Cine sunt consilierii preferati la presedintia sedintelor de legislativ municipal?... "Cat e USL in floare, nici la sapca nu ne doare!"

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 13:29
171 citiri
Cam asta a fost deviza dupa care s-a facut administratie publica locala la Curtea de Arges in mandatul 2012-2016, ce se va incheia peste cateva luni. Actualul legislativ municipal, constituit in data de 29 iunie 2012 dupa ultimele alegeri locale, a cunoscut pana in prezent mai multe modificari de continut. Dupa cum se stie, ing. Nicolae Diaconu a fost reales pentru al doilea mandat din postura de candidat al USL care, la Curtea de Arges, a fost constituit din PSD, PNL si PC. Dupa prelungirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres