Alocare de circa 2 miliarde lei vechi pentru "Planul de mobilitate urbana" - PUG-ul va fi predat in luna martie a acestui an!

Luni, 06 Februarie 2017, ora 23:29
70 citiri
Consiliul Local Curtea de Arges a aprobat in sedinta de la sfarsitul lunii ianuarie alocarea a 190.000 lei (1,9 miliarde lei vechi) si introducerea obiectivului "Plan de mobilitate urbana" pe lista investitiilor finantate de la bugetul local pe anul in curs. Primarul Constantin Panturescu i-a informat pe consilierii locali ca "a avut discutii foarte aprinse" cu reprezentantii firmei din Targoviste care trebuia sa finalizeze si sa predea cam de multisor beneficiarului Planul de Urbanism ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres