Apometre la cerere!

   

Abonatii de la AQUATERM care nu au apometre, dar doresc sa nu mai plateasca la comun cu vecinii pentru apa consumata, pot face acest lucru dupa ce depun o cerere la sediul societatii de furnizare a apei.

"Noi chiar ii indemnam pe cetateni sa faca acest lucru. Este in interesul lor, in primul rand pentru ca in acest fel nu vor mai fi nevoiti sa plateasca pentru ceea ce nu au consumat. Daca detin apometre, vor plati strict apa folosita si nu vor mai avea treaba cu pierderile inregistrate", a declarat Ion Bolovan, directorul de la AQUATERM. Acesta a precizat ca persoanele care doresc sa isi instaleze astfel de aparate de masurat consumul apei trebuie sa mearga la sediul societatii cu anumite acte. "Trebuie sa aiba la ei contractul incheiat cu noi si cartea de identitate. Daca vin fara contract, putem rezolva problema, pentru ca ii gasim in baza noastra de date. De asemenea, oamenii pot sa achizitioneze apometrele de la noi sau de la alta societate care comercializeza astfel de aparate. Dupa ce au apometrele, angajatii de la societatea noastra se vor deplasa la locuinta abonatului pentru a monta aparatele si, in cateva minute, cu un cost foarte redus, se rezolva problema", a mai adaugat directorul de la SC AAQUATERM. Tot de la acesta am aflat ca in prezent, in Curtea de Arges, 616 abonati care locuiesc la bloc nu detin apometre, iar la case, numarul acestora este estimat la cifra de 768. "Anul acesta vrem sa apometrizam toate locuintele ai caror proprietari au contracte incheiate cu noi. Speram ca si cetatenii sa colaboreze si sa ia initiativa in acest sens. Tin sa precizez ca pot opta pentru apometrizare si abonatii care locuiesc in blocurile unde nu exista astfel de aparate de masurat consumul apei. Deci, daca un abonat vrea sa isi puna apometru, poate face acest lucru, chiar daca vecinii sai de scara sau bloc nu au apometre", a incheiat Ion Bolovan.
Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 00:16
Sursa: Arges Expres

Articol citit de 184 ori


Arges Expres
Cele mai citite stiri
Alerta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti dupa ce mai multi copii au fost diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic
Sindromul este cauzat de o toxina care afercteaza grav rinichii copiilor. Un prim caz a fost ...
Bacteria E-coli face ravagii in Arges. 10 bebelusi au ajuns la insuficienta renala, unul a murit. Autoritatile cauta explicatii
Cu totii sunt tratati in Bucuresti, fiind in stare stabila, dar avand nevoie de dializa pentru ...
Virus care ucide copiii!
Virus care ucide copiii!Autoritati, luati masuri! Medicii de la Spitalul de Pediatrie sint in ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook