Deputat PSD decorat de Iohannis ca luptator la Revolutie. Condamnat pentru coruptie, suburban pe Facebook: "Mi-am riscat viata pentru voi, jegurilor!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 29 Iulie 2016, ora 15:00
103 citiri
Deputatul de Pitesti Catalin Radulescu se numara printre cei 548 de romani carora presedintele Klaus Iohannis le-a conferit titlul de "luptator pentru Victoria Revolutiei Romane din decembrie 1989 - luptator determinant". Parlamentarul de Pitesti, vicepresedinte al Comisiei pentru afaceri europene din cadrul Camerei Deputatilor (grupul PSD), si presedinte al PSD Diaspora a primit distinctia pe 26 iulie, odata cu ceilalti romani in cazul carora s-a apreciat faptul ca si-au riscat viata in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.