Cursuri pentru salvarea scrisului de mana artistic. Profesoara: "Creierul isi pierde din functii in momentul in care doar tastam"

Sursa: Adevarul
Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 15:49
98 citiri
Biblioteca Judeteana "Dinicu Golescu" din Pitesti organizeaza o serie de cursuri iesite din comun: cei care participa la ele invata arta stilurilor de scris. Pe scurt, este vorba despre caligrafie. Dorulet Gradinaru (60 de ani), unul dintre cursanti, a inceput sa studieze autodidact si sa exerseze scrisul artistic in urma cu sase ani. "M-a preocupat intotdeauna partea de redactare, de asezare in pagina. Am cochetat cu desenul si cu grafica, dar si cu partea de caligrafie. La inceput, mi-am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.