza mai mult decat dubla fata de limita maxima admisa in localitate e nimic in comparatie cu ce au constatat politistii. Cand au solicitat documentele la control, ei au stabilit ca

Actualitate / stiri Actualitate141 vizite[ Argesul ]

Expertiza pentru podul de la Cateasca

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 03:58

O firma din Bacau a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Arges pentru realizarea expertizei tehnice privind un nou prag de fund la podul de la Cateasca, realizat cu fonduri europene. Valoarea contractului este de aproape 50.000 lei. Acest pod are nevoie de inca un prag de fund, in caz contrar fiind in pericol de prabusire, la fel ca vechiul pod. Proiectantii initiali au omis (inca nu se stie de ce!) realizarea a inca unui prag de fund, care ar fi asigurat stabilitatea dorita.

Actualitate / stiri Actualitate90 vizite[ Argesul ]

Udatul gradinilor seaca apa de la retea!

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 06:39

Udatul gradinilor seaca apa de la retea!Udatul gradinilor seaca apa de la retea!Sute de familii din Poiana Lacului primesc apa cu ratia, doar citeva ore pe zi

Seceta si canicula din ultima perioada au facut ca in unele comune sa fie criza de apa potabila. De exemplu, in mai multe sate din Poiana Lacului, apa furnizata de SC Apa Canal 2000 SA a fost rationalizata si sint zile intregi in care nu curge nici o picatura la robinet. Victor Tandafira, sef sectie Operare Rurala din cadrul societatii, ne-a spus ca, in Poiana Lacului, sint

Actualitate / stiri Actualitate101 vizite[ Curierul Zilei ]

Alte stiri pe scurt

Joi, 27 August 2015, ora 06:39

Alte stiri pe scurtPentru a evita taxarea nedorita, abuzurile sau fraudele asociate accesarii serviciilor cu valoare adaugata, ANCOM prevade ca utilizatorii trebuie sa primeasca informatii clare despre tarif si modalitate tarifare apeluri sau mesaje SMS sau MMS. Utilizatorilor li se comunica numarul intern de retea, national, sau codul scurt aferent serviciului cu valoare adaugata, dar si la momentul initierii serviciului si pe parcursul utilizarii lui. Daca mesajele de informare transmise de furnizori

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Curierul Zilei ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   8   9   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
UPDATE: Perchezitii la omul de afaceri Dan Sandulescu Recomandat
La aceasta ora, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Arges, sub ...
Perchezitii in Arges intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani
Miercuri dimneata, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Arges, sub ...
Perchezitii la Dan Sandulescu
Perchezitii la Dan Sandulescu Zeci de perchezitii au avut loc, ieri dimineata, in Arges si in mai ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor