Dialog neprotocolar in legislativul municipal - Primarul Panturescu: "Iesi afara!" Consilierul local Marinescu: "Iesi tu, ca esti invitat aici!"

Miercuri, 02 Octombrie 2019, ora 23:59
54 citiri
Scena destul de jenanta s-a consumat in sedinta ordinara din data de 30 septembrie 2019, la punctul "Diverse". Dar fusese precedata de mai multe clinciuri verbale inregistrate intre seful administratiei, care conduce filiala PSD din Curtea de Arges, si vicepresedintele liberal. In mod evident, cei doi nu se "inghit" ca oameni, situatie inveninata si de adversitatile politice, accentuate in perioade preelectorale cum este cea in care ne aflam. Startul oficial al divergentelor s-a dat pe la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres