Cum se poate corecta comportamentul violent al copilului. Unde gresesc parintii: "Nu orice act antisocial este insotit de agresivitate"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Februarie 2017, ora 06:02
51 citiri
Tipa, tranteste, loveste, musca sau zgarie. Sunt principalele moduri in care se manifesta comportamentul violent al copiilor, pe care multi parinti nu stiu cum sa-l abordeze. Psihologul Iuliana Stanescu ofera cateva explicatii ale cauyelor acestor comportamente dar si sfaturi legate de felul in care ii putem ajuta pe copii sa schimbe abordarea problemelor care le provoaca furie. "Nu putine sunt situatiile in care parintii se confrunta cu o gestionare dificila a relatiei cu copilul lor, cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.