Col. (r) Dabija, membru in Comisia de licitatie a pasunilor alpine: "M-am oferit voluntar, pentru ca nu-i mai puteam lasa de capul lor!"

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 23:29
129 citiri
In ultima sedinta a Consiliului Local Curtea de Arges au fost desemnati cei doi reprezentanti ai legislativului in Comisia de licitatie a pasunilor alpine de la Podul Giurgiului si Naneasa. Proiectul de hotarare a fost intocmit pentru a se respecta prevederile legale in domeniu, dupa cum urmeaza: Articolul 17 din Regulament (Nota redactiei: cel ce stabileste modul de organizare a acestei licitatii) se modifica si va avea urmatorul continut: "Comisia de evaluare este alcatuita dupa cum urmeaza: ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres