CEZ Romania a lansat primul Raport de impact din domeniul energiei electrice: "Fiecare angajat al companiei sustine alte 4,6 locuri de munca in Romania"

Sursa: Adevarul
Vineri, 11 Mai 2018, ora 17:28
67 citiri
Grupul CEZ in Romania a prezentat, saptamana aceasta, in premiera, la Pitesti, Raportul de impact socio-economic al operatiunilor derulate in tara noastra in ultimii 12 ani. Potrivit acestei analize, valoarea adaugata totala generata de Grupul CEZ in Romania se ridica la circa 1,7 miliarde lei in 2016. Raportul a fost elaborat pe baza metodei Input-Output, elaborata de un laureat al Premiului Nobel. Calculul amprentei la nivelul societatii romanesti s-a facut in functie de impactul direct ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.