BOX CU UMBRA. "Fostul rector Gheorghe Barbu ne-a socat cu nerusinarea si tupeul cu care si-a prezentat *marile realizari* ale institutiei pe care a condus-o extrem de aproape de prapastie"

Joi, 08 Martie 2018, ora 10:55
67 citiri
Mircea Barbuceanu, lect. univ. dr, in decursul activitatii pline de succese personale in cadrul Universitatii de Stat din Pitesti, in mod indiscutabil a luptat permanent impotriva ilegalitatilor grave si foarte grave care s-au intamplat acolo. Un grup de cititori ne atrage atentia insa ca nu exista un raspuns public, pana acum, daca furturile de milioane de euro, santajele, salarizarile ilegale etc, s-au intamplat in realitate sau doar in mintea infierbantata a lectorului universitar doctor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.