Campanie umanitara pentru tanara diagnosticata cu un cancer rar chiar in ziua in care a nascut: "Ca sa aiba sanse de 30-50%, ii trebuie un tratament scump"

Sursa: Adevarul
Luni, 23 Octombrie 2017, ora 20:56
75 citiri
Filarmonica Pitesti organizeaza, joi, un concert simfonic umanitar pentru tanara de 23 de ani din Pitesti care lupta din rasputeri sa-si vada fetita crescand. Cristina Manea a fost diagnosticata, in vara acestui an, imediat dupa ce a nascut, cu o forma rara de cancer, iar familia sa nu dispune de banii necesari singurului tratament care i-ar putea prelungi viata.
Pana in vara acestui an, Cristina era o tanara fericita. Nu avea la activ nicio problema medicala serioasa de care sa fi stiut. Avea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.