Atentie soferi. DN 7, blocat pe ambele sensuri intre localitatile valcene Calimanesti si Brezoi din cauza bolovanilor cazuti pe carosabil

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 09:06
94 citiri
Pana la deblocarea traficului se va circula deviat din punctul de control Vestem pe DN1 Vestem - Fagaras - Brasov, mai informeaza sursa citata.

De asemenea, din pricina prabusirii pe carosabil a unui numar foarte mare de copaci, traficul rutier pe DN13B este oprit pe ambele sensuri intre Gheorghieni si Praid, in judetul Harghita.

In judetul Olt, pe DN64 Dragasani -a*Ganeasa, din cauza cedarii terasamentului la kilometrul 46+200 de metri, in zona Colibasi, traficul rutier se desfasoara pe un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.