Detalii din viata lui Hitler, dezvaluite de fotograful sau personal: "A reusit sa fascineze femeile si asta mi s-a parut ciudat!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 16 Aprilie 2017, ora 12:02
120 citiri
Heinrich Hoffmann a fost timp de un sfert de secol, din 1920 si pana la sinuciderea liderului Germaniei naziste in 1945, fotograful official si personal al lui Hitler. Iar in cartea "Hitler asa cum l-am cunoscut" (Editura Corint, 2013), Heinrich Hoffmann dezvaluie multe detalii interesante din viata lui Hitler, de care l-a legat o stransa prietenie. Hoffmann a aderat la partidul nazist, NSDAP, in 1920, fiind la scurt timp ales de catre Hitler, noul lider al national-socialistilor, ca fotograful ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.