95% dintre romani cred ca decontarea directa este utila. 33% vor achizitiona cu siguranta clauza la reinnoirea politei RCA, iar 40%, "probabil"

Joi, 21 Decembrie 2017, ora 13:16
45 citiri
95% dintre respondentii unui sondaj realizat in cadrul campaniei nationale de informare "ctotul despre Decontarea Directa" considera util un astfel de serviciu suplimentar.

Intrebati daca sunt interesati sa cumpere aceasta clauza odata cu urmatoarea polita RCA, 33% dintre respondenti au afirmat ca o vor achizitiona cu siguranta, in timp ce 40% au precizat ca este probabil sa cumpere clauza. Pe de alta parte, 16% au declarat ca nu vor adauga si decontarea directa la viitoarea lor polita RCA, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.