Cristian Proistosescu, romanul ajuns expert mondial in incalzirea globala: "Temperatura medie de vara in Bucuresti ar putea ajunge la 35 de grade"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 August 2017, ora 19:04
111 citiri
Cristian Proistosescu (30 de ani), cercetator la Universitatea din Washington-Seattle, a publicat un studiu, alaturi de profesorul Peter Huybers, un cunoscut specialist in problema incalzirii globale, in care avertizeaza ca procesul incalzirii globale poate fi mult mai accelerat decat se crede in prezent. Cercetator la Universitatea din Washington-Seattle, Cristian Proistosescu a publicat recent in prestigioasa revista "Science Magazine", impreuna cu profesorul Peter Huybers, un studiu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.