Alegeri parlamentare 2016. Cum s-au vazut alegerile in piata de vechituri: "Sa vina viitorii parlamentari sa vada cum stam in frig opt ore pentru 10 lei"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 12:08
62 citiri
Alegeri parlamentare 2016 Arges. O vizita in ziua alegerilor parlamentare in piata de vechituri a Pitestiului echivaleaza cu o intoarcere in timp cu cateva decenii. Cum au vazut alegerile cei care vand diverse maruntisuri, de la cartile lui Dickens si Voltaire pana la globulete, cizme si suruburi, aflati din materialul urmator. Alegeri parlamentare 2016 Arges. Daca Zola ori Dickens ar mai trai, ar avea surse de inspiratie din belsug din piata de vechituri a Pitestiului, aflata la doi pasi de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.