Deputatul Catalin Radulescu: "E si posibilitatea ca firma ce a castigat studiul de fezabilitate pentru autostrada Pitesti-Sibiu sa nu il poata face"

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 23:59
123 citiri
Ministrul Transporturilor Dan Costescu a declarat saptamana trecuta, in cadrul unui interviu acordat Mediafax, ca a fost ales traseul cu numarul trei din cele cinci propuse pentru constructia autostrazii Pitesti-Sibiu, cel mai asteptat proiect de infrastructura care ar putea fi realizat pana in 2020. O optiune ce lasa destule semne de intrebare in conditiile in care mai multe companii de top in frunte cu Dacia militasera pentru traseul cu numarul unu. In plus, optiunea ministrului pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.