Avocatul Radu Nistor, trimis in judecata. Acuzatiile DNA: "Divulgare de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si trafic de influenta"

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 14:21
311 citiri
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus trimiterea in judecata a lui Radu Cristian Nistor, avocat in cadrul Baroului Arges, pentru mai multe fapte printre care si divulgare de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si trafic de influenta.

Potrivit unui comunicat al DNA, in sarcina avocatului s-a retinut folosire in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.