Cel mai vechi director de serviciu public din Curtea de Arges, Ioan Ghita, a lasat intrarea la Urgenta Spitalului Municipal fara marcaje pietonale!

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 13:29
110 citiri
In editia ziarului nostru cu nr. 4515, din data de 11 octombrie, semnalam pe prima pagina lipsa trecerilor de pietoni in aglomerata zona de intrare spre Urgenta Spitalului Municipal. Asteptarile noastre privind o reactie prompta a autoritatilor, dar mai ales a directorului de la Serviciul Public de Gospodarie Comunala, Ioan Ghita, au fost inselate. Nu ne uimeste faptul in sine, pentru ca dumnealui are un bioritm diferit de cei ce nu incaseaza lunar salariu brut de bugetar in suma fixa de 60.180. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres