Andrei Costin Zamfira, medaliat cu bronz la faza nationala a Olimpiadei de Tehnologia Informatiei: "Vreau sa-mi construiesc viitorul si sa traiesc in tara mea!"

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 23:59
162 citiri
Tanarul elev de la Colegiul National "Vlaicu Voda" face parte din categoria adolescentilor care stiu ce vor de la viata. Din discutia purtata la sediul redactiei noastre, ne-a convins de aceasta. Andrei Costin Zamfira isi va sarbatori majoratul cu un premiu national: bronzul la Olimpiada de Tehnologia Informatiei, care s-a desfasurat in perioada 18-21 mai la Ploiesti! Cadoul pe care si l-a oferit cu ajutorul profesorului cu care s-a pregatit pentru acest veritabil examen de maturitate, Georgian ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres