Asteptari mari, dezamagiri pe masura dupa rectificarea bugetara: Argesul a primit doar 21 miliarde lei pentru 41 U.A.T.-uri!

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 13:27
116 citiri
Dupa rectificarea de buget decisa de Guvernul Ciolos in sedinta de miercuri si prezentata de catre ministrul de Finante, Anca Paliu Dragu, drept o "demonstratie de eficienta economica si buna gestionare", vicepresedintele Consiliului Judetean, Ion Minzina, nu s-a declarat deloc multumit de sumele repartizate Argesului. In stilul sau, usor pamfletar, a vorbit despre "marea intelepciune a guvernului tehnocrat" care a decis sa aloce judetului nostru numai 21 miliarde lei, bani care vor merge la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres