Au cerut spatiu pentru echipament, dar au plecat fara sa plateasca. Echipa lui Kevin Costner, datoare la o primarie din Arges!

Sursa: Cancan
Vineri, 20 Iulie 2012, ora 00:53
181 citiri
Echipa de productie a filmului "What about love", a carei protagonista este Sharon Stone, se va afla in cateva zile in comuna argeseana Arefu, pentru a filma cateva cadre.

Primarul are de gand sa stea cu ochii pe ei, deoarece, anul trecut, echipa venita pentru a filma cu Kevin Costner a plecat fara sa plateasca chiria pentru spatiile puse la dispozitie.

Acum un an, peisajul mirific din preajma comunei Arefu a fost locul perfect pentru filmarile la mini-seria istorica "Hatfields & Mccoys" ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.