Bolnav de cancer, condamnat la moarte de sistemul sanitar romanesc: "Nu stiu daca mai am doua luni de trait sau un an. Am obosit sa lupt"

Sursa: Adevarul
Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 17:14
63 citiri
In Romania, pacientii cu cancer gastric lupta nu doar cu boala, ci si cu regulile inumane ale unui sistem sanitar care refuza decontarea unui medicament care le-ar usura mult suferinta. Este vorba de Herceptin, un medicament cu indicatii si rezultate in acesta boala, dar care in Romania e compensat numai pentru cancerul de san. Gheorghe Stoian are 61 de ani si este inginer geolog. Un om puternic, care timp din 2003 pana in 2013 a condus periodic diverse misiuni de profil in Sahara, Maroc si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.