Daniel Petrescu avertizeaza, pentru ca a pierdut subventiile pe pasuni: "Ii dau in judecata pe primar, pe secretar si Consiliul Local Curtea de Arges!"

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 16:28
351 citiri
Cunoscutul crescator de animale, care este proprietarul a 1.700 ovine mari si a peste 1.200 miei, ne-a vizitat la redactie pentru a ne spune ca nu va lasa lucrurile in coada de peste si de data asta. "Aduc oile in curtea primariei daca nici instanta nu-mi face dreptate! Fara subventii, n-am cu ce le tine, iar autoritatile locale au facut tot posibilul pentru a ma bloca. Am facut cereri pentru pasuni inca din luna ianuarie si februarie 2016, caci contractele de arendare ale pasunilor alpine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres