Ce spun autoritatile locale despre baiatul care-si vinde jucariile pe trotuar: "Situatia materiala a minorului nu este cea prezentata in presa"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 21:45
110 citiri
Tulburatoarea poveste a lui Adrian Ionut Maria, un baiat de 10 ani din Mioveni care-si vinde jucariile pentru haine de iarna pe un trotuar din Mioveni, a starnit mii de reactii de compasiune din partea romanilor, iar multi dintre ei s-au oferit sa-l ajute. Asaltata de telefoane si mesaje, Primaria Mioveni a emis un punct de vedere legat de cazul dureros al baiatului de 10 ani si de situatia familiei sale. Reamintim ca acest caz a devenit public dupa ce Silvan-DJ Ewi, un DJ din Mioveni i-a facut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.