Cum te feresti de practicile tarifare neloiale. La ce trebuie sa fii atent cand un produs este promovat ca fiind "gratuit"

Sursa: Adevarul
Joi, 20 Februarie 2020, ora 06:04
100 citiri
Vanzatorii sunt obligati sa indice clar preturile pentru a le permite consumatorilor sa compare produsele similare si sa aleaga in cunostinta de cauza, indiferent de modul in care sunt ambalate produsele si de numarul de unitati continute intr-un pachet. Regula este valabila peste tot in UE. Pentru ca o practica comerciala sa fie considerata incorecta sau neloiala este necesar sa se stabileasca daca aceasta a influentat sau este probabil sa influenteze in mod esential decizia consumatorului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.