Catalin Radulescu este sincer: "In actualul Parlament ajungem luni la ora trei dupa-amiaza, lucram doua ore, mai lucram marti si miercuri cate patru ore si plecam acasa"

Joi, 28 Mai 2015, ora 23:59
76 citiri
Saptamana trecuta, in sala de conferinte a Bibliotecii Judetene "Dinicu Golescu" Arges din Pitesti, a avut loc o inedita actiune ce a dorit sa reuneasca, dupa 25 de ani, parlamentarii argeseni alesi in primul Parlament al Romanei de dupa Revolutie, cel ales pe data de 20 mai 1990, pentru o perioada de doar doi ani de zile. Din cei 15 parlamentari, care si-au castigat dreptul de a reprezenta Argesul in primul Parlament democratic de dupa regimul comunist, doar opt au fost prezenti la Biblioteca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.