Angajatii unei primarii i-au trimis SMS-uri de zeci de mii de euro lui Maruta. Primarul: "Ne-am euforizat putin. E o greseala pe care o regret toata viata"

Sursa: Adevarul
Duminica, 04 Martie 2018, ora 14:13
130 citiri
Angajatii Primariei comunei argesene Bascov trebuie sa achite facturi telefonice de peste 65.000 de lei (aproximativ 14.000 de euro), dupa ce au trimis SMS-uri de pe telefoanele de serviciu pentru a sustine un ansamblu folcloric la competitia "Duelul Ansamblurilor", organizata in emisiunea "La Maruta" de la Pro TV. Totul s-ar fi intamplat la indemnul primarului Gheorghe Stancu (PSD). Peste 65.000 de lei trebuie sa achite angajatii Primariei Bascov unui furnizor de telefonie mobila dupa ce au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.