Cazul romancei anuntata ca s-a vindecat de cancer in Turcia, dar care a murit acasa. Oncolog: "Nimeni din afara n-o sa spuna *nu se mai poate face nimic!*"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Mai 2016, ora 17:58
107 citiri
In luna februarie 2015, Monaliza Zegheru, tanara profesoara de canto de la Mioveni-Arges, in varsta de 26 de ani, al carei caz avea sa mobilizeze un judet intreg in campanii de ajutorare, primea un diagnostic socant: Rabdomiosarcom alveolar, o forma rara de cancer, la sinusuri, cu evolutie galopanta, care, mai apoi, i-a invadat si organele. A facut o operatie in tara, insa boala a recidivat agresiv. Medicii de la Cluj nu i-au mai dat de trait decat trei saptamani. Familia fetei s-a agatat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.