Bilantul pagubelor facute in Arges de potopul de marti seara: doi morti, zeci de poduri, podete si case daramate si o cale ferata distrusa

Joi, 31 Iulie 2014, ora 12:14
444 citiri
Potopul ce s-a abatut ieri asupra intregului judet a facut pagube imense, numarate in doua vieti omenesti pierdute, sute de case si gospodarii daramate, zeci de poduri si podete luate de viitura si calea ferata Pitesti - Curtea de Arges distrusa.

Totalul precipitatiilor cazute in numai cateva ore s-a ridicat la o valoare aproape egala cu cea ce se aduna in aproape doua luni normale.

Pompierii si SMURD-ul, Politia, Armata si Salvamontul au fost la datorie, salvand oameni si bunuri din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: bilant pagube Arges inundatii Arges