Bancherul pitestean Sorin Popa, cel la care a intervenit Elena Udrea pentru a obtine un credit de 2 milioane euro de la BRD pentru "Gala Bute"

Joi, 12 Februarie 2015, ora 23:59
883 citiri
Numele bancherului pitestean Sorin Popa, fost vicepresedinte al BRD ani de zile, apare in celebrul dosar "Gala Bute", prin care Elena Udrea este cercetata de catre DNA pentru abuz in serviciu legat de organizarea in 2011 a unei gale de box profesionist cu participarea sportivului Lucian Bute, care era la acel moment campion mondial in versiunea IBF. In referatul DNA se specifica la un moment dat: "In cauza exista date si probe ca Udrea Elena si-a folosit influenta derivata din functia de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.