Ce pedeapsa a primit stapanul de sclavi din Berevoesti care a schingiuit copii. "Ma ardeau pe piele cu vatraiul incins dupa care ma dadeau cu ulei pe rana"

Sursa: Adevarul
Marti, 08 Mai 2018, ora 14:12
91 citiri
La sfarsitul saptamanii trecute, Tribunalul Arges a dat verdictul in ultimul proces al stapanilor de sclavi de la Berevoesti. Inca opt persoane au fost condamnate in acest dosar, fiind data si cea mai mare pedeapsa de pana acum: 20 de ani si 8 luni. Cei opt stapani de sclavi raman in arest la domiciliu pana cand sentinta va ramane definitiva. Iata ce pedepse au primit cei opt stapani de sclavi: Nicolae Feraru-20 de ani si 8 luni, Mihaela Feraru-13 ani, Cerasela Brumaru-9 ani si 8 luni, Alin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.